Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 73 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αγαπητά μέλη, 

Ύστερα από την, σημαντική για όλους μας, καλοκαιρινή ανάπαυλα είμαστε πάλι εδώ με γεμάτες μπαταρίες, όρεξη αλλά και πολλές νέες ιδέες για την σεζόν που ξεκινά με το αγαπημένο μας Hellenic VWClub.

Πρώτη συνάντηση λοιπόν, λίγο καθιερωμένη πλέον μιας και αποτελεί θεσμό για την λέσχη μας, η Γιορτή Μπύρας, στο Σ.Ε.Φ. Το ραντεβού μας ορίζεται για την ερχόμενηΠέμπτη 11/9/14 και ώρα 21:30 στο parking δεξιά της λιμνούλας στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Εκεί θα σας περιμένουμε έως τις 22:00 οπότε και θα περάσουμε στο χώρο της γιορτής σε περίπτερο που έχει δεσμευτεί τραπέζι.  

Φορέστε τα αξεσουάρ της λέσχης μας και ελάτε να πιούμε και να συζητήσουμε ότι σας απασχολεί σχετικά με το vw όχημά σας αλλά και οτιδήποτε άλλο προκύψει. Ελάτε με την δική σας παρέα να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε με την μεγάλη παρέα του Hellenic VWClub.

Δηλώστε μας την παρουσία σας για την καλύτερη οργάνωση μας κάνοντας κλικ εδώ!

~~~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο  icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο  icon-social_facebook.png | δείτε μας στο  icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

Hellenic VWClub 2004 - 2014 | Οδήγησε μαζί μας!

Ελέγξτε αν οι "βόλτες" που συμμετέχετε είναι εκδηλώσεις του αυθεντικού Hellenic VWClub! Δείτε εδώ τις προγραμματισμένες συναντήσεις!

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.