Jump to content

mobile

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About mobile

Other Info

  • Car Type
    Jetta

mobile's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλε εχω καθησει αναπαυτικα σαν αθανατος Ελληνας που ειμαι αλλα ακομη περιμενω εξι μηνες και κατι να μου πειτε τα αποτελεσματα για τον φιλο που το τοποθετησε στο TSI. Και πιστευω θα περιμενω πολυ ακομη σαν αθανατος Ελληνας που ειμαι......!
  2. Ναι φιλε μου βαζουν αλλα το κιτ ερχεται με αγραφο εγκεφαλο και τον προγραμματιζουν εδω στο συνεργειο!!Αυτο ειναι το θεμα μας τι προγραμματισμος θα γινει εδω!Το καλυτερο ειναι να ερθει ετοιμος ο εγκεφαλος προγραμματισμενος για τον συγκεκριμενο κινητηρα.
  3. Γεια σου φιλε μου!Λοιπον ο εγκεφαλος στο BRC προγραμματιζεται εδω στο συνεργιο τους μου ειπαν.
  4. Της BRC κοστιζει 1450 συν φπα οπου υπαρχει και πιθανοτητα εκπτωσης. To συνεργειο που μιλησα ειναι στα Γιαννιτσα, και ειναι εξουσιοδοτημενο συνεργειο της bosch. Εγω ρωτησα για TSI 140 με κωδικο κινητηρα BMY. Μετα απο επικοινωνια που ειχα η τιμη ειναι στα 1600 κομπλε.
  5. Mηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει κιτ υγρεριου για κινητηρες 1.4 TSI με κωδικο κινητηρα BMY? Γιατι με ερευνα που εκανα δε βρηκα κατι!
  6. Γεια σας παιδια και απο μενα εχω ενα jetta tsi 140 μαμα και σημερα το απογευματακι σε ενα φαναρι στον περιφεριακο καθεται διπλα μου ενα πεζο 207 με τα 150 αλογα φιλαρακι καταλαθος μου λεει τα δινουμε δε καταλαβα τι αμαξι ηταν τον ρωτησα και μου λεει 207 πεζο 150 αλογα ψαρωσα αμεσως λεω παει το ειπιαμε αναβει πρασινο το πλακωνει αυτος εγω χαλαρα με περιμενει τον λεω με τριτες τα δινουμε και το αφησα χαλαρα πισω ξανα το ιδιο με δευτερα παλι το ειχα χαλαρα μου λεει κατι εγινε δε πηρε τη ταχυτητα ωσπου του ξανατρεχουμε πολαριστα αυτος δευτερα εγω τριτη γιατι δεκαταλαβα τι μου ειπε, μου φευγει μπροστα και παλι τον περασα!!!Τι να πω ειναι δυνατον μου φανηκε πολυ περιεργο και τον ρωτησα ρε συ σιγουρα εχει 150 αλογατα!!!!Και μου λεει στο τελος οτι εγω μαλλον το εχω προγραμμα!!!!Τον χαιρετησα και εφυγα!!!
  7. Το tsi στο ταξιδι μεχρι 120χλμ εχει περιπου 6-6,5λιτρα στην πολη 10λιτρα περιπου. Παντως σε ταξιδι που το μετρησα εκανα περιπου 760χλμ με ενα ρεζερβουαρ σε εγνατια οδο με χαλαρους ρυθμους ανωτερη ταχυτητα 130χλμ.Μιλαω παντα για μαμα αυτοκινητο.
  8. Για πες που το εβαλες φιλος θεσσαλονικη με εδιαφερει και εμενα, η στειλε πμ.
  9. Μακαρι φιλε μου να ειναι θετικα τα αποτελεσματα αυτο θα ειναι καλο για ολους! Μπορει να εχεις και δικιο για την καχυποψια αλλα επειδη παρακολουθω το θεμα αυτο στο φορουμ δεν ειδα καποια απαντηση απο καποιον που το εβαλε να πει κατι τοσο καιρο. Περιμενουμε λοιπον!
  10. Φιλε τελικα πρεπει να ειναι πολυ μουφα ολα αυτα αφου ακομη περιμενουμε να μας απαντησουν αυτοι που το βαλαν απο την ενοτητα group buy.. Tρεις μηνες και ακομη δεν εχουμε αποτελεσμα? Τουλαχιστον να ενημερωσουν τον κοσμο μη πεσουν και αλλοι στη παγιδα αν τα αποτελεσματα δεν ειναι θετικα και πλουτιζουν καποιοι εις βαρος αλλων στις δυσκολες εποχες που ζουμε.
  11. Δε θελω να ειμαι κακοπροαιρετος και μακαρι να αποδειχθει το αντιθετο αλλα απο αρχες Δεκεμβριου που τοποθετηθηκαν καποια κιτ καποιος αν ηταν καλα τα αποτελεσματα δε θα εγραφε κατι?Παντως μακαρι να εχουμε καλα νεα γιατι στα TSI η τιμη εγκαταστασης υγραεριου ειναι υψηλη και δεν υπαρχουν κιτ για ολα τα μοντελα. Αναμενουμε νεα λοιπον!
  12. Φιλε αν θελεις δωσε στοιχεια του συνεργειου να ενημερωθουμε και εμεις. Η αν μαθεις κατι απο τη επικοινωνια σου ενημερωσε.
  13. Παιδια τι λεει εχουμε κανενα ενθαρυντικο νεο μηπως δουμε καμμια ασπρη μερα γιατι η βενζινη ηδη εφτασε στο 1,70!!!!!
  14. Εχουμε καποιο καλο νεο παλικαρια με το κιτ υδρογονου??
  15. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω την πεδευα ανοιξε κλεισε απο το κλειδι καθε φορα που ειχα χρονο καποια στιγμη ανοιξε και πηγα κατευθειαν και την εκανα.Πεδεψε την θα ανοιξει αρκει να εχεις υπομονη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.