Jump to content

gkb tsi

Members
  • Posts

    297
  • Joined

  • Last visited

About gkb tsi

  • Birthday 07/16/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.lakkasouliradio.gr
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    www.lakkasouliradio.gr
    r2brepeater.blogspot.com

Other Info

  • Car Type
    Jetta
  • Car's nickname
    Η Ζετα μου!

Recent Profile Visitors

5,685 profile views

gkb tsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα εχω ενα προβλημα που χρειαζομαι αμεση λυση οποιος μπορει ας βοηθησει.αλλαξα παρμπριζ λογο σπασιματος εβγαλα τα μπρατσα απο τους υαλοκαθαριστηρες τα ξανα τοποθετησα κ απο εκεινη την ωρα δεν λειτουργουν με τιποτα το βγαζει το vag σαν σφαλα μα δεν την σβινει την βλαβη δεν πιραξα τιποτα αλλο μα τιποτα ουτε κ ασφαλεια εχει καψει.ρε παιδια τι μπορει να ειναι για πειτε καμια ιδεα με εναν μηχανικο που μιλησα μου ειπε ειναι ευκολο λεει να καει το μοτερ κ μαλλον αυτο επαθα.μα γιατι μονο την βιδα να βγαλω τα μπρατσα ελυσα πειτε κατι θα σκασω.
  2. μια απ τα ιδια κ εχει γινει εντονότατος......
  3. Σαν κάτοχος του 140 κ με 110000χμ απροβληματιστα σχεδόν αν εξαιρεσις καποια ψηλα τα οποια ηταν αστοχίες της vw κ τα βγαζουν σχεδον σε ολα (σκαστρα n75 κ μαγνητικη) στο προτείνω με κλειστα ματια τα 140-150 κινούνε το κασομα των 1400 κιλων ικανοποιητικά τα 122 130 μου φαίνονται λίγα.Οσο για καύσιμο το πόδι σου το ορίζει το αμάξι χαμηλά ειναι αρκετά οικονομικό ψηλά σαν μικρο τουρμπατο καίει αλλα κ πάλι οχι τρελά πράγματα.Κ παίζει απο οτι έχω δει γύρω στα 13000.
  4. Ο θορυβος μεγαλωνει ρε παιδιά αλλα χωρις καμια αλλη επίπτωση εχει κανεις καμια ιδεα?
  5. αληθεια ποσο θα ηθελα να ηταν ετσι ρε φιλε.
  6. καλησπερα φιλε μου το πηγα αντιπροσωπεία κ ο μηχανικος μου ειπε ειναι μια επίστρωση επανω στα γραναζια που προκαλει το θορυβο σε αλλα λεει εχει παρουσιαστεί απο τα 15000 χλμ κ να μην ανησυχώ τι να σου πω παντως εμενα ολο κ γινεται πιο δυνατο.Εσυ εμαθες απο καπου μια γνωμη?
  7. ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΙΝΗΤΗ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΣΤ
  8. ειμαι κ εγω παθων με κλειδί απο μπροστα μεχρι πισω βγηκε ασπρο εχετε τελικα καποια λυση?
  9. Eχω 112000 αρκετουτσικα αλλα αν χτυπαει οντως το βολαν κατα 99% καποια στιγμη η που θα σπασει ο δισκος η που δεν ξερω τι αλλο κ αυτοι τι μου ειπαν δεν εχω φοβο για τιποτα?
  10. Καλησπερα σε ολους εχω μια βδομαδα τωρα που ακουω εναν ηχο στο ρελαντι απο το σασμαν κ οσο παει γινεται κ πιο εντονος ειναι ενα συνεχομενο τακ τακ τακ που οταν παταω συμλεκτη σταματα ακαριαια πηγα στην αντιπροσωπεία κ μου ειπαν δεν ειναι τιποτα η επιστρωση απο τα γραναζια κ να μην ανησυχώ μ αυτο γινεται ολο κ πιο εντονο εχετε καποια ιδια περιπτωση η μια γνωμη να μου πειτε?
  11. αδερφε μου πολλαπλαστης με σκαστρα ειναι αρκετα μακρια κ για να βγει το ενα δεν εμποδιζει το αλλο δεν παιζει να εχει βγει απλα μαλλον τωρα δεν ζοριζεται κ δεν σκαει εντονα ενω πριν ισως.
  12. Αν κ το κανει απο το πισω μερος του κινητηρα θα τα δω κ αυτα με εναν αρχιμηχανικό φιλο απο αντιπροσωπεία που μιλησα πριν μια ωρα μου ειπα οτι μπορει να ειναι απο το σασμαν κ οταν το κανει να πατησω συμπλέκτη να δω αν κοβει αν ειναι απο εκει μου λεει ειναι φυσιολογικος ηχος για τα tsi.ωστηριο η καπελακι βαλβιδων σχεδον το απεκλεισε θα δω αυριο..
  13. το ακουω κ εγω βρηκες ακρη τι ειναι?
  14. καλησπερα παιδια ακουγετε ενας θορυβος στο αυτοκινητο μου στο ρελαντι σαν καδενα να το πω σαν καπελακια βαλβιδων να το πω δεν ξερω στο ανεβασμα στροφων δεν το ακουω δεν ξερω αν σταματαει η λογο θορυβου το χάνω.εχετε καμια ιδεα τι παίζει?
  15. δεν ηξερα οτι ηταν τοσο ευκολο κ επειδή εχω μπεζ σαλόνι αυτο απο τον αγκώνα ειχε γινει μαυρο ναι θα το ντύσω εντυσα τα καθισματα το καθαρισα κ εκεινο αλλα θα ντυθεί.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.