Φίλε μου σε τεχνολοία τα corrado είναι πολύ μπροστά από την εποχή τους, ακόμα κι απόΣε ομορφια δεν εχουν καμια σχεση, δεν το συζητω καν.
Ομως ας σκεφτουμε και πιο πολλα πραγματα, οπως τεχνολογιες που κουβαλανε (τα 3αρια ειναι φουλ εξτρα-ενω τα 'Rados ειναι πιο γυμνα στις περισσοτερες των περιπτωσεων), τα 'Rados εχουν σασι mk2 και πολλα αλλα συνεπως ειναι πιο παλια.
Αρα στα ιδια λεφτα γιατι να μην παρεις κατι πιο καινουριο, και δυνατο ισως που μπορει να σου βγαλει λιγοτερα προβληματα?
Αντικειμενικα να το σκεφτουμε.
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή bit: 02 September 2006 - 20:34:20
Δηλαδή μου λες ότι αν θα πάρεις golf3 που στην ουσία βγήκε στη παραγώγη μόνο 2 χρόνιαlol...Τεσπα εχω δει αρκετα Rado που ανδιαφερομουν να αγορασω και αυτη ειναι η αποψη μου.Μερικα ουτε υδραυλικο τιμονι ειχαν.. lol
Τωρα οταν λες scirocco2 οτι μερικα ειναι πολυ καλα για μετατροπες.. εχω να σου πω οτι μπορει να ειναι καλα, αλλα οταν θες καπου στα 15Κ για να φτασει το αυτοκινητο οπως ηταν μεσα-εξω και μηχανικα..Ε, δεν το συζητω καν.
επειδη corrado εχω ολα αυτα που ειπες ειναι σωστα και κατι που ξεχασες: ειναι απο τα λιγα αμαξια που εχουν πισοχαρτο παντου μεχρι και στα φτερα ενω τα αλλα αμαξια εχουν μονο στο πατωμα.για το σασσί ότι είναι ίδιο δε μπορώ να καταλάβω ποιός έχει βγάλει αυτή την φήμη. Το μόνο που έχουν ίδιο mk2 και corrado είναι τα 2 μπροστινα πατώματα. Από εκεί περά μοιάζουν σε διαστάσεις και σε σχεδίαση στα μπροστινά ράμφοι αλλά είναι πολύ πιο ενισχυμένα παντού. Κολώνες είναι διαφορετικές. Μαρσπιέ είναι πιο ενισχυμένα. Έχουν και μπάρες στις πόρτες που σημαίνει και διαφορετική σχεδίαση της πόρτας σε σχέση με τις κολώνες.
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή tsitoum: 20 April 2006 - 03:49:09
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή koukouroukou: 20 April 2006 - 11:30:13
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή bit: 02 September 2006 - 20:43:55
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή kage: 04 September 2006 - 02:03:17
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή Polakias: 09 September 2006 - 00:40:51
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 κρυφοί χρήστες