VW bora Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 χαιρετώ όλη την παρέα του club! είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός VW BORA 1.4 μοντ. 01/00 και λέω "ευτυχής" γιατί το αυτοκίνητο έχει κάνει 160.000χλμ και το μόνο πρόβλημα που έχει βγάλει είτε το πιστέυετε είτε όχι είναι ένα πεσμένο παράθυρο του συνοδηγού και μια φούσκα 8ερμοκρασίας (κόστους 35 ευρώ)!!! Γνώριζει κανείς να μου πει τη λάδι παίρνει το κιβώτιο (π.χ 10-40?) και κάθε πότε προτείνετε η αλλαγή του? γιατί σε 2 μήνες κλείνει 10χρόνια και δέν τα έχω αλλάξει ποτέ!!! όπως και τα υγρά φρένων και ψυγείου!!! whistling.gif Quote
konstantinos passat Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 Καταρχην καλωσορισες!! Αν εχεις τα υγρα φρενων 10 χρονια τοτε το πρωτο που θα επρεπε να κανεις ειναι να τα αντικαταστησεις ΑΜΕΣΑ γιατι αν δεις στο manual,πρεπει να αλλαζονται καθε 2 χρονια!! Τα υγρα του ψυγειου,δεν εχεις λογο να τα αλλαξεις εκτος και αν θες εσυ λογω 10ετιας να τα αντικαταστησεις προληπτικα. Quote
Dark Angel Posted October 19, 2009 Report Posted October 19, 2009 10 χρόνια τα ίδια υγρα????????? αυτό είναι σκέτη αυτοκτωνία... Quote
petext Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 χαιρετώ όλη την παρέα του club! είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός VW BORA 1.4 μοντ. 01/00 και λέω "ευτυχής" γιατί το αυτοκίνητο έχει κάνει 160.000χλμ και το μόνο πρόβλημα που έχει βγάλει είτε το πιστέυετε είτε όχι είναι ένα πεσμένο παράθυρο του συνοδηγού και μια φούσκα 8ερμοκρασίας (κόστους 35 ευρώ)!!! Γνώριζει κανείς να μου πει τη λάδι παίρνει το κιβώτιο (π.χ 10-40?) και κάθε πότε προτείνετε η αλλαγή του? γιατί σε 2 μήνες κλείνει 10χρόνια και δέν τα έχω αλλάξει ποτέ!!! όπως και τα υγρά φρένων και ψυγείου!!! whistling.gif αμεση αλλαγη Quote