Καλωσορίσατε στο VWClub.GR Forum
Καλώς ήλθατε στο VWClub.GR Forum, όπως οι περισσότερες κοινότητες Internet έτσι και σε αυτή θα πρέπει να εγγραφείτε προκειμένου να δημοσιεύσετε το δικό σας σχόλιο, αλλά αυτό είναι μια απλή και δωρεάν διαδικασία. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη επιλογή.
_______
Welcome to VWClub.GR Forum, like most online communities you must register to post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information. Take advantage of it immediately, Register Now or Sign In.
- Start new topics and reply to others
- Subscribe to topics and forums to get automatic updates
- Add events to our community calendar
- Get your own profile and make new friends
- Customize your experience here
- (4 Σελίδες)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Τελευταία »
Συνάντηση Μελών Κρήτης Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010, 14:00
Δημοσιεύθηκε 30 Ιανουάριος 2010 - 19:07:07
Φίλοι & Φίλες, πιστοί ακόλουθοι της VW!!
Οργανώθηκε επιτέλους συνάντηση στην Κρήτη για τα μέλη του Vw Club!
Κανονίσαμε να πάμε για καφέ και να γνωριστούμε την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 14:00 το απόγευμα στην Πίστα KART στην Αλικαρνασσό!
Έγινε αλλαγή της ώρας και του χώρου προκειμένου να υπάρξει πιο άνετος χώρος για την συνάντηση.
Αφού γνωριστούμε αναμένονται πολλά ακόμα! Θα γυρίσουμε όλη την Κρήτη!
Για αυτό λοιπόν όσοι πιστοί προσέλθετε!!
Φιλικά,
Πάνος (m4b)
Υ.Γ.: Το Δ.Σ. υποστηρίζει την προσπάθεια και θα είμαστε κοντά σε οτιδήποτε χρειαστείτε!
Δημοσιεύθηκε 30 Ιανουάριος 2010 - 21:27:02
m4b
scirocco122
alexis golf
+ αλλα 2 παιδια π δν γραφουν στο κλαμπ..
ειναι περισσοτερο για ν γνωριστουμε..και αν βρεθει και κοσμος αργοτερα να κανονισουμε μια καλη συναντηση π αρμοζει στο vwclub !
Δημοσιεύθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 22:13:54
Υ.Γ νομιζω οτι το σημειο δεν ειναι καθολου καταλληλο για τετοιου ειδους συναντησεις .
1ον Συνηθως κυριακη απογευμα στο ταλως δν βρισκεις να παρκαρεις ουτε μεσα ουτε εξω .
2ον Αποκλειετε να βρουμε πανω απο 2 θεσεις διπλα διπλα για να παρκαρουμε ολοι μαζι για φωτο κτλπ κτλπ.
3ον υπαρχει θεμα χρεωσης .
Θα κανω λοιπον μια προταση οπου πριν απο 2 βδομαδες εκοψε πιτα το σεατ κλαμπ κρητης στην πιστα καρτ στην αλικαρνασσο οπου ηταν μια χαρα. Προτεινω λοιπον κυριακη 13:00 7/2/2010 να κανουμε και εμεις το ιδιο . περιμενω "σχολια" η "αποψεις" απο τα μελη κρητης του vwclub .
Φιλικα .
Mike Gti
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή Mike -- GTI: 02 Φεβρουάριος 2010 - 01:04:08
Δημοσιεύθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 22:20:22
Συστήνω να μην το τροποποιήσετε αυτή την φορά και σε επόμενη συνάντηση να το κανονίσετε διαφορετικά :-)
Δημοσιεύθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 22:40:45
kouliss, on 01 Φεβρουάριος 2010 - 22:20:22, said:
Συστήνω να μην το τροποποιήσετε αυτή την φορά και σε επόμενη συνάντηση να το κανονίσετε διαφορετικά :-)
Γεια σου φιλε μου kouli εγω ειπα ειμαι "μεσα" και καλο ειναι να δωσουν το παρων οσοι ερθουν σε αυτη τη συναντηση σε αυτο το τοπικ για να ξερουμε ποσοι θα ειμαστε και ποιον θα περιμενουμε , ειπα την γνωμη μου και ζητησα απλα αποψεις απο τα μελη που θα ερθουν επειδη θα γνωριζουν τα "προβληματα" για το σημειο συνναντησης , επισης αν μαζευτουμε πανω απο 10 ατομα δν υπαρχει περιπτωση να κατσουμε σε καμια καφετερια να πιουμε καφε ολοι μαζι μιας και κυριακη απογευμα γεμιζουν . Επισης θελω να βοηθησω για αυτη τη συναντηση γιατι στην κρητη στο θεμα συναντησεων ειμαστε πολυ πισω .
Φιλικα.
Mike Gti
Δημοσιεύθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 22:54:01
rabbit, on 01 Φεβρουάριος 2010 - 22:29:11, said:
πως και ετσι παιδια? εχουμε να βρεθουμε....
και εγω μεσα απο οτι καταλαβατε!
μια χαρα ειναι στο παρκινκ στο ταλος εχω μηνιαια καρτα..
αλλα εχει δικιο ο μηχαλης θα εχει κοσμο σιγουρα!
{η χρεωση ειναι 2 ευρω παπατσιφουτη!!
χαχαχαχαχαχαχα γεια σου Rabbito με τις μηνιες καρτες σου...! αν καταλαβουν ποσα αλογα ειναι το αμαξι σου θα σε πεταξουν εξω βρωμιζουν το χωρο και επισης κανουν φασαρια...
Δημοσιεύθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 23:00:03
1)m4b
2)scirocco122 ?? + 2 *
3)alexis golf
4)Mike gti
5)Rabbit
6)sonakias
7)manosgolf + 2*
8)Thodoris golf tsi kriti Εικονίδιο
9)manos16v ???
*** + 4 παιδια π δν γραφουν στο κλαμπ ----> (ονοματα?? αμαξια?? )
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή Mike -- GTI: 02 Φεβρουάριος 2010 - 21:40:44
Δημοσιεύθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 00:14:25
Δημοσιεύθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 01:18:57
kouliss, on 02 Φεβρουάριος 2010 - 01:01:20, said:
Αν αλλάξετε τελικά την τοποθεσία ενημερώστε με για να στείλουμε εκ νέου email και να τροποποιήσουμε και την κεντρική μας σελίδα που γράφει για την συνάντηση σας. ;-)
Κωστα ασε να διαβασουν και τα υπολοιπα μελη τα νεα ποστ.ελπιζω οτι θα συμφωνησουμε σε ενα σημειο συναντησης
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή Mike -- GTI: 02 Φεβρουάριος 2010 - 01:28:54
Δημοσιεύθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 03:40:23
Mike -- GTI, on 02 February 2010 - 01:18:57, said:
Λοιπον.. καταρχας εκπλησομαι ευχαριστα..νομιζα πως θα μασταν 4-5 ατομα μονο χεχε..
η αληθεια ειναι οτι κατω δ βολευει..αλλα εφοσον δν ειδαμε κ μεγαλη απηχηση αστην αρχη οταν επεση η προταση ειπαμε για εκει....
εγω ειμαι μεσα στην αλλαγη για την πιστα..... θα κανουμε και κανενα γυρο ?? χεχεχε
αμα μαζευτουμε 7-8 αμαξια σιγουρα δν θα βολεψει κατω..και ειδικα κυριακη.. :/
τα 2 παιδια ειναι φιλοι τ m4b.. οποτε δν ξερω.. *
Η δημοσίευση υπέστη επεξεργασία από τον συντονιστή scirocco122: 02 Φεβρουάριος 2010 - 03:44:02
Δημοσιεύθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 13:17:04
Άμα θέλετε το αλλάζουμε το μέρος συνάντησης. Όπως προείπε ο Λευτέρης (scirocco122) ήμασταν λίγα άτομα στην αρχή γι' αυτό συμφωνήσαμε πάρκινγκ Τάλως απόγευμα Κυριακής. Ότι θέλετε παίδες! Και για πίστα καρτ είμαι μέσα! Μόνο να το συμφωνήσουμε γρήγορα για να μην πάει κανείς κάπου άσχετα.
Φιλικά,
Πάνος
Δημοσιεύθηκε 02 Φεβρουάριος 2010 - 16:53:09
- (4 Σελίδες)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Τελευταία »
Σύνδεση

This topic is locked