Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική

Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen

 

Αγαπητό μέλος,

θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι με την εγγραφή σου στο σωματείο του Hellenic VWClub λαμβάνεις μεταξύ άλλων προνομίων και την δυνατότητα απόκτησης ενός συμβολικού λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ο συμβολικός λογαριασμός έχει όριο χωρητικότητας 10MB και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την αλληλογραφία σας.

Ο λογαριασμός αυτός ως προνόμιο της κάρτας μέλους θα σταματήσει να λειτουργεί εφόσον ο χρήστης του δεν αποτελεί πλέον εγγεγραμμένο οικονομικά τακτοποιημένο μέλος της λέσχης. Πρόσθετα ο λογαριασμός μπορεί να κλειδωθεί, ακυρωθεί ή διαγραφεί μόνιμα ή προσωρινά, χωρίς προειδοποίηση, από τον διαχειριστή εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιήθηκε με κακόβουλη πρόθεση, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση. Η ηλεκτρονική θυρίδα απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μαζικών μηνυμάτων, διαφημιστικού ή άλλου περιεχομένου. Η χρήση του λογαριασμού σημαίνει πλήρη αποδοχή των κανόνων αυτών αλλά και της σχετικής Ελληνικής και Διεθνούς νομοθεσίας.  Παρόλο που ο διαχειριστής του δικτυακού τόπου πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία και συνεχή λειτουργία των συστημάτων δεν αποκλείεται η διακοπή λειτουργίας των αλλά ούτε και υπάρχει υποχρέωση διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας σε περίπτωση απώλειας μη αναγνωσμένων μηνυμάτων που δεν έχουν αποθηκευτεί στον τοπικό δίσκο του υπολογιστή του χρήστη.

Παρακάτω ακολουθούν οδηγίες χρήσης του email ενώ περιμένουμε κάθε πρόταση σας ή σχόλιο στα πλαίσια βελτίωσης.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

 

 

Προαπαιτούμενα

Για την χρήση του email θα απαιτηθεί να έχετε παραλάβει το φάκελο που περιέχει το γράμμα καλωσορίσματος στο σωματείο και αναγράφονται το username και ο κωδικός πρόσβασης.

Ακόμα θα χρειαστεί να διαθέτετε κάποιον προσωπικό ή κοινόχρηστο υπολογιστή ή κάποια συσκευή πρόσβασης στο Internet, π.χ. iphone.

Ανάλογα με την μέθοδο πρόσβασης που θα επιλέξετε ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε ειδικές ρυθμίσεις σύμφωνα με πρόσθετε οδηγίες του κατασκευαστή του λογισμικού αλληλογραφίας που θα χρησιμοποιήσετε.

Ασφάλεια

Για λόγους ασφαλείας συστήνουμε να αλλάξετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασης στο email σας. Αυτό γίνεται υποχρεωτικά με την πρώτη μέθοδο πρόσβασης.
Ακόμη μη δίνετε ποτέ τον κωδικό σας σε άλλα άτομα ενώ σημειώστε πως ποτέ και κανείς από την λέσχη δεν θα σας ζητήσει τον κωδικό σας και για κανένα λόγο. Ο διαχειριστής αν το χρειαστείτε θα μπορέσει να θέσει για εσάς ένα νέο κωδικό και να σας τον ανακοινώσει. Χρησιμοποιείτε πάντοτε ισχυρούς κωδικούς και ποτέ μην χρησιμοποιείτε συνθηματικά που μπορεί κάποιος κακόβουλος χρήστης να τα μαντέψει, π.χ. όνομα, επώνυμο κλπ.

 

Μέθοδοι πρόσβασης

Α. Από Web με πρόγραμμα περιήγησης

Είναι εφικτό να παρακολουθείτε τα μηνύματα σας από οποιονδήποτε υπολογιστή από οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεστε. Απλά χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης – προβολής ιστοσελίδων (π.χ. Internet Explorer, Firefox, Opera, κλπ) και επισκέπτεστε την διεύθυνση https://webmail.vwclub.gr/. Για την σύνδεσή σας στο webmail χρησιμοποιείτε ολόκληρο το email ως όνομα χρήστη (π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Κατά την πρώτη σας σύνδεσης φροντίστε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης.

Β. Με την χρήση ενός προγράμματος αλληλογραφίας

 Υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στα μηνύματα αλληλογραφίας με την χρήση ενός λογισμικού τύπου πελάτη αλληλογραφίας όπως είναι τα Outlook Express, Microsoft Outlook 2003/2007/2010/2013, Windows Mail, Eudora, Thunderbird κλπ. Σε αυτά τα λογισμικά θα χρειαστεί να ορίσετε μερικές πληροφορίες. Μεταξύ άλλων θα πρέπει να δηλώσετε τον διακομιστή εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας.


POP3:
Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας (incoming mail server): roza.vwclub.gr
θύρα (port): 995
Tύπος ασφαλείας (security type): STARTTLS (accept all certificates / αποδοχή όλων των πιστοποιητικών)


SMTP:
Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας (outgoing mail server): roza.vwclub.gr
θύρα (port): 587
Tύπος ασφαλείας (security type): STARTTLS (accept all certificates / αποδοχή όλων των πιστοποιητικών)
Για τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας απαιτείται επίσης ο έλεγχος με το όνομα χρήστη και του κωδικού σας (require sign-in).

IMAP (για προχωρημένους χρήστες):
Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας (incoming mail server): roza.vwclub.gr
θύρα (port): 143
Tύπος ασφαλείας (security type): STARTTLS (accept all certificates / αποδοχή όλων των πιστοποιητικών)

 

Ακολουθούν διευθύνσεις με οδηγίες για τα πιο δημοφιλή προγράμματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Φυσικά θα πρέπει να αντικαθιστάται κατά την ρύθμιση τους τις διευθύνσεις των διακομιστών εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας σύμφωνα με τα παραπάνω.

Microsoft Outlook 2007   http://office.microsoft.com/el-gr/outlook/HA012316341032.aspx#5
Microsoft Outlook 2003   http://office.microsoft.com/el-gr/outlook/HP030760001032.aspx
Γενικές οδηγίες Microsoft     http://support.microsoft.com/kb/287532
Windows Mail / Vista   http://windowshelp.microsoft.com/Windows/el-GR/help/bb076a7c-7e78-45b4-a414-03c7270ae0861032.mspx
Eudora                    http://www.eudora.com/techsupport/kb/2364hq.html
Thunderbird             http://opensourcearticles.com/articles/thunderbird_15/english/part_01

*Τα στοιχεία αυτά αποτελούν περιεχόμενων άλλων σελίδων και δύναται να τροποποιηθούν χωρίς ενημέρωση.

Βοήθεια

Εάν για οποιονδήποτε λόγο συναντήσετε κάποιο πρόβλημα και αφορά την παραμετροποίηση του λογισμικού ανάγνωσης του email θα πρέπει να συμβουλευτείτε και αναγνώσετε πολλές φορές την σελίδα του κατασκευαστή του λογισμικού. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σελίδες υποστήριξης που αυτοί διαθέτουν.

Όμοια θα πρέπει να λειτουργήσετε αν συναντήσετε κάποιο θέμα με το πρόγραμμα περιήγησης – προβολής ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.

Τέλος αν το πρόβλημα σας αφορά την λειτουργία των υπηρεσιών αλληλογραφίας που σας παρέχει χωρίς συμβατική υποχρέωση το Hellenic VWClub θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα των Webmasters. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να αναλύσετε πλήρως τις διαδικασίες που πραγματοποιήσατε, το πρόβλημα που συναντήσατε, το λειτουργικό σύστημα που έχετε καθώς και όποια άλλη σχετική πληροφορία. Email : webmasters @ vwclub.gr

Με εκτίμηση,
η ομάδα WEBMASTERS του Hellenic VWClub.