Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 298 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αγαπητοί φίλοι μας,

Αυτή την Πέμπτη 11 Ιουλίου τα μέλη του Hellenic VWClub στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα θα πραγματοποιήσουν μια καλοκαιρινή συνάντηση με επίκεντρο τα VW οχήματα και όχι μόνον αυτά!

Στην Θεσσαλονίκη τα μέλη θα συγκεντρωθούν στις 21:00 στο χώρο στάθμευσης του Carrefour Μακεδονίας και απο εκεί θα συνεχίσουν στο Cafe Les Amis για να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό ή την δροσερή μπυρίτσα! Για να υπάρχει χώρος για όλους μας θα χρειαστεί να δηλώσετε την παρουσία σας στο σχετικό άρθρο κάνοντας κλικ εδώ!

Τα μέλη από την Αθήνα θα συγκεντρωθούν στις 21:30 στο café Λιοντάρι, στον Πειραιά. Αρχικά θα μαζευτούν στον χώρο στάθμευσης και εν συνεχεία θα εισέλθουν στον χώρο του μαγιαζιού. Προκειμένου να υπάρχουν θέσεις για όλους δηλώστε την συμμετοχή σας στο σχετικό θέμα συζήτησης κάνοντας κλικ εδώ!

Φυσικά σας περιμένουμε με τα t-shirt της λέσχης μας, ώστε να μας γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι φίλοι!

Νέα και παλιά μέλη, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην όμορφη παρέα μας για να συζητήσουμε ότι μας απασχολεί σε σχέση με την αυτοκίνηση, τα αγαπημένα μας VW αλλά και την καθημερινότητά μας.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Το Hellenic VWClub στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες ΜέλουςΑγγελίες| Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB, 6999 892 582, 17:00 - 19:00

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.