Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub,

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και η θερμοκρασία επιβάλλει βόλτα στην θάλασσα με βουτιές μαζί με τη καλύτερη VWπαρέα. Ενόψει λοιπόν του Αύγουστου, μηνά διακοπών για τους περισσότερους, αποφασίσαμε να αποχαιρετήσουμε τον Ιούλιο και να καλωσορίσουμε τις διακοπές με τον πιο δροσερό, χαλαρωτικό και διασκεδαστικό τρόπο, το καθιερωμένο μας μπανάκι.

Έτσι λοιπόν τα μέλη του Hellenic VWClub από την Αττική,θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 28/7 την καλοκαιρινή τους απόδραση στην παραλία της Βραυρώνας. Εκεί θα μας φιλοξενήσει café - beach bar που βρίσκεται στην παραλία όπου θα απολαύσουμε την θάλασσα, τον ήλιο, το φαγητό, το ποτό και τις ωραίες, ανάλαφρα ντυμένες καλοκαιρινές παρουσίες!!!

To κατάστημα διαθέτει δωρεάν ξαπλώστρες και δωρεάν χώρο στάθμευσης για τα οχήματα μας, με την προϋπόθεση φυσικά της έγκαιρης κράτησης – δήλωσης συμμετοχής, καθότι η συγκεκριμένη μέρα είναι ημέρα μπάνιου και χαλάρωσης για όλο το κόσμο.

Σας περιμένουμε όλους, παλιά και νέα μέλη, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε το κοινό μας σημείο... την αγάπη μας για τα VW οχήματά μας!

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη παρέα μας είτε με εργοστασιακό είτε με βελτιωμένο όχημα. Φορέστε λοιπόν τα αξεσουάρ της λέσχης μας και ελάτε να μοιραστείτε την τρέλα μας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας με τον γνωστό πλέον τρόπο στο άρθρο συζήτησης. Δείτε το κάνοντας κλικ εδώ!

 

~~~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες ΜέλουςΑγγελίες| Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB, 6999 892 582, 17:00 - 19:00


Υπενθυμίζουμε ότι τα VIP μέλη μπορείτε να αξιολογείτε τις συναντήσεις μας μέσω του ειδικού μενού που βρίσκεται δεξιά πάνω απο το αρχικό δημοσίευμα.

~~~~~~

 

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους με πολύ προσοχή στους δρόμους.

 

Τον μήνα Αύγουστο δεν θα διεξαχθούν οργανωμένες συναντήσεις. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για Σεπτέμβρη ξεκούραστοι και με γεμάτες μπαταρίες για την 10η χρόνια HELLENIC VWCLUB.

 

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub.