Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 28 επισκέπτες και κανένα μέλος

Φίλοι μας,

Λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση σας στις συναντήσεις CAR TECH, οι οποίες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον στα οχήματα μας, για τον μήνα Οκτώβριο τα μέλη της Αττκής θα επισκεφτούν ένα ιδιαίτερο χώρο με πολύ μεράκι, πολλά φωτά, λάμψη και αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει όποιον το επισκεφτεί.

Έτσι λοιπόν αυτή την
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/10/2013η λέσχη μας θα επισκεφτεί το κέντρο περιποίησης αυτοκινήτου, του χορηγού μας Σπύρου Πλάτωνα, AUTO STAR όπου θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των εργασιών στον τομέα της περιποίησης - συντήρησης (εντός και εκτός) ενός αυτοκίνητου καθώς και επισκευής του χρώματος όσο αυτό είναι εφικτό. Συγκεντρώστε λοιπόν τις ερωτήσεις σας και ο αρμόδιος στα θέματα περιποίησης αυτοκινήτου θα σας δώσει τις απαντήσεις που θέλετε.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο κατάστημα AUTO STAR που βρίσκεται στην οδό Ναούσης 42 Κ. Πεύκη στις 20:00 για να σταθμεύσουμε τα οχήματα μας και να παρακολουθήσουμε τα θέματα τις συνάντησης.

Για την καλύτερη οργάνωση μας θα χρειαστεί να δηλώσετε την παρουσία σας στο σχετικό άρθρο συζήτησης. Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες. Ώρα έναρξης 20:30.


Σας περιμένουμε όλους μόνους ή με την παρέα σας, είτε υπάρχουν απορίες είτε όχι. Ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για τα οχήματα μας, βελτιωμένα ή στην εργοστασιακή κατάσταση τους.

 

~~~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
 Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!
~~~~~~

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.