Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αξιότιμοι επισκέπτες,

Οι φίλοι της λέσχης στην Αθήνα θα συναντηθούν την Κυριακή 22/12 στις 12:00 στο σημείο προσυνάντησης στον κόμβο της Ε.Ο. στην παλιά Renault. Κατόπιν θα κατευθυνθούν στο εμπορικό χωριό Mc Arthur Glen στα Σπάτα. Εκεί όλοι μαζί, παλιά και νέα μέλη, θα συγκεντρωθούν για τελευταία φορά για το έτος 2013 και θα φωτογραφηθούν για το ημερολόγιο του 2014.

Βέβαια όπως συνήθως θα υπάρχει ένα "ζεστό" τραπεζάκι στο café Ambiente για την απόλαυση του καφέ ή του σνακ.

Με κέφι, χαρά και εορταστικό κλίμα θα αποχαιρετήσουμε μια χρονιά με πολλά δρώμενα για την λέσχη μας! Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το νέο έτος και τα 10 μοναδικά χρόνια ζωής του Hellenic VWClub! Δέκα χρόνια οδηγούμε μαζί!

Λόγω της προγραμματισμένης αναβάθμισης και διακοπής της λειτουργίας της σελίδας μας, μπορείτε για αυτή την συνάντηση να δηλώνετε την παρουσία σας μέσω του Facebook Group.


** Αξεσουάρ - Προωθητικό Υλικό **

Χρησιμοποιείτε τα αυθεντικά αξεσουάρ για να προβληθεί η λέσχη μας! Θα τα βρείτε ΜΟΝΟ εδώ!


~~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο  icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο  icon-social_facebook.png | δείτε μας στο  icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

Υπενθυμίζουμε ότι αναζητούνται VIP μέλη που επιθυμούν να αναλάβουν την ευθύνη οργάνωσης των συναντήσεων. Δείτε πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ!
~~~~~ 

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.