Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 158 επισκέπτες και κανένα μέλος

2014-Charity-Kivotos-tou-kosmou-small.jp


Αξιότιμα μέλη
,

Το Hellenic VWClub σας προσκαλεί σε μια πράξη αλληλεγγύης και συνεισφοράς στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, την Κιβωτό του κόσμου!

Όλοι μαζί οδηγούμε και όλοι μαζί βοηθούμε! Συγκεντρώνουμε Ρούχα, Τρόφιμα, και Διάφορα είδη. Βέβαια όσοι θέλετε μπορείτε να προσφέρετε και χρήματα.  

Μπορείτε να φέρετε τα αντικείμενα ή τα τρόφιμα που επιθυμείτε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στις 11:00 στη οδό Ηρακλείου 41 στην Μεταμόρφωση. Εκεί το Δ.Σ. της λέσχης θα συγκεντρώσει όλες τις προσφορές σας, θα τις ομαδοποιήσει και θα τις συσκευάσει μαζί σας κατάλληλα με σκοπό την παράδοση τους στην Κιβωτό του Κόσμου εντός της επόμενης εβδομάδας.

Τα μέλη που θέλουν να προσφέρουν μπορούν να λάβουν πληροφορίες στο 6999 892 582 από Δευτέρα έως Παρασκευή στο διάστημα 17:00 - 19:00. Επιπλέον δίνονται πληροφορίες μέσω e-mail στο info [@] vwclub.gr.

Εσείς που είστε σε απομακρυσμένες περιοχές μπορείτε να στέλνετε την προσφορά σας κατόπιν επικοινωνίας. Τυχόν έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Επίσης μπορείτε να αφήνετε τα επιθυμητά αντικείμενα στις συνεργαζόμενες εταιρείες που έχουν την παραπάνω αφίσα με το λεκτικό Ενδιάμεσο Σημείο Συγκέντρωσης.

Όλοι μαζί μπορούμε! Παλιά και νέα μέλη συνεισφέρουμε στις πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης.


Σας περιμένουμε στο σημείο συγκέντρωσης!

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.