Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 70 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

Αγαπητά μέλοι,

Οι φίλοι του Hellenic VWClub από την Αθήνα θα συναντηθούν την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 21:00 με προορισμό μία ακόμη "μυστική" τοποθεσία! Στο Secret Location Meeting του Μαΐου θα βιντεοσκοπηθεί το πρώτο νέο μέλος που θα φτάσει στο σημείο προ-συνάντησης, στην Ν. Φιλαδέλφεια, στον κόμβο της παλιάς Renault. Η αναχώρηση για την νυχτερινή εξόρμηση θα γίνει στις 21:20. 
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την συνάντηση εδώ!

Τα VIP μέλη της Ελληνικής Αγωνιστικής - Αυτοκινητιστικής Λέσχης Φίλων και Κατόχων VW θα πραγματοποιήσουν την 6η Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11 Μαΐου, από τις 10:45 έως τις 14:00. 
Πληροφορίες υπάρχουν στο φόρουμ στην κατηγορία των VIP μελών

Για τα μέλη της ανοικτής κοινότητας του Hellenic VWClub στις πόλεις της Θεσσαλονίκης και της Λαμίας έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Μαΐου συναντήσεις με πρωτοβουλία μελών!
Πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, με την βοήθεια του μέλους Professor, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην καφετέρια Nouvelle, στο Ωραιόκαστρο. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 19:00, ώστε όλοι μαζί να απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην σελίδα της κοινότητας, κάνοντας κλικ εδώ!

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, στις 10:15 οι φίλοι από την Λαμία θα μαζευτούν στον χώρο στάθμευσης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ώστε να μεταβούν στο αεροδρόμιο και να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το drag day! Το πλήρες πρόγραμμα για το drag day είναι 11:00 - 18:00, με είσοδο 10€. Αμέσως μετά θα μεταβούν σε γνωστή καφετέρια της περιοχής.
Πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ!

~~~~~~

Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο  icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο  icon-social_facebook.png | δείτε μας στο  icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

Hellenic VWClub 2004 - 2014 | Οδήγησε μαζί μας!
Ελέγξτε αν οι "βόλτες" που συμμετέχετε είναι εκδηλώσεις του αυθεντικού Hellenic VWClub! Δείτε εδώ τις προγραμματισμένες συναντήσεις!


Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub