Αναζήτηση

# Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 36 επισκέπτες και κανένα μέλος

Το Hellenic VWClub διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη την Κυριάκη 30/11/2014 και ώρα 17:00 συνάντηση για καφέ ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας στο μαγαζί Nouvelle στo Ωραιοκαστρο. Εκεί, αρχικά, θα σταθμεύσουμ ε στο τεράστιο parking του μαγαζιού και αφού μαζευτούμε θα μεταβούμε εντός του καταστήματος. Θα συζητήσουμε για τα αυτοκίνητα μας, τα επόμενα σχέδια που έχουμε για αυτά, για τις επόμενες συναντήσεις και για οτιδήποτε άλλο μας αρέσει και έχουμε κατά νου.


Δηλώστε την συμμετοχή σας στο σχετικό θέμα συζήτησης που θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ! 

Όπως πάντα σας περιμένουμε μόνους ή με την παρέα σας, ασχέτως αν το όχημα σας είναι βελτιωμένο ή σε εργοστασιακή κατάσταση. Και μη ξεχνάτε, φοράμε τα γνήσια αξεσουάρ της λέσχης για να την προωθήσουμε και να την γνωρίσουν και άλλοι φίλοι οδηγοί VW οχημάτων!

~~~~~~
Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο  icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο  icon-social_facebook.png | δείτε μας στο  icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες &Alph a;ξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58219:00 - 21:00

Hellenic VWClub 2004 - 2015 | Οδήγησε μαζί μας!

Ελέγξτε αν οι "βόλτες" που συμμετέχετε είναι εκδηλώσεις του αυθεντικού Hellenic VWClub! Δείτε εδώ τις προγραμματισμένες συναντήσ&e psilon;ις!

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.