Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Προσοχή!!!

Η Microsoft ξανά έχει πρόβλημα στην παραλαβή emails από εμάς.

Παρακαλούμε πολύ όλοι σας να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο email address πλην των domains: @hotmail.com / @outlook.com / @windowslive.com κ.α. καθώς και στο παρελθόν είχαμε αντίστοιχα προβλήματα που κράτησαν μήνες μέχρι να τα διορθώσουν!!

 

We are back online!!

doggy

Admin
 • Content Count

  6,674
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About doggy

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 10/21/1978

Contact Methods

 • AIM
  --
 • MSN
  -
 • Website URL
  http://www.vwclub.gr
 • Skype
  k.koutalis

User Information

 • Gender
  Male | Άνδρας
 • Δήμος
  Αττικής - Ζωγράφου
 • Νομός
  Αττικής

User Profile

 • Interests
  Music, hanging around with friends, cars, dancing, cinema, swimming, internet/computers/networks... and lots of other things...!

Other Info

 • Car Type
  Polo 6N
 • Car's nickname
  Skylamakso

Recent Profile Visitors

38,830 profile views
 1. Να'σαι καλά! Και πες μας και το τι ήταν αφού το ανακαλύψεις, μπορεί να βοηθήσει και άλλα μέλη του φόρουμ στο μέλλον!
 2. done! και συγγνώμη για το delay. Διακοπές βλέπετε
 3. Με την κεφαλή μάλλον ήθελες να πεις και όχι κεφαλάρι [emoji846] Λοιπόν, πάρε στο 2105696716 και ζητά να πας μια βόλτα από εκεί. Είναι το συνεργείο του Ηλία Τσακουλέρη, που τα ξέρει με κλειστά τα μάτια τα 6Ν/6Ν2 Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 4. Όπως ανέφερε και ο Panagiotis7, είχαμε θέμα σε κάποιες σελίδες όταν αλλάζαμε από την μία στην άλλη (εντός ενός θέματος), το περιεχόμενο δεν φόρτωνε σωστά. Επιλύθηκε.
 5. Καλησπέρα! Στείλε μου ένα π.μ. με το original account σου για να σου γυρίσω το gmail σε εκείνο και να σου ενώσω τους 2 λογαριασμούς. Για το άλλο θέμα με το loading, νομίζω αν κάνεις μετά ένα refresh σου φορτώνει, σωστά; Το είχα παρατηρήσει πριν την μεταφορά του server οπότε πρέπει να το κοιτάξω. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 6. Να δω τι μπορώ να κάνω, αν και η αλήθεια είναι πως επειδή στον καινούριο server έβαλα SSD δίσκους για ταχύτητα (αλλά η τιμή τους είναι φωτιά), χάσαμε σε χώρο (ο παλιός server είχε 500GB HDD και τώρα έχουμε 250GB SSD) . Θα κοιτάξω αύριο τι ρυθμίσεις έχω και θα κάνω έναν πρόχειρο υπολογισμό να δω πόσο μπορώ να το αυξήσω. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στις επισυνάψεις σαν μέγιστο μέγεθος και μέγιστες διαστάσεις ή στον συνολικό αριθμό uploads; Εναλλακτικά θα προτείνω σε όλους να κάνουν χρήση κάποιου online storage και να τις κάνουν λινκ εδώ.
 7. Τα προβλήματα με την παραλαβή emails προς hotmail / outlook και άλλα Microsoft domains έχει επιλυθεί. Εκκρεμούν το backend θέμα του chat που δεν επηρρεάζει τους χρήστες και το facebook login.
 8. Back home for holidays και η πρώτη προτεραιότητα, να βάλουμε μπροστά το παιδί Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 9. [emoji2957][emoji2957] εμ τι, μπρίκια κολλάμε [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 10. Αγγελίες έτοιμες, αναβαθμίστηκαν. @Koumparos είναι οκ τώρα.
 11. Προστέθηκε το πρόβλημα που έχουμε με τις Αγγελίες που το παρατήρησε ο @Koumparos. Θα προχωρήσω σε αναβάθμιση του λογισμικού των αγγελιών τις επόμενες ώρες/μέρες.
 12. Update: - Email issues: Η Yahoo ήταν false alarm. Αλλά ότι έχει να κάνει με Microsoft domains (hotmail.com / windowslive.com / outlook.com κλπ) δεν δέχεται emails από εμάς. Έχουμε ζητήσει από την microsoft, τόσο εμείς όσο και ο πάροχός μας, να αφαιρέσουν το blacklisting - Facebook login: Ο πρώτος έλεγχος ολοκληρώθηκε (βεβαίωσαν τα στοιχεία μου). Εκκρεμεί ο έλεγχος της διασύνδεσης του Forum με το Facebook, πράγμα που θα πάρει περίπου 5 εργάσιμες σύμφωνα με την σελίδα τους.
 13. theme fixed. εκκρεμούν τα άλλα 2 και προστέθηκε ένα ακόμη (facebook login). Ενημερώθηκε το προηγούμενο post.
 14. Ενημερώσεις σχετικά με το που είμαστε. Identified issues: - bug με το theme. Έχουμε γυρίσει τα πάντα στο Default Theme και θα το ξαναφτιάξουμε σιγά σιγά τις επόμενες ημέρες. Ήδη θα είδατε κάποια χρώματα να επανήλθαν. - Classified (Αγγελίες) is broken. Πρόβλημα με το theme του και θέλει αναβάθμιση. - Major mail issues. Κάποια mails από τον server προς μέλη του forum δεν φτάνουν στους παραλήπτες τους. Το κοιτάζουμε με τον καινούριο πάροχο για να δούμε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. - - εκ πρώτης φαίνεται να είναι blacklisting από Hotmail & Yahoo προς την IP μας. - Θέμα με το loading σελίδων όταν αλλάζουμε από την π.χ. σελίδα 2 στην 3. - μικρό θεματάκι με το chat feature του forum. Για την ώρα το κάναμε να δουλεύει αλλά ίσως να δείτε κάποια μικρή διακοπή στις επόμενες μέρες για να το συνεφέρουμε. - Facebook login is broken. Άλλαξαν κάποιοι όροι από το facebook και κάναμε ξανά αίτηση για έλεγχο (συνοδευόμενη από υποχρεωτικό αντίγραφο διαβατηρίου). Είμαστε σε αναμονή.
×
×
 • Create New...