Jump to content

leflo

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About leflo

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

leflo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. leflo

    Help Vag Com

    σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Δυστηχως δεν μενω Αττικη.
  2. leflo

    Help Vag Com

    διαβασα περι καλωδιου και καταλαβα τι μπορει να κανει καποιος με αυτο ....αυτο που δεν γνωριζω ειναι τι καλωδιο πρεπει να παρω......καποιος χριστιανος ρε παιδια για βοηθεια ....
  3. leflo

    Help Vag Com

    Γεια σας και απο εμενα.Διαβασα με ενδιαφερον για το περιφημο vag com και θα ηθελα να ασχοληθω.Εχω ενα polo 9n3 2006 αγορα.Δεν ξερω ομως και πολλα για το αντικειμενο και θα ηθελα οποιος μπορει και γνωριζει να με κατευθυνει για την αγορα ενος καλωδιου.Με ενδιαφερει επισης να βρω και πληροφοριες για αυτο.Απο μια μικρη αναζητηση σε ελληνικη αγορα και φυσικα στο ebay καταλλαβα οτι κοστιζει ακριβα μια τετοια αγορα.Βρηκα κατι κινεζικα καλωδια σε τιμες 15-30 ευρω.Για αρχη πιστευω οτι δεν ζηταω και πολλα.Απλα θελω να διαβαζω καμια βλαβη απο τον εγκεφαλο του αμαξιου ,αν μπορω να παραμετροποιησω τπτ απο φωτισμους κτλ.Οποιος γνωριζει για τα σχετικα ας βοηθισει ευχαριστω !
  4. δες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=wP9Vq1QOLfY&NR=1
  5. Παιδια καλημερα και απο εμενα.Εχω διαβασει απειρα πραγματα για το car gps.Εχω ενα πολο 9ν3 2006 αγορα και θελω να αγορασω απο τον witson αυτο το product http://www.witson.com/view_pro.php?id=1424.To παραπανω ειναι το καταληλλο ή αυτο http://www.witson.com/view_pro.php?id=1340 ?Δεν μπορω να βγαλω ακρη με τπτ .Οποιος μπορει να με φωτισει.
  6. Ψάχνωντας λοιπον στο www.polo9n.info επεσα πάνω σε μια φωτογραφία ενός Polo9n3 που σας παραθέτω παρακάτω.Επειδή έχω και εγώ το ίδιο χρώμα ακριβώς μόλις το είδα ξετρελάθηκα από τις ζάντες που φοράει και τα ''διακριτικά'' spoiler επ'ισης.Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ αυτές τις ζάντες και τα spoiler.Βασικά τα έχω ξαναδεί και σε άλλα πολο αυτα τα σποιλερ αλλα δεν γνωριζω καθόλου την προέλευσή τους . Ευχαριστώ.
  7. Σας ευχαριστω για τη συμμετοχη σας !!!!Sepulto Ekei δεν ειχα σκεφτει να τα βαλω .Να σε ρωτησω και κατι ακομι.Τα καλωδια που εχει το κιτ για να τροφοδοτησει τα μπαλαστ με ρευμα απο το αμαξι ειναι μαυρο και μπλε.το μπλε δεν ειναι το θετικο αν δεν κανω λαθος ?
  8. Γειά σας και από εμένα .είναι το 1ο ποστ που κάνω και θα ήθελα τις συμβουλές σας για να περάσω τα xenon που αγόρασα (Η7 phillips)στο Polo 9N3.Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει καμιά φωτογραφία για να δώ που να τοποθετήσω τα μπάλαστ κ να μου πει αν κουμπώνει κανονικά η λάμπα xenon δλδ χωρίς καμιά πατέντα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.