Jump to content

tassoulis10

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About tassoulis10

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

tassoulis10's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. λυση ακομα δεν εχω βρει εβαλα και προγραμμα με ρυθμιση 95αρας αλλα ακομα τα πυρακια χτυπανε το αμαξι ειναι το gt με τους 170 και το πηρα τελος του 2008,αρχιζω να πιστευω οτι εχει παθει ζημια η μηχανη.
  2. μεγάλη καθυστέρηση στο γκάζι έχω οδηγήσει και άλλα αυτοκίνητα(άστρα gtc) αλλά σαν το golf δεν είχαν τέτοια καθυστέρηση,μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ενώ στα ψηλά σκοτώνει το αμάξι αν ξεκινήσω απότομα από φανάρι μπορεί να μου σβήσει στο ξεκίνημα έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα.... ?
  3. ειναι ακριβο το octane booster και πως το χρησιμοποιεις σε καθε γεμισμα?
  4. αν κανω τι συγκεκριμενη υποβαθμισει που λεει ο φιλος πιο πανω πληρωνο κατι η το περνανε στην εγγυηση,και το αμαξι πεφτει πολυ σε αποδοση?
  5. τα λαδια ειναι ενταξει τα τσεκαρα το προβλημα το εχει μονο οταν του βαζω 95αρα με 100αρα δεν ακουγεται τπτα ευχαριστω παντως.
  6. μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι υπαρχει αναβαθμισει και οτι δεν προκειται να ξανακουσω πιρακια και μου προτειναν να μην την κανω και να βαζω 100αρα για το λογο οτι το αμαξι πεφτει πολυ η αποδοση του μετα την αναβαθμισει................
  7. Μηπως υπαρχει καποια αναβαθμισει,γιατι με προγραμμα να ριθμιζεται σε 95 αρα?θα το ψαξω αυριο κιολας θα παω στην αντιπροσωπεια να ρωτησω αν βρω ακρη βεβαια...
  8. 95 ρον λεει η ταπα και εχω και φιλο που εχει το gt και του βαζει απλη και δεν εχει κανενα προβλημα μηπως φταει εξαρχης που του εβαζα παντα 100αρα δεν ξερω τι να πω? Το θεμα ειναι αν του βαζουμε απλη θα διμιουργισει βλαβη ο κινητηρας αυτο ειναι το μονο σιγουρο
  9. tassoulis10

    Pirakia

    έχω το έχεις πρόβλημα όταν βάζω βενζίνη 95 οκτανίων ακούω τα πειράκια της μηχανής σε απότομο πάτημα γκαζιού γύρω στης 3 χιλιάδες στροφές με σούπερ αμόλυβδη δεν ακούω κάτι έχω πάει και στην αντιπροσωπεία και μου είπαν να βάζω 100άρα,έχω το golf gt 170 αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και το έχει λύσει ας βοηθήσει γιατί 100άρα είναι πανάκριβη. <<Απαγορευεται η χρηση Greeklish>>
  10. tassoulis10

    Pirakia

    έχω το έχεις πρόβλημα όταν βάζω βενζίνη 95 οκτανίων ακούω τα πειράκια της μηχανής σε απότομο πάτημα γκαζιού γύρω στης 3 χιλιάδες στροφές με σούπερ αμόλυβδη δεν ακούω κάτι έχω πάει και στην αντιπροσωπεία και μου είπαν να βάζω 100άρα έχω το golf gt 170 αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και το έχει λύσει ας βοηθήσει γιατί 100άρα είναι πανάκριβη. <<απαγορευεται η χρηση GREEKLISH>> επισης εχει ειπωθει πολλες φορες(αν ψαξεις λιγο τα θεματα θα το διαβασεις) οτι τα GT θελουν 100 (το γραφει κ στην ταπα βενζινης πιθανον..)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.