Jump to content

Tasos Corrado

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

About Tasos Corrado

  • Birthday 10/25/1967

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Corrado

Tasos Corrado's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τι γινεται Πετρο με το alcantara ...... αλκατάρα καταντησε το ταμπλο ? . Περιμενω να το δω γιατι ζηλεψα .
  2. http://img27.imageshack.us/img27/2412/syncroo.jpg
  3. Ευχομαι σε ολλους εμας χρονια πολλα με υγεια , για να μπορουμε μελοντικα να κανουμε παλι τα ιδια . Εχω την χαρα να σας πω πως το Corrado VR6 2.9 SYNCRO COMPRESSOR ,δραπετευσε απο το γκαραζ ,και επιτελους ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ελευθερο στους Ελληνικους δρομους ,και αντε να το πιασεις. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολλους εσας που με τις παρατηρησεις και τις συμβουλες σας, βοηθησατε σε αυτη την αποδραση.
  4. Πρεπει αμεσα να αλαξεις τον ιμαντα χρονισμου του κομπρεσσορα ,και να αλλαξεις και τις τεφλον ταινιες του. Δεν χρειαζεται να τον στειλεις εξωτερικο (1200 ευρω ?) διοτι και εδω με 400 ευρω γινεται αριστη δουλεια εγγυημενη. Στο λεω διοτι εχω 2 Corrado και κανω το service του κομπρεσορα καθε 70000 χιλ. με γνησια ανταλακτικα απο Γερμανια.
  5. συγνωμη για την απραξια τοσο καιρο. Τωρα το κτηνος βρισκεται στη φαση του βαψιματος - μαυρο , και στις τελικες ρυθμισεις του μοτερ.
  6. Το climatronic μπαινει σε ολλα τα ταμπλο του corrado και golf 2-3 αλλα με τα δικα του χειρηστηρια (απο climatronic). Πρεπει ομως να καταργησεις το τασακι ή να βρεις την κεντρικη κονσολα απο corrado 93-94-95 mod.
  7. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΑ . Αλαξα μονο το γυαλινο κοματι και κρατησα ολλα τα υπολοιπα διοτι ετσι εχει μια επιπλεον λειτουργεια την οποια θα να την δειται απο κοντα, σε καποια συναντηση του club. Το αποτελεμα ειναι απιστευτο. Για χρωμα σκεφτομαι κατι σε σκουρο (blak -blue-blak) Σε λιγο και οι σχετικες φοτο
  8. Μενει να τοποθετησω την εξατμηση ,να τακτοποιησω τις καλωδιωσεις , να παει για βαψιμο κλπ..κλπ..κλπ
  9. Ηρθε και ο πολυποθητος δισκος απο το Diablo , μονο που πηγε στο διαβολ... διοτι ηταν καρφοτος και οχι original .Ετσι εβαλα ενα Set δισκο πλατω Sachs ,και οσο αντεξει. Το μοτερακι ανεβηκε http://img268.imageshack.us/img268/5135/11111qqe.jpg
  10. και η βαπορετα του κλιματιστικου στ θεση της
  11. Ο εγκεφαλος του αεροσακου στην θεση του
  12. Κωστα VR6 ευχαριστω για την βοηθεια , οπως ευχαριστω και τον ομοιοπαθη Σακη με το golf 4 ,που χαρη στην εμπρακτη συμβολη του , περαστηκε και ολοκληρη η καλωδιωση του οχηματος . (με ξελασπωσε,γιατι απο ηλεκτρικα δεν κατεχω )
  13. Εχοντας τελειωσει με την 4κινηση στο Corrado , και ενω προσπαθω να τακτοποιησω τα 2 βουνα απο χυμα ανταλακτικα του Passat +Golf , ειπα να τοποθετησω την βαση εγκεφαλου για τους 2 αεροσακους οδηγου συνοδηγου -οπερ και εγενετο. Κουμπωσα και τον αεροσακο συνοδηγου (απο το golf) στο ταμπλο του corrado Ακολουθησε η τοποθετηση της βαπορετας κλιματιστικου. Τελος τοποθετησα και την οθονη-χειριστηριο του κλιματιστικου στο ταμπλο του corrado. Τοποθετησα το ABS/ADS με την πεταλιερα του Passat Υπομονη μεχρι να παραλαβω το δισκο πλατο για να ανεβασω και το μοτερ Ερωτηση !!! Υπαρχει καποιος ειδικος τροπος για την εξαερωση των φρενων σε ABS ??
  14. Επιτελους ...... Συγχαρητιρια - μπραβο - ειμαι χαρουμενος διοτι κατεριψες τον μυθο τον αναποδων στροφων (οταν κατεβαζεις τον κορμο) . Και εις ανωτερα .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.