Jump to content

Tasos Corrado

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tasos Corrado

  1. Τι γινεται Πετρο με το alcantara ...... αλκατάρα καταντησε το ταμπλο ? . Περιμενω να το δω γιατι ζηλεψα .
  2. http://img27.imageshack.us/img27/2412/syncroo.jpg
  3. Ευχομαι σε ολλους εμας χρονια πολλα με υγεια , για να μπορουμε μελοντικα να κανουμε παλι τα ιδια . Εχω την χαρα να σας πω πως το Corrado VR6 2.9 SYNCRO COMPRESSOR ,δραπετευσε απο το γκαραζ ,και επιτελους ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ελευθερο στους Ελληνικους δρομους ,και αντε να το πιασεις. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολλους εσας που με τις παρατηρησεις και τις συμβουλες σας, βοηθησατε σε αυτη την αποδραση.
  4. Πρεπει αμεσα να αλαξεις τον ιμαντα χρονισμου του κομπρεσσορα ,και να αλλαξεις και τις τεφλον ταινιες του. Δεν χρειαζεται να τον στειλεις εξωτερικο (1200 ευρω ?) διοτι και εδω με 400 ευρω γινεται αριστη δουλεια εγγυημενη. Στο λεω διοτι εχω 2 Corrado και κανω το service του κομπρεσορα καθε 70000 χιλ. με γνησια ανταλακτικα απο Γερμανια.
  5. συγνωμη για την απραξια τοσο καιρο. Τωρα το κτηνος βρισκεται στη φαση του βαψιματος - μαυρο , και στις τελικες ρυθμισεις του μοτερ.
  6. Το climatronic μπαινει σε ολλα τα ταμπλο του corrado και golf 2-3 αλλα με τα δικα του χειρηστηρια (απο climatronic). Πρεπει ομως να καταργησεις το τασακι ή να βρεις την κεντρικη κονσολα απο corrado 93-94-95 mod.
  7. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ ΑΥΤΗ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΑ . Αλαξα μονο το γυαλινο κοματι και κρατησα ολλα τα υπολοιπα διοτι ετσι εχει μια επιπλεον λειτουργεια την οποια θα να την δειται απο κοντα, σε καποια συναντηση του club. Το αποτελεμα ειναι απιστευτο. Για χρωμα σκεφτομαι κατι σε σκουρο (blak -blue-blak) Σε λιγο και οι σχετικες φοτο
  8. Μενει να τοποθετησω την εξατμηση ,να τακτοποιησω τις καλωδιωσεις , να παει για βαψιμο κλπ..κλπ..κλπ
  9. Ηρθε και ο πολυποθητος δισκος απο το Diablo , μονο που πηγε στο διαβολ... διοτι ηταν καρφοτος και οχι original .Ετσι εβαλα ενα Set δισκο πλατω Sachs ,και οσο αντεξει. Το μοτερακι ανεβηκε http://img268.imageshack.us/img268/5135/11111qqe.jpg
  10. και η βαπορετα του κλιματιστικου στ θεση της
  11. Ο εγκεφαλος του αεροσακου στην θεση του
  12. Κωστα VR6 ευχαριστω για την βοηθεια , οπως ευχαριστω και τον ομοιοπαθη Σακη με το golf 4 ,που χαρη στην εμπρακτη συμβολη του , περαστηκε και ολοκληρη η καλωδιωση του οχηματος . (με ξελασπωσε,γιατι απο ηλεκτρικα δεν κατεχω )
  13. Εχοντας τελειωσει με την 4κινηση στο Corrado , και ενω προσπαθω να τακτοποιησω τα 2 βουνα απο χυμα ανταλακτικα του Passat +Golf , ειπα να τοποθετησω την βαση εγκεφαλου για τους 2 αεροσακους οδηγου συνοδηγου -οπερ και εγενετο. Κουμπωσα και τον αεροσακο συνοδηγου (απο το golf) στο ταμπλο του corrado Ακολουθησε η τοποθετηση της βαπορετας κλιματιστικου. Τελος τοποθετησα και την οθονη-χειριστηριο του κλιματιστικου στο ταμπλο του corrado. Τοποθετησα το ABS/ADS με την πεταλιερα του Passat Υπομονη μεχρι να παραλαβω το δισκο πλατο για να ανεβασω και το μοτερ Ερωτηση !!! Υπαρχει καποιος ειδικος τροπος για την εξαερωση των φρενων σε ABS ??
  14. Επιτελους ...... Συγχαρητιρια - μπραβο - ειμαι χαρουμενος διοτι κατεριψες τον μυθο τον αναποδων στροφων (οταν κατεβαζεις τον κορμο) . Και εις ανωτερα .
  15. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ ...... ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ............. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ........................ Εκανα σημερα δοκιμη να κουμποσω το ταμπλο απο το golf IIΙ με τους αεροσακους αλλα δεν μου αρεσε το look. Aυριο θα δοκιμασω του Passat (λογω αεροσακων) Αν δεν κατσει στο ματι ομορφα θα αφησω το original με αεροσακο μονο οδηγου. Παντα με κλιματιστικο . Οροφη ........ θα δοκιμασω γυαλινη του Passat ετσι για να σκασουν μερικοι τυποι απο το Ναυπλι....... Για ABS θα βαλω απο το vr6 Corrado 95 mod ή Passat ή golf IIΙ διοτι εχουν και ADS (adispin) με τυμπανο και οχι του απλου G60
  16. sory.. ο δισκος κοστισε αγορα 357 ευρω για original Lamborghini Diablo που ειναι φτιαγμενος απο kevlar για 550 hp
  17. Ειστε ευπροσδεκτοι. Τελικα για δισκο πλατο ο κυβος εριφθει....... και λεγεται Diablo και μαλιστα Lamborghini Diablo . Η παραγγελια εγινε απο USA , και το μονο που θα χρειαστει ειναι η προσαρμογη του καρε . Αυτο ειναι δουλεια του Κου Νικολαου Μακριδακη το Νο1 σε τρελες εφαρμογες - κατασκευες για Dragster auto moto .Θα μου δοθει ελπιζω η ευκαιρια να σας παρουσιασω αυτον τον Crazy επιστημονα .
  18. Συγνωμη εχεις δικιο..... Ρωτησα και εμαθα οτι το ανοξειδωτο κρατα θερμοκρασια αλλα την αποβαλει πιο γρηγορα απο το αλουμινιο .
  19. Ευχαριστω για την συμπαρασταση. Για οποιον θελει την αμεση επιθεωρηση ,ειναι ευπροσδεκτος (με καφε ομως δικο του ).
  20. η αντοχη ειναι που με ενδιαφερει
  21. Καλες οι σωληνωσεις του ιντερκουλερ, αλλα Μηπως θα ηταν τελεις εαν ηταν αλουμινιου ΄διοτι το ανοξειδοτο εχει την ιδιοτητα να κρατα θερμοκρασια πολυ περισοτερο απ'οτι το αλουμινιο. Ετσι ο αερας που θα φτανει στην εισαγωγη θα ειναι πολυ πιο ζεστος απ'οτι εσυ θελεις.
  22. Πρεπει να πω οτι η σχετικη καθυστερηση στην ολη κατασκευη οφειλεται στηναποκλιστικα δικη μου εργασια στο εν λογω αυτοκινητο ,καθως και στο οτι καθε βιδα που τοποθετειται την περναω απο 10 ελεγχους και 3 αντιδιαβρωτικα, και καθε βαση και εξαρτημα απο το σασι , τα περνώ με αντιδιαβρωτικα -τσιχλα -πισα-και χρωμα. Αυτο το καλο εχει οταν κατι μπορεις και το κανεις μονος σου. Ερωτηση προς το φιλαθλο κοινο = Τι δισκο πλατο να βαλω (οταν ερθει η ωρα) - τον original- ή εξαφτερο ,και γιατι ? .Να σημειωσω οτι σκοπευυω αρχικα τους 250 - 300 hp για να εχει και αξιοπιστια το μοτερ.
  23. παρε με στο 6976056*** να δω τιθα κανω με εσενα. Ευχαριστω Τασος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.