Jump to content

lakiskir

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by lakiskir

  1. Πώς να εμφανίζεται η ώρα στο active info display έχεις βρει κανείς κάποιο τρόπο?
  2. Τέλος Μαϊου του 2019 με 17" Bridgestone Turanza T005
  3. Για 1.6 TDI το εργοστάσιο για Ελλάδα δίνει μόνο μια επιλογή 5w30.
  4. Σήμερα έκανα το 1ο service σε 1.6 TDI στις 15.000km. 4.7lt Castrol 5w30, φίλτρο λαδιού, τάπα καρτερ ,εργασία , γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου κόστος 119.99€(με έκπτωση) απόλυτα ευχαριστημένος.
  5. Ποια έκδοση έχεις ? Κοίτα και Hellas direct για μεικτή αν βάλεις τον κωδικό praktiker έχεις 15% για το πρώτο χρόνο οπότε βγαινει αρκετά οικονομική και είναι και αξιόπιστη.
  6. Στα ποσά χλμ το πρώτο service ? Ότι λέει ο κατασκευαστής ή πιο νωρίς ? Κόστος ενημερωτικά γνωρίζουμε κάποιος που το έχει κάνει ήδη .
  7. Γύρω στα 90km αυτονομία μόλις ανάψει λαμπάκι.... δεν ξέρω κατι δεν μου κολλάει....
  8. Κάτοχος T-Roc 1.6 tdi advance από τον Ιούνιο με 11.000km μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος Ξέρει κανείς επιβεβαιώμενα τι ρεζερβουάρ έχει ολοι λένε για 50l αλλά δεν μου κολλάει πότε δεν έχω βάλει ακόμα και με λαμπάκι πάνω από 40l κάπου διάβασα για 45l τι ισχύει?
  9. Αλλαξα την απλη λαμπα της καμπινας σε polo 9n3 του 2007 με αυτην (Big Promotin White 41MM 12 Chips COB C5W Car Auto Festoon Dome Interior LED Lights Lamp Map Roof Reading Bulb DC12V http://s.aliexpress.com/InIVjauY ) Το προβλημα ειναι οτι δεν σβηνει εντελως οταν κλεινουν οι πορτες απλα πεφτει η φωτεινοτητα της στο ελαχιστο ισα ισα που φενεται οτι αναβει, αν παω τον διακοπτη ομως στο off σβηνει εντελως και μονο τοτε , και το κλειδι να βγαλω και το αυτοκινητο να κλειδωσω και ωρα να περασει αν ειναι στη πορτα ο διακοπτης η λαμπα δεν σβηνει τελειως που μπορει να οφειλεται? φταιει η λαμπα?
  10. Μπραβο παρα πολυ ωραιο ανεδειξε πραγματικα το εσωτερικο... τα κλαπατζιγκαλα με τι τα εκοψες? εχει καλη εφαρμογη πανω στο κομματι του δαπεδου?? στην αντιπροσωπεια μονο με τον κωδικο αυτο το ζητησες? γιατι ειναι περιεργοι τοτε που πηρα τα πενταλ επρεπε να δει αν ειναι διαθεσιμα για το αμαξι μου και κατι τετοια χαζα για να μου τα δωσει....
  11. Βρήκα αυτή την φωτο στο internet από κάποιο ξένο site http://imageshack.us/photo/my-images/694/pict0444c.jpg/ δείχνει πολύ ωραίο και δένει με τα υπόλοιπα το θέμα όμως είναι που το βρίσκουμε έψαξα παντού και δεν το βρήκα πουθένα... άραγε αν πάω σε κάμια αντιπροσωπεία της audi και το ζητήσω με τον κωδικό θα το έχουν και πόσο να κάνει?? Σκέφτηκα αν βάλω αυτή του scirocco http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Fusstutze-Golf-5-6-Scirocco-Tiguan-Neu-/280682038153?pt=DE_Autoteile&hash=item4159f40389 και την κολλήσω με κόλλα και την πιάσω με βίδα στην μοκέτα στην υποδόχη που έχειτο footrest πάνω αριστερά δεν θα κάτσει καλά????
  12. τελίκα πήγα τις πράλλες αντιπροσωπεία και πέρασα τα πεντάλ έδειξαν πολύ ωραία...για το footrest λέει δεν υπάρχει γιατί είναι ένα με την μοκέτα έχει κάνει κάνεις καμία παντέτα να τοποθετήσει footrest????
  13. ξερει κανεις γιατι δεν ανοιγουν οι fotο??? θελω να κανω και εγω ενα τετοιο κλειδι και θα μου ηταν χρησιμες οι foto μπορει καποιος να τις ξαναανεβασει?? thanks
  14. Eχω ενα polaki 9n3 του 2007 και λεω να βαλω να μανισια σπορ πενταλ απο την αντιπροσωπεια κανουν γυρω στα 45ε, τα εχει βαλει κανεις αξιζουν τα λεφτα τους ή να προτιμησω κατι αλλο after market.Επισης θελω να βαλω και τα πλαινα μαρσπιε στις πορτες απο το καινουριο πολο icon λογικα θα κανουν και στο δικο μου? και μηπως γνωριζει κανεις ποσο κοστιζουν....???/ thanks
  15. τα σινεμπλοκ ειναι μπροστα φιλε μου και οχι πισω, και εγω τα αλλαξα με ενισχυμενα αυτα του s3, μαλλον κατι αλλο φταιει στην περιπτωση σου...
  16. ουτε το rcd 300 κανει???
  17. Ξερει κανεις αν το rcd 310 μπαινει σε polo 9n3 '07 μοντέλο??? και αν λειτουργει κανονικα χωρις προβληματα, κατι πηρε το αυτι μου οτι καταναλωνει την ισχυ της μπταραριας ισχυει κατι τετοιο???? thankss!
  18. lakiskir

    polo

    polo for ever
  19. From the album: polo

  20. From the album: polo

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.