Jump to content

bobby

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About bobby

  • Birthday 11/22/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://VWClub Member
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2
  • Car's nickname
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ

bobby's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σωτήρη τί κανείς,αν θυμάσαι καλά έχουμε ξαναμιλήσει παλαιότερα....Το πρόβλημα μου είναι χωρίς να θέλω να σε θίξω(Είναι οι άξονες ίσιοι και τα γραναζία οκ:μην είναι φαγωμένα εννοώ.)Γιατί ναι μεν στράβωσαν οι άξονες και τα γρανάζια αλλά με αυτο κυκλόφορώ,το μόνο πρόβλημα ειναι οτι ακούγεται χειρότερα και από ταρίφα..Αν θές να προτείνεις κατί πες μου,και θύμισε μου πόσο το πουλάς.
  2. bobby

    MY GTI

    polo gti
  3. Ευχαριστώ θα το κοιτάξω από βδομάδα και θα σού πω......
  4. Συγνώμη είμαι καινούργιοσ στο club ......Από Αήνα είμαι,αν μπορείσ να μου δώσεισ καποιά τηλέφωνα να ψάξω θα σου ήμουν ευγνώμων...Εν τω μεταξύ περιμένω απάντηση από ένα γνωστό μου για να μου φέρει τρομπέτο από έξω γιατί θέλω και το abs που έχει πρόβλημα.
  5. paidia phga to amaxi na mou allaxoun disko-plato se ena synergeio kai otan to koumposan balan mono 1 kilo balbolines kai meta apo dyo meres mou strabose tous dyo axones kai fagothikan ta granazia....sthn telikh thelo allo sasman mporeite ne me boitheisete.....exo to polo tou 2000 to gti me ta 125 aloga to 6n2.mipos xerei kaneis pou mporo na bro sasman se logikes times...h anakataskeyh se kana kalo mhxaniko
  6. κοιτα να δεις,εχω δυο polo το ενα το πουλαω ειναι το 1.4 16v με τα 75 αλογα,πριν παθω ολη αυτη τη ζημια ειχα βαλει το σασμαν απο το 14αρι στο gti και το αμαξι σερνοταν μεχρι που η 4 μου εβγαλε 205 και με το που κουμποσα 5 παει το αμαξι,μουρωσε κατευθειαν,λεσ και δεν υπηρχε η 5.τωρα δεν ξερω αν αλλαζα το κορωνοπηνιο σε εκεινο το σασμαν ,μηπωσ και κοντυνε.
  7. Κατ'αρχην καλημερα σε ολους,εχω ενα polo 6n2 1.6 16v gti με τα 125 αλογα.Το πηγα σε ενα μηχανικο για να μου αλλαξει δισκο- πλατω και ο μ..... μου εβαλε περιπου στο 1,5 κιλο βαλβολινη μονο και ετσι ο αξονασ τησ 1ης και 2ας μου τα ξεσκισε ολα,το πηγα σε εναν αλλο μηχανικο σε γνωστο αυτη τη φορα και του ζητησα αρχικα να μου βρει ενα αλλο σασμαν και επι τησ ευκαιριασ να το βρει πιο κοντο.1 δεν μπορει να βρει πουθενα οχι μονο ενα πιο κοντο αλλα ουτε το μαμα .Γι'αυτο ζηταω τη βοηθεια ολου του forum που μπορω να βρω ενα σασμαν,αν οχι κοντο τουλαχιστον το μαμα και μετα του βαζω μπλοκε για να το κοντυνω. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.