Jump to content

georgegolfgti

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About georgegolfgti

  • Birthday 06/27/1988

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

georgegolfgti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. κατατρχας σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!για τα forge δηλαδη δεν τα θεωρεις καλα??εν το μεταξυ για να λεω και την αληθεια αμα δεν σιγουρευτω για κατι δεν το κανω...ρωτησα λοιπον εναν μηχανικο σημερα και μου ειπε οτι το καλυτερο ειναι να βαλω πρωτα προγραμμα και μετα ολα τα αλλα..κατα την γνωμη μου παντως πιστευω οτι καλυτερα σαν πρωτο βημα ειναι να βαλεις μια εξατμισουλα να αναπνευση το αμαξι καλυτερα....ειμαι λαθος???οσο για i/c μου ειπε να μην καταργησω το μαμα αλλα να βαλω ενα δευτερο στην αλλη μερια...τρεχα γυρευε δηλαδη.............
  2. εχεις να μου προτεινεις καποια μπουζι??σχετικα με την εξατμιση μιλας απο downpipe και πισω ή απο μπροστα μεχρι πισω..?
  3. καταρχας ευχαριστω πολυ για ολες αυτες τις πληροφοριες!!το μονο που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι μια σκαστρα forge και μια φιλτροχοανη simota μπλε (την εχω βαλει στην θεση που ηταν το φιλτροκουτι).πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να βαλω ενα i/c και μια εξατμιση και μετα να παω για προγραμματισμο??θα μπορουσες να ου προτεινεις καποιο i/c??για την εξατμιση πρεπει να προσεξω κατι??σχετικα με τα μπουζι εχο ακουσει οτι οταν βαζεις ψυχροτερο απο αυτο που φοραει κανονικα στην αρχη μεχρι να ζεσταθει το μοτερ ρεταρει....ισχυει??
  4. θα μπορουσε καποιος να βοηθησει με αυτο το θεμα...η αληθεια ειναι πως καλως ή κακος εχω ρωτησει πολλους φιλους και μηχανικους αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να μπερδευτω επειδη εχο ακουσει 20 διαφορετικες αποψεις απο 10 ατομα....και ομως γινεται παιδια!!!!!οσοι δεν με πιστευεται καντε την πιο απλη ερωτηση : "ποια ειναι τα καλυτερα λαδια??".... ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!
  5. καταρχας θα ηθελα να σε ευχαρστισω και εσενα φιλε μου.οσο για το αν ηταν 16αρια τα αμαξια που ειχα δει ειμαι σιγουροσ οτι ηταν 18αρια!!και τωρα δυο ερωτησεις....πρωτον τα εχεις βαλει και εσυ στο αμαξι σου αυτα και δευτερον αν ειναι αξιοπιστα και αν δεν βγαλουν καπου αλλου ζιμια!!!!!!!
  6. με αυτο που γραφει στη σελιδα καταλαβαινω οτι το προβλημα οφειλεται στην αντιστρεπτικη.μακαρι να ειναι αυτο για να το φτιαξω και να ησυχασω....γιατι ειναι πολυ ενοχλητικοσ ο θορυβος!!
  7. ευχαριστω πολυ φιλαρακι για την βοηθεια!!!!!!!
  8. το έχω λίγο καιρό και δεν ξέρω ακριβώς.μάλλον είναι 3.5 πόντους από ότι ξέρω.μήπως ταιριάζει η αντιστρεπτική από το diesel γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει. Απαγορεύεται η χρήση Greeklish !
  9. καλησπέρα παιδιά...έχω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό με το δεξιά ημιαξόνιο.βρίσκει στην zanfor σε κάθε κόψιμο του τιμονιού στα δεξιά..μου είπαν ότι μπορεί να είναι λόγο χαμηλώματος...μα έχω δει και αλλα σαν το δικό μου 3 φορες πιο χαμηλωμένα αλλα δεν ακούγεται το παραμικρό.κοίταξα και σε φαναρτζή μπας και είναι στραβό το αμάξι αλλα όλα είναι OK.an γνωρίζει κανεις κάτι σχετικό παρακαλώ να στείλει!!!!!!!!! Απαγορεύεται η χρήση Greeklish !
  10. has not set their status

  11. has not set their status

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.