Jump to content

BRAIN

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About BRAIN

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

BRAIN's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Έχω βρει για αγορά ένα paccat 1,8cc στα 9900. Είναι μοντ. του 5/08 με 82500χλμ λέει.Άμα κάνετε αναζήτηση στο car θα το δείτε.Εξωτερικά είναι άριστο ο μαντρας χτυπιέται ότι είναι άβαφο.Εσωτερικά είναι σαν κοτέτσι.Άθλιο.Πενταβρώμικο, με χαλασμένο το πίσω συρταράκι, φθαρμένο τιμόνι, φθαρμενο τεμπέλη, ένα κάψιμο στο κάθισμα του οδηγού και επίσης φθαρμένες οι χειρολαβες των μπροστινών πορτών.Επίσης αθλια ειναι και τα ελαστικά του. Τελευταίο service 5/2012 στην καρεντα. Γνωρίζει κανείς το εν λόγω αμάξι? Service μεγάλο κάθε πόσα χιλιομ. ή χρόνια κάνει το passat? Έχει καδένα ή ιμάντα στον εκκεντροφόρο? Γνωρίζετε κανενα καλο μηχανικο περιοχη νικαια, κορυδαλλό, κερατσινι για να το δει να δω τη θα πληρώσω για μαζέματα που πιθανων χρειάζεται? Για αρχή θέλω ένα 500αρικο λάστιχα.Άρα πάμε στα 10500.+service+!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. Νεκτάριε σε ευχαριστώ πού για την απάντηση.
  3. καλά ρε παιδιά ούτε τι καίνε τα εργαλεία σας δεν ξέρετε?
  4. Καλησπέρα σας.Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο αυτοκινητα.Και τα 2 είναι μοντ 2005.Η τιμή παρεμφερή.Το 1,8Τ είναι το προηγούμενο μοντ. και το FSI αυτο που κυκλοφορεί τώρα.Δεν θελω να μου τα συγκρίνεται απλά επειδη έχω μπερδευτει θα ήθελα να μου πείτε τα παρακάτω: 1.Τη βενζίνη καίνε?(100 ή 95) 2.Τη κατανάλωση έχουν εντός πόλης με ελαφρύ πόδι?(αλλαγές 2,200-2,500στρ.) 3.Τη κατανάλωση έχουν εκτός πόλη με ταχύτητα ταξιδιού 120-140? 4.Κόστος συντήρησης? Προσωπικά κλείνω στο 1,8Τ αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει η κατανάλωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.