Jump to content

Mephins

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mephins

  1. Απ οτι δείχνουν τα πράγματα εκεί στους Wurst, συνειδητοποίησαν οτι ειναι υπερβολή να υπάρχει 1.2 και 1.4 και μετά κατευθείαν στο 2.0, κάτι μου λεει οτι με το που βγει ο 1.6, ο 1.4 θα παει περίπατο στην ιστορία της μάρκας.. μου φαίνεται το πιο λογικό σενάριο
  2. Στις φώτο πιο πάνω εχει δυο διαφορετικούς λεβιεδες. Ποιος απο τους 2 ειναι ο σωστός? ελπίζω ο δεύτερος..
  3. μολις 20 αλογα? πφφφφφφ αυτοί οι τουρμποκαιροι...
  4. Mephins

    Vw Jetta Vi

    Coupe δεν παίζει ε?
  5. "μεσο μεταφοράς" θέλεις να πεις φαντάζομαι
  6. το γκλοφ δεν είναι ούτε κατά διάνυα πιο όμορφο απο το πολο.. ανέκαθεν τα πολο ήταν πιο όμορφα απο αντίστοιχης χρονολογίας γκολφ
  7. Θα ειναι φθηνότερο απ οτι στην Γερμανία, λόγο του φόρου πολυτελείας, θα παραλαμβάνουμε αυτοκίνητα με μικρότερο κόστος για να μην ανέβει η τιμή τους υπερβολικά.
  8. Δλδ περιμένετε να βγάλει καινούργιο κινητήρα η φαουβε και μάλιστα 1.6? 900αρι τούρμπο μπορεί..
  9. Megane! το απόλυτο αυτοκίνητο για να ερεθίζεις όλες σου τις αισθήσεις. (σε αυτα τα λεφτα) Συμβίωση καθε μέρα? δύσκολο.. αλλα σε ξεπληρώνει με μια βόλτα σε ενα βουνό.
  10. Νομίζω είδα τον δείκτη της βενζίνης να κατεβαίνει
  11. Διαβασα ολο το project σου με την μια και εχω μινει με ανοιχτο το στομα με το μερακι σου και την δουλεια σου, θα ηθελα να ξερω ποσες φορες σε επιασε απελπισια και ησουν ετοιμοσ να το βροντιξεις Bravo σου, και παλι Bravo, και ακομα μια φορα Bravo!!!!
  12. Γεια σας. Mε τον ερχομο του VW Scirocco ξαφνικα εγινα "Γερμανοφιλος" στον χωρο του αυτοκινητου. Ειμαι κατοχος ενος Mitsubishi Colt (2008) αλλα παντα λατρεις των Ιταλικων κοσμηματων-αμαξιων και ημουν πεποισμενος οτι τον ερχομενο Απριλη θα αγοραζα την καινουργια MiTo 1.4ΤΒ, μεχρι που εμφανιστικε το Scirocco και το μυαλο μου εχει μπει πλεον σε δηλημα, οποτε εκανα και τα 2 απο ενα καλο Test Drive. Δεν θα κουρασω λεογοντας για την ΜιΤο αλλα για την εμπειρια μου απο το Scirocco. Θεση οδηγισης ειναι υπεροχη αλλα σου δινει την εσθηση οτι εισαι σε ενα πολυ μικρο αμαξι και ολα ειναι στριμοχωρα κατι που συνιθιζεις και δεν σε ενοχλει μετα απο καποια λεπτα, μετατρεποντας το "στριμοχωρα" σε αισθηση ασφαλειας. Το τημονι ειναι απο τα καλυτερα που εχω οδιγισει αλλα μπορω να πω οτι του Golf TSI (απο την VW) ειναι καλυτερο. Τα φρενα εχουν απιστευτη αισθηση, δεν τα δοκιμασα απο 120-130χαω σε 0 κατι που θελω να κανω συντομα (μιας και το εκανα στην Alfa για να ειμαι και δικαιος ) Στις στροφες μπαινεις με οσα εχεις χωρις προβλημα, πολυ καλο κρατημα δυνοντας σου την εντυπωση ομος οτι απο πισω σερνεις φορτιο και οχι τον κολο του αμαξιου, κατι που το καταλαβενεις εντονα στα αποτομα κοψηματα του τυμονιου δεξια κι αριστερα, σαν να θελει να φυγει ο κολος η δυσκολευετε να ακολουθισει. Γκαζι.. αχ αυτο το γκαζι πολυ γκαζι αρκετα γραμικη επιταχυνση για Turbo αμαξι αν και καταλαβενεις μια ελαφρια κλοτσια στις 3-3,5σαλ (κατι που για μενα ειναι θετικο μιας και γουσταρω αυτην την κλοτσια). Πιστευω 2-3kg ροπης χορουσαν ανετα. Ο λεβιες ταχυτητων ειναι στην καλυτερη θεση που εχω δει γενικα σε οσα αμαξια εχω οδιγισει, μιας και οταν ακουμπας τον αγκωνα στον "τεμπελη" με την μια το χερι πεφτει στον λεβιε. Θα μπορουσαν ομος κι εδω το να αφισουν περισσοτερο χωρο μπροστα απο τον λεβιε, μιας και χτυπησα αρκετες φορες το χερι στους διακοπτες κανοντας γρηγορη αλλαγη απο 2α σε 3η, αλλα πιστευω αυτο ειναι κατι που το συνιθιζεις με τον καιρο. Το κουμπομα των ταχυτητων ειναι αρκετα εντονο. Ορατοτης μηδεν.... το πισω παμπριζ εχει γινει διακοσμητικο και μονο μην αφηνοντας σου να δεις το οτιδηποτε κατι ομος που το διορθονουν, σχεδον, οι πλαινη καθρεφτες. Στον τομεα ομορφια ειναι κατι τελειος υποκειμενικο αλλα μπορω να πω οτι ειναι το ΠΡΩΤΟ Γερμανικο αμαξι που με τραβιξε απο την εμφανιση του, μιας και ανεκαθεν ολα τα μοντελα απο VW, Audi κλπ κλπ ηταν σαν Facelift του προηγουμενου. Εκαναν ενα βημα στην εξωτερικη εμφανιση οχι ομος να το συνεχισουν στην εσωτερικη, το ιδιο κρυο-βαρετο-απροσωπο-ευνουχισμενο εσωτερικο με μοναδικη πινελια ομορφιας τα καινουργια πιασηματα στα εσωτερικα των πλαινων πορτων. Αυτη ηταν η εμπειρια μου απο το Scirocco 1,4 TSI 160ps, απο ενα spor αμαξι που πιστευω αξιζει τα 23,5 χιλιαρικα που θελει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.