Jump to content

gratipa

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gratipa

  1. Σημερα το μεσημέρι Golf GTI με πινακίδα ΖΧΖ-89.. τουμπανιασμενο με after-market 18 αρες κοκκινο στην Υμμητου.Ποιος?
  2. Ρε παιδιά 42 άτομα είδατε το πρόβλημα μου και κανέις δεν έκανε τον κόπο να γράψει μια λέξη...?
  3. Παιδιά, ξερετε κάποιον που να κάνει αυτη την δουλειά στην Αθήνα?
  4. Αγαπητοί, Έχω ενα Golf MKII 1000cc και σήμερα μόλις διαπίστωσα οτι χάνω λάδια κάτω απο την μηχανη. Απο ότι είδα με μία πρόχειρη ματιά δεν χάνει απο το κάρτερ αλλά σε κάποιο μέρος στο μέσο της μηχανής. Να φανταστείτε ότι έτσι όπως στάζει πέφτει πάνω στην μπροστινή γέφυρα της μηχανής. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάνει πολύ. Να σημειώσω οτι χάνει τόσο λίγο λάδι όπου όταν έλενξα το δείκτη στα λάδια δέν έχει κατέβει σχεδόν καθόλου... έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ προκαταβολικά Κώστας.
  5. Καλήσπερα, Ευχαριστώ για την απαντησή σου και πηρα μια εικόνα απο το χαμήλωμα σου,παρόλα αυτά εγώ θα ήθελα και μια απάντηση αν έχει στήσει κάποιος το Golf του με τις αναρτήσεις(BIlstein+HR) που γραφω στο πρώτο μου post... Thanks...
  6. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους, Θέλω να κάνω μία ερώτηση για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων... Είμαι κάτοχος ενός Golf V GT και έχει έρθει η ώρα του να το χαμήλωσω. Ερώτηση:Έχει κανείς χαμηλώσει το Golf με Bilstein(χοντροκάλαμα χαμηλώματος B8) με HR ελατήρια 3 ή 5 πόντους και αν ναι πως φαίνεται με το κάθε ελατήριο με ζάντες 225/40/R18...Εντυπώσεις και προβλήματα κυρίως με ενδιαφέρουν για να αποφασίσω πιο ελατήρια είναι πιο σωστό στο αυτοκίνητο. Προκαταβολικά ενημερώνω οτι δεν με ενδιαφέρει αν κοπανάει...κύριως αν με τα 5ποντα βρίσκει στους θόλους? Αν κάποιος μπορεί να επισυνάψει και κάποια photo θα ήταν το ιδανικό!! Ευχαριστώ προκαταβολικά... Κώστας.
  7. Χαιρετώ την παρέα… Έχει έρθει η ώρα να κάνω το Golfaki για service και μιας και ο δικός μου μηχανικός έριξε πιστολιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο καλό συνεργείο στις τριγύρω περιοχές Παγκρατι,Βυρωνας,Καισαριανη κ.τ.λ. Υπόψη διάβασα κάτι για τον Γιώργο τον Φρενά που είναι στην Καισαριανή (Αμασειας κάτι…..) ο οποίος από όσο ξέρω είναι από τους καλύτερους φρενάδες στην Αθήνα αλλά για service είναι? Λάβετε υπόψη ότι Ίσως να χρειαστεί να αλλάξω και δίσκο πλατό… Ελπιζω να πόσταρα στο σωστό μέρος Ευχαριστώ προκαταβολικά Κώστας.
  8. Καλημέρα σε όλη την κοινότητα του VW, Ονομάζομαι Κώστας και είμαι κάτοχος ενός VW Golf MKII 1000cc όπου τυγχάνει να είναι και η πρώτη μου αγάπη. Για να καταλάβετε το Golfaki είναι γνωστό στο Παγκράτι ως Μάχιμο Με όλα αυτά που έχει τραβήξει από εμένα και τους φίλους μου εδώ και 28 χρόνια! Παρόλα αυτά αντέχει στο χρόνο και με πηγαινοφέρνει στην δουλεία μου επί πολλά έτη. Στην κατοχή μου βρίσκεται ακόμα και ένα OPEL GT(2007+) ο αιώνιος αντίπαλος! ¨ Θα μου πείτε πως τα κατάφερα να έχω 2 μισητούς αντίπαλους?? Ούτε εγώ το γνωρίζω, άπλα έτυχαν πολλά πράγματα. Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθω σε κάποια από τις συναντήσεις σας και να σας γνωρίσω και από κοντά, μέχρι τότε σας εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. http://www.vwclub.gr/vwforum/style_emotico...ult/biggrin.gif See y a!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.