Jump to content

Ni_Mos

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Ni_Mos

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Ni_Mos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παρομοιο προβλημα ειχα και εγω με το Polo και τελικα ητανε πεταλουδα...ο καθαρισμος δεν εκανε τιποτα!!!
  2. απο το σασμαν (φτου να μην το ματιασω) δεν ακουγεται τιποτα......
  3. αυτο ακριβως θα κανω!!!
  4. Κωστα προς το παρον εχει ακινησια γιατι οπως ειπα δεν υπαρχουν ευρω και ξερω οτι τετοιες ζημιες ειναι ακριβες...για αυτο ξεκινησα και το topic για να παρω καμια ιδεα τι και ποσο.
  5. Κωστα δεν προλαβα να το απομονωσω γιατι ημουνα σιγουρος οτι εβαλα 4η...οσο για τις στροφες ημουνα με 3η σπασμενη...το ματι μου το στροφομετρο το επιασε στις 8 γιατι απο οτι καταλαβαινεις κοιταζα τον δρομο και οχι τα οργανα...αν στραβωσε μπιελα δεν επρεπε να ρεταρει ?
  6. ναι ακριβως σαν diesel κανει αλλα ακουγεται και κατι να χτυπαει...φανταζομαι βαλβιδες...ποιος μεταβλητος ?
  7. Golf_Mk2 και εγω το θεωρω υπερβολη να εχει σπασει...αν ειχε γινει κατι τετοιο θα ειχα μεινει επιτοπου, πραγμα το οποιο δεν εγινε, αλλα ο θορυβος που κανει απο το μοτερ ειναι υπερβολικος και με κανει να αναρωτιεμαι αν εχουν στραβωσει οι βαλβιδες, αν εχουν παθει κατι τα ωστηρια ή ο στροφαλος. Επισης αξιο λογου ειναι οτι δεν αναβει κατι ή το οτι δεν ρεταρει το αυτοκινητο.
  8. ναι δεν εχει τιποτα..
  9. Καλησπερα παιδια, και καλως σας βρηκα, Τελικα προχτες εκανα θεικη λαλακια και θελω την βοηθεια σας. Μετα απο πολυ καιρο που ειχα να καβαλησω την golfαρα (Golf V Gti 2005 μαμα), την πηρα και πηγα για ανοιγματα. Σε ενα απο αυτα και ενω ειχα 3η με πολλες στροφες πηγα να βαλω 4η αλλα καταλαθος εβαλα 2α....με αποτελεσμα να ανεβασει τρελες στροφες....δεν προλαβα να το απομονωσω...Φυσικα μετα το αυτοκινητο δεν πηγαινε βημα και η μηχανη κουδουνιζει τρελα αλλα ουτε λαμπακι αναψε, ουτε το αυτοκινητο ρεταρει...πραγμα που για μενα θα ητανε λογικο. Το οτι το αμαξι δεν παει βημα ειναι γιατι προφανως μπηκε σε safe mode. Ραντεβου με το συνεργειο ακομα δεν εχω κλεισει γιατι παιζουν αφραγκιες..Και σας ρωταω τωρα, παω για μοτερ? για ωστηρια, βαλβιδες, εκεντροφορο ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.