Jump to content

billys_xx

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About billys_xx

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

2,797 profile views

billys_xx's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. πως είναι δυνατόν να έφυγε εξάρτημα απο το δίσκο-πλατό?? ας ελπίζω να είναι αυτό και να τελειώνω! thanks professor!
  2. Καλησπέρα σε όλο το VW CLUB! Λοιπόν όλα ξεκίνησαν σε μια απότομη αλαγή 1ης-2ας...μετά απο λίγη ώρα κολλημένος μέσα στην κίνηση πάω να αλλάξω από 1η σε 2α και τι να δω? ΔΕΝ την έπερνε κρατώντας πατημένο τον συμπλέκτη δοκιμάζω να βάλω 3η τίποτα, 4η τίποτα, 5η τίποτα , 6 τίποτα... SOK! Δοκιμάζω να βάλω όπισθεν και κάνει ένα ''γκρουπ'', την γρατνούναει την παίρνει και μετα ξεκολάει ολο το σασμάν και παίρνει όλες τισ ταχύτητες. Αυτό μου το ξανά έκανε αρκετές φόρες ακόμη και σε ταξίδι από 4η πήγαινα να βάλω 5η και δεν έπαιρνε καμία. Οταν πάτουσα συμπλέκτη για αλλαγή και δεν έπαιρνε καμία ταχύτητα δοκίμασα και έσβησα το αυτοκίνητο...όσο είχα πατημένο το συμπλέκτη δεν έπαιρνε καμία ταχύτητα ακόμη και με σβηστό αυτοκίνητο...οταν τον άφηνα τον συμπλέκτη τις έπαιρνε κανονικά. Στο συνεργείο μου είπαν ότι εχει πρόβλημα στο δίσκο-πλατό...έχει φύγει κάνενα ελατήριο ή κάποιο εξάρτημα και άλλες φορές κάθετε στην άκρη και δεν ενοχλεί στις αλλαγές και άλλες φορές κάθετε ανάμεσα στο δίσκο-πλατό και δεν αφήνει να αποσυμπλέξει το δίσκο-πλατό και γιαυτο δεν τις παίρνει της ταχύτητες. Μου είπε 300 ευρώ θα παει αλλαγή δίσκο-πλατό μαζί με την εργασία. Γνωρίζει κανένας τι παίζει? Όντως αυτό έχει το αυτοκίνητο??? 300 ευρώ ειναι καλή τιμή για αλλαγή δίσκο-πλατό?? Thanks guys!! GOLF V TSI 140ps 2007 είναι το αυτοκίνητό μου
  3. εχει προγραματισει καποια αυτοκινητα...σαν χομπι ας πουμε...αλλα θα το βγαλω γιατι δεν θελω να παρω κανενα μοτερ στα χερια!
  4. δλδ το προγραμμα θα φταιει εεε??? αυτο καταλαβα κι εγω ρε παιδια γιατι δεν γινετε μαμα να δοθλευει μια χαρα και με το προγραμμα να μοθ κανει κολπα....θα το βγαλω να εχω το κεφαλι μου ησυχο μην σπασει κανενα μοτερ!!
  5. καλησπερα! προβλημα μεγαλο εχω που μεταφραζεται σε ευρω!! λοιπον εχω ενα golf tsi με τα 140 αλογα...το προβλημα μου τωρα....εβαλα στο αυτοκινητο μου ενα προγραμμα απο εναν φιλο μου... μου εβαλε την πιεση στο 1.4 overboost και να κραταει σταθερη πιεση 1.2...το προβλημμα τωρα ειναι το αυτοκινητο στεγνωνει απο καυσιμα οταν μπαινει το τουρμπο...ζηταει 130bar στην αντλια υψηλης στις 3000 τα δινει αλλα καθως αναιβαινουν οι στροφες η πιεση παιφτει στα 40bar με αποτελεσμα να μενει απο καυσιμα...ξαναπερασαμε το μαμα προγραμα και ολα μελι γαλα....ξαναβαλαμε μετα το προγραμα και ξανα μενει απο καυσιμα...! ο φιλος μου μου ειπε δεν ειναι απο το προγραμμα....ειναι απο την αντλια υψηλης η απο την τρομπα βενζινης...το ιδιο μου ειπε και ο μαστωρας...οτι δεν φταιει το προγραμμα αλλα το αμαξι εχει προβλημα και γιατι πιεζεται το παρουσιαζει...και το προγραμα να μην ειχα αργα η γρηγορα θα το βγαλει το προβλημα...το βγαζει με το προγραμμα μου ειπε γιατι ζοριζεται παραπανω και το παρουσιαζει...μοθ ειπε δλδ οτι με προγραμμα η χωρις υπαρχει προβλημα με τις βενζινες...πανω σε ανοιγμα μπηκε σε safe mode ο κινητηρας (με το προγραμα τοθ φιλου μου)και κρατησε μια βλαβη με σε μια βαλβιδα της υψηλης...τι να παιζει?? γνωριζει κανενας επι του θεματος?? φταιει το προγραμμα η εχει προβλημα το αυτοκινητο??
  6. golf v tsi 140 ps ρε παιδια η πεμπτη ταχυτητα μου βγαζει 220 χλμ βαζονταστσ εκτη στα 220 και το γκαζι το εχω ταπα ειναι σαν να αφηνω το γκαζι και παιφτω στ 190 χλμ και παει η εκτη με 190, δεν παει παραπανω, τι να παζει??
  7. καλησπερα σε ολους...εχω ενα golf tsi kai to 1400cc 140 ps και το ειχα τρακαρει με αποτελεσμα να χρειαστει να κατεβει μοτερ και να βγει ταμπλο για να μου βαλουν καινουργιους αεροσακους...τεσπα το αυτοκινιτο επισκευαστηκε στην αντιπροσωπια ....ολα δουλευαν μια χαρα...μεχρι πριν 15 μερες, λοιπον ο ηχος της ζωνησ χτυπαει συνεχεια....εκτος και αν πεσω σε καμια λλακουβα και σταματησει για λιγο...αν στριψω το τιμονι ξαναξεκινα και αν παω στο δρομο και δεν χτυπα κατα τυχη και πατησω φρενο αυτο ξανα αρχιζει χωρις να σταματα με τιποτα.....το προβλημμα ειναι οτι χτυπαει ενω φοραω ζωνη....και ο συνοδηγος αν εχω μαζι μου.....τι να παιζει??? επισεις αν κανω τον γυαλικαθαριστηρα να δουλεψει και ειναι βραδυ βλεπω να πεφτει η ταση στα φωτα για πολυ λιγο.....α! και κατι τελευταιο καθωσ πηγαινα βολτα αναψαν ξαφνικα τα φωτα στην καμπινα εμειναν για λιγο αναμενα και τρεμοσβισαν λιγο και μετα ξανα εσβησαν...please οποιοσ γνωριζει να μου πει κατι γιατι το αμαξι ειναι εκτος εγγυησης και φοβαμαι να το παω στην αντιπροσωπεια...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.