Jump to content

TOMDUKE

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About TOMDUKE

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Ξάνθης
  • Νομός
    Ξάνθης

Other Info

  • Car Type
    Passat

TOMDUKE's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γειά σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός FSI 1600 μοντέλο 2005! Έγινε δικό μου το 2008! Από τότε που το πήρα έχω ένα πρόβλημα αλλά δεν το είχα δώσει και πολύ σημασία! Πατώντας το κουμπί από το κλειδί για να ανοίξει το πόρτ μπαγκάζ δέν ανοίγει αυτόματα μέχρι επάνω. Ξεκλειδώνει μεν αλλά μένει εκεί. Άλλοτε ανοίγει κανονικά! Εδώ και κανένα μήνα δεν ανοίγει πλέον ποτέ μέχρι επάνω και απλά μόνο ξεκλειδώνει!Μπορεί να δώσει κανένας τα φώτα του?? Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα φίλε! Το έπαθα και εγώ αυτό στο δικό μου. Έχω το FSI 1600 μοντέλο 2005! Όταν πήγα στον Παζαρόπουλο μου είπαν ότι κάηκε ο εγκέφαλος και τον άλλαξαν! Ευτυχώς ήταν στην εγγύηση γιατί 500+ ο εγκέφαλος και κανένα 50 τα περαστικά! Πέζει όμως να είναι τίποτα απλό! Κοίταξέ το πάντως σύντομα γιατί αερόσακος είναι και μακάρι να είναι αχρίαστος!!
  3. Δυο φορές αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα! Κατ'αρχήν έχω το FSI 1600. Περίπου πριν 4 μήνες πάω το πρωί να πάρω το αμάξι πατάω το κλειδί κάνει να πάρει και σβήνει. Το ξαναβάζω γυρνάει η μίζα αλλα τίποτα.Δεν σκάει για να πάρει μπροστά. Να πώ ότι το αμάξι το πήρα μεταχειρισμένο από τον Παζαρόπουλο στην Θεσ/νίκη 2 χρονών και δεν το πηγένω σε αντιπροσωπεία για service. Πέρνω λοιπόν τον τεχνικό μου τηλέφωνο και μου λέει μάλλον μπαταρία. Φονάζω την οδική και έρχετε να το βάλει μπροστά να το πάω. Μου λέει μπες μέσα και κάνε να το βάλεις μπροστά αλλα το αμάξι τα ίδια. Μπένει μέσα αυτός και το αμάξι πέρνει. Του λέω τι έκανες? και λέει μαζί με την μίζα πατούσα και το γκάζι κάτι που δεν έκανα εγώ. Πέρνω στον Παζαρόπουλο τηλέφωνο και μου λέει ότι η αντλία βενζίνης μπούκωσε και δεν υπάρχει πρόβλημα. Μιλώντας με έναν φίλο που έχει ένα Ford Focus μου είπε ότι και αυτός το αντιμετώπισε και έκανε τι ίδιο για να πάρει μπροστά. Πριν δύο μέρες τα ίδια. Αλλά πάτησα και γκάζι και πήρε και μετά το αμάξι πέρνει κανονικά. Τα ερωτήματά μου είναι δύο. Το πρώτο είναι έχει τύχη αυτό σε κανέναν και αν ναι πώς το αντιμετώπισε? Και το δεύτερο καλά κάνω και το πάω για service αλλού ή να το πηγένω στην αντιπροσωπεία??
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ FSI SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ.
  5. den exw gia xeimerina lastixa! mou anavei i endeiksi molis ksekinisw to amaksi 0km/h
  6. Φίλε καλημέρα,επειδή ξέρω γερμανικά αυτό σημαίνει ότι έχεις ξεπεράσει την ταχύτητα αυτό σημαίνει.

  7. xeretw tin parea! eimai katoxos enos passat 1.6 fsi montelo 2006 kai prin dio meres mou evgale stin othoni tin endiksi ΠΡΟΒΛΗΜΑ : GESCHWINDIGKEIT UBERSCHRITTEN 0Km/h. anoiksa to manual tou autokinitou alla den grafei tipota gia to singekrimeno minima! i metafrasi sta ellinika leei paraviasi oriou taxititas! mou grafei mono auto kai den anavei kanena allo lampaki kamia alli endiksi!! exei tixi se kanenan auto?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.