Jump to content

^panos^

Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by ^panos^

  1. Καλησπέρα σας, Εδώ και μία εβδομάδα είμαι κάτοχος ενός Passat B5.5 το οποίο ομώς έχει μόνο ένα κλειδί. Γνώρίζει κάποιος το κόστος για να βγάλω ένα δευτέρο και που μπορει να γίνει αυτό?
  2. Το χταπόδι έχει ένα μειονέκτημα, επειδή είναι μονοκόμματο δεν θα μπορείς να το βγάλεις.. Θα βγαίνει μαζί με το μοτερ.. Για την απόδοση δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει 4-1 χταπόδι, προετοιμάσου όμως για πολλή φασαρία χωρίς μεσαίο καζανάκι.. Ωραίο Project με καλό μοτέρ που έχει πολλές προοπτικές.. Καλά τελειώματα!
  3. Προς το παρόν το γεμίζει ενας 16VG60...
  4. 2009 στις αρχές της ανακατασκευής... Kαι κάπου στην μέση...
  5. Ναι, η θέση είναι αρκετά καλή, έτσι έπρεπε να το βάλω απο την αρχή.. Για την τετρακινηση, θα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος δότης στην κατάλληλη τιμή. Ο,τι έχω βρεί μέχρι τώρα ή ήταν ακριβό ή έλειπαν πράγματα.. Θέλει πολλά πραγματα για να γινει syncro και ο μόνος τρόπος για να τα βρώ όλα, είναι να αγοράσω ένα ολόκληρο αυτοκίνητο για ανταλλακτικά.. Αν τύχει κάτι καλό θα το προχωρήσω, αλλά και έτσι όπως είναι δε με χαλάει.. :laugh:
  6. Ένα μικρό update.. Άλλαξα τη θέση του μπαρόμετρου, η βάση στον αεραγωγό ήταν διακριτική αλλά το όργανο ηταν δυσανάγνωστο. Οι έτοιμες βάσεις δεν μου άρεσαν και έτσι έφτιαξα μια δική μου..
  7. Επίσης ντύθηκε η οροφή και οι κολώνες με μαύρο ύφασμα. Το υφασμα είναι περίπου σαν του Ibiza- leon cupra. 3 ημέρες δουλειά, αλλά τουλάχιστον το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό..
  8. Σ'ευχαριστώ, για όσο μπόρω θα το συντηρώ και θα το βελτιώνω. Γενικά σε τέτοιες κατασκευές πιο πολύς χρόνος χρειάζεται για να καθαρίσεις τα εξαρτήματα παρά να τα μοντάρεις..
  9. Μπήκε νεα εξάτμιση,ανοξείδωτη 63,5mm απο το δίχαλο και πίσω, με ένα μεσαίο καζανάκι και τελικό με διπλή απόληξη.. Σειρά έχει το νεο σαζμάν με τα παρελκόμενα του για να τοποθετηθεί..
  10. Bάλε φίλτρα στα καρμπυρατέρ, το καταστρέφεις το μοτέρ οταν το δουλέυεις χωρίς φίλτρο αέρα.. Επίσης καθάρισε ή βάψε όπου χρειάζεται τον χώρο του μοτέρ, δεν δείχνει ώραίο σε σχέση με την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου..
  11. Όντως έγινε πιο ωραίο, βάψε το κάτω φρυδάκι της μάσκας άσπρο για αντίθεση. Πρόταση: Βρες και βάλε τους original καθρέπτες. Οι Μ3 look ,κατα τη γνώμη μου, δεν ταιριάζουν με τις γραμμές του Mk2..
  12. Μερικές αλλαγές.. Μπαρόμετρο με 2 φωτισμούς για μερα και νύχτα. Και τιμόνι...
  13. H SNS φτιάχνει και custom τσιπάκια, απλά είναι λιγο δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί τους.. Εχω βρεί και εναν γερμανό που φτιάχνει τετοια προγράμματα.. Γνωρίζω για το γράσσο και έχω πάρει αυτό:
  14. Eιμαι της άποψης οτι η επιστροφή δεν χρησιμευει σε κάτι και δεν μειώνει την ζωή του κομπρεσορα.. Σιγουρα με μπεκ 310-315cc (s2 ή calibra) και νεο chip θα εχω καλύτερη απόδοση, παντα με stock τροχαλία. Ειναι ενα απο τα επομενα πραγματα που θα κάνω.. Βασικά και το chip της vwmotorsport εχει digilag και είναι λίγο ενοχλητικό..
  15. Μόνο αυτό έχει μείνει πλέον! Σ'ευχαριστώ! Τnx, έπρεπε να γίνει και αυτο γιατι το προηγουμενο μοτερ δεν ηταν ανταξιο της καροτσας.. Καλύτερα είναι πάνω στο αμάξι, έκει μπορείς να το ακουσεις να δουλευει, και ο ηχος ειναι ολα τα λεφτα.. Απο άλογα δεν ξέρω ακριβώς, το limited ηταν 208ps οπότε καπου εκεί θα παίζω..
  16. Eνα Update και απο εμένα.. Ο λόγος για όλα αυτά είναι, οτι παμε για βελτιωση στο μοτέρ.. Καλός ο 1,8 16v kjet αλλά οχι αρκετός.. Πρώτα απ'ολα εκανα ενα φρεσκάρισμα στον χωρο του κινητηρα. Το είχα βαψει με χρωμα κακής ποιότητας και είχε θαμπώσει. Το μοτέρ θα γίνει G60 16v.. Γιατί G60? Γιατί έτσι μου αρέσει Το μοτέρ είναι stock ΚR με συμπίεση 8,8:1 Eισαγωγή απο audi s2 μεταποιημενη. Μπεκ stock G60 Mπεκιέρα απο 20vt με 3,5bar FPR Αντλία βενζινης KR Hλεκτρικά απο G60 Chip vw motosport για to limited (ενα απο τα 71) για stock τροχαλια 78mm G lader απο SLS, βελτιωμενο με 16mm ιμαντάκι. Βασεις για τον τεντωτήρα και το δυναμό made by me. Γενικά όλες οι εργασίες, εγιναν απο εμενα και τον αδερφό μου στο γκαράζ του σπιτιου μας... Οπότε είναι ένα κανονικό backyard project Αυτά...
  17. ^panos^

    panos

    ^panos^ album
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.