Jump to content

ll540535

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About ll540535

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

ll540535's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Συμφωνω απολυτα και εγω μια απο τα ιδια εχω κανει ρεβο και ξερο ψωμι
  2. ll540535

    Golf V Gt Owners

    Στην παρεα και 1 μολυβι
  3. Το εχω βαλει και εγω και μην νομιζεις δεν δινει σχεδον τιποτα. Το μονο καλο ειναι οτι το κρατας και δεν ειναι σαν το χαρτινο που το σχιζεις και το πετας. Το μονο που σου δινει ειναι μονο 1 ανεπεσθητο σχεδον μπαμ στα κατεβασματα.
  4. παιδιά τι παίζει με τις κάμερες που υπάρχουν στον δρόμο. τον τελευταίο καιρό ακούω τα τρελα του τύπου ότι παίζει και να σου έρθει κλίση για υπερβολική ταχύτητα με τις ανάλογες κυρώσεις ακόμα και να μην σε σταματήσει ο μπάτσος και σου την κόψει επιτόπου. ισχύει η είναι radio αρβυλα?
  5. Δυστυχώς φιλε μου δεν την γλιτώνεις. 1 παλικάρι από την σχολη μου είχε και αυτός το ίδιο θέμα και τον θυμηθήκανε μετά από 2 χρονια και του ήρθαν όλες αναδρομικά. απλά πλήρωσετες και μην δίνεις σημασία. βεβαια υπάρχει και 1 τρόπος να την γλιτώσεις την επομενη φορα. Η λύση είναι μια πάρκαρε εκεί που γουστάρεις και εάν απαγορεύεται και απλά εχε 1 κατσαβιδάκι μαζί σου. δεν μπορείς να φανταστείς ποσο εύκολα μπαίνουν και βγαίνουν οι πινακίδες σου...... τουλάχιστον δεν θα ξανα πληρωσεις κλίση.......
  6. ti venzini eixes valei? emena mou kanei kati tetia mono ean valo 95ara kamia fora ama den vro 100ara sto venzinadiko. i koita to filtro aera su
  7. ll540535

    Golf V Gt Owners

    Καλα χιλιομετρα παλικαρι
  8. ll540535

    Golf V Gt Owners

    Βαλε αλλο 1 μολυβι στην παρεα στο τρια!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.