Jump to content

Fotis 21

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Fotis 21

  • Birthday 01/18/1973

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Fotis 21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα σε ολους.Τα Ledακια ειναι αυτα που φαινοντε στη φωτο σαν δυο κοκκινα λαμπακια.Ειναι στο βασικο εξοπλισμο και φωτιζουν διακριτικα ακριβως τον λεβιε των ταχυτητων.Δεν ειναι σαν φακος αλλα διαχαιει εναν κοκκινο εντονο φωτισμο που βοηθαει τρομερα το βραδυ για τον χειρισμο της κεντρικης κονσολας..απο το ηχοσυστημα μεχρι το υποβραχιονιο.Ενεργοποιητε μαζι με τον φωτισμο της καμπινας και ειναι τρομερα χρησιμο αλλα και ομορφο.Δινει εναν πανεμορφο ελαφρυ φωτισμο χωρις να ειναι σχεδον αντιληπτος.
  2. Καλησπέρα σε όλους..Νομίζω ότι οι αγγελίες είναι μουφααα!!!.. 1. Το μοτέρ αυτό είναι τρομερό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...Εγώ το είχα σε Leon FR και ήταν διαμάντι...Έχει δοκιμαστεί σε ένα σορό αυτοκίνητα και δεν έβγαλε ποτε πρόβλημα....και μην μου πειτε πως οποιος το εχει δεν το λιωνει... 2. Οι ημερομηνίες αγοράς ειδικά αυτή 9/08 μου φαίνεται πολύ νωρίς....Εγώ πήρα το δικό μου (1.4 160ps) 14/11 και ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν...Έπειτα με όλα αυτά τα extra που λέει ότι έχει το αυτοκίνητο θα το έπαιρνε 9/09 μάλλον και ύστερα θα του κόστισε 40.000 euro τουλάχιστον....από το να χάσει 23000 ας δώσει 9000 να το φτιάξει.. 3. Αποκλείεται η VW να μην καλύπτει τέτοια ζημια (όπως λέει)..μονο και μονο για δυσφήμιση σε ένα τόσο νέο μοντέλο..άσε που αν το κυνηγήσει θα του το πληρώσουν χρυσό... 4. Το πρόβλημα του ανθρώπου πιστεύω είναι ότι δεν μπορεί να βλέπει ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο δρόμο ...δεν το αντέχει...ζηλεύει...και διάλεξε έναν τρόπο λίγο γελοιο για να ανησυχήσει τα άτομα που το έχουν η θα το έχουν !!!! " ΌΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΎ........ΑΣ ΠΗΔΉΞΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΕΙ " Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ.
  3. Καλησπερα σε ολους! Ειμαι νεο μελος. Καταρχας θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου για το vw club και να ευχηθω καλη συνεχεια και παντα επιτυχιες.. Εγω μαλλον ειμαι απο τους τυχερους κατοχους ενος Scirocco 1.4 160ps απο τις 14 Νοεμβρη...Το αυτοκινητο ειναι super απο ολες τις αποψεις.. Ποιοτητα κατασκευης τρομερη , ποιοτητα κυλισης αψογη , στριβει οπως ναναι....Φοβερο...Τωρα αν μπορεις να παρεις το δυλιτρο με τους 200 ιππους ακομα καλυτερα.Αν και πιστευω πως για αυτους που ζουν σε πολεις με κινηση οπως εγω (Πειραια) ειναι ασυμφορο.Το λεω γιατι πριν το scirocco ειχα το Seat Leon FR 2.0.Μολις ειδα το scirocco τρελαθηκα και ετρεξα να το αγορασω παροτι το Leon το ειχα μονο 5 μηνες και αγορασμενο καινουργιο!!!!! Εκει εκανα την σκεψη πως παλι δυλιτρο για μεσα στην πολη ειναι κριμα ........το χαραμιζεις...Ετσι κατεληξα στο 1.4 160ps που παει αρκετα γρηγορα και πιστευω πως ειναι η τελεια λυση για πολη, ταξιδια και οικονομια!!! Αν υπαρχει καποιος που ειναι υπο σκεψη για την αγορα του .......χανει χρονο....... ας τρεξει στην πιο κοντινη Vw να το παραγγειλει !!!!!! Η σκεξη του ας ειναι μονο το χρωμα!!! Εγω το πηρα ασπρο αλλα περι ορεξεος..............
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.