Jump to content

Volkswagen

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Volkswagen

  1. Τελικά δεν μας χορηγούν βενζίνη καθαρο (H2O).Βγάζοντας το φίλτρο καυσίμου δεν έβγαζε καύσιμο αλλά καθαρό νερό.Πήγα για κάρτα καυσαερίων και με όλα αυτά αντί για 10,00Ε έδωσα 65,00Ε.Και την όλη ζημιά την καταλαβαίνεις απο ένα βουβό θόρυβο ακριβώς κάτω απο το ρεζερβουάρ.Το φίλτρο λόγω της λανθασμένης πίεσης δεν αντλεί καύσιμο σωστά και προκαλείται ο θόρυβος.Τα βενζινάδικα σιγά-σιγά θα παίζουν το ρόλο της ρώσικης ρουλέτας για τα οχήματα μας.
  2. Αγαπητά - σεβαστά μέλη του Club.Σε 2 περιπτώσεις η αρχική εκκίνηση του αυτοκινήτου δεν πραγματοποιήθηκε με την 1η προσπάθεια αλλά με την 2η.Τα δε καυσαέρια του κινητήρα είχαν την έντονη μυρωδιά βουτανίου (γκαζιού).Το όχημα ειναι βενζινοκίνητο.Είναι θέμα ακατάλληλου καυσίμου?Σας έχει τύχει κάτι το παρόμοιο?Ευχαρίστω εκ τον προτέρω για οποιαδήποτε απάντηση
  3. Καλησπερίζω τα σεβαστά μέλη.Είχα στην κατοχή μου ένα Polo 16v μοντέλο 98`.Αντιμέτώπισα και εγώ το ίδιο προβλημα όχι μόνο μία άλλα δύο φορές.Αλλάγη πεταλούδας και τις δύο φόρες διότι δεν υπήρχε γιατρειά ούτε κάν με κάθαρισμό και επαναπρογραμμάτισμο.Σας συμβουλεύώ να μην πλύνετε πότε τον κινητήρα σας.Το προβλήμα μου παρουσιάστηκε αφότου αρχισα και έπλενα το μότερ.Ελπίζω να σε διαφώτησα σε κάποιο σήμειο.Μέτα τιμής Polo 1.4L
  4. Αγαπητέ μου φίλε όντως έχεις δίκιο.Η αντιπροσωπεία που τις παρήγγειλα έκανε λάθος έφερε κάτι τάπες τεράστιες απο ζάντες για Passat.Για το Polo έχουν 6 Ευρώ και κάτι ψιλά.
  5. Για όσους ενδιαφέρονται η εργοστασιακή τιμή είναι στα 16,57Ε περίπου το κάθε τεμάχιο.
  6. Χαιρετώ τα σεβαστά μέλη.Μήπως γνωρίζει κάποιος την τιμή απο τις τάπες θέματος.Αυτές με το έμβλημα της V.W.Πάνε 4-άδα Set ή μία ξεχωριστά? Για όχημα POLO INSPIRED 1.4L 5ος του 2008.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Μήπως γνωρίζει κάποιος την τιμή των ηχείων θέματος (συμπεριλαμβανομένης και της εργάσιας)?Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
  8. Ευχαριστώ πολύ τα σεβαστά μέλη για την ανταπόκριση τους.
  9. Κατά πόσο είναι εφικτό να βρώ το αυτοκίνητο θέματος με μηδενικά χιλιόμετρα (καινούριο) στην έκδοση Comfortline?Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
  10. Μερικές φορές κατά την αρχική εκκίνηση του καλοριφέρ ο εισερχόμενος αέρας έχει την μυρωδία καμμένου χαρτίου.Μήπως έχετε διαπιστώσει ανάλογο φαινόμενο.Όχημα: Polo Inspired 5ος 2008.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
  11. Μπορούμε να πλύνουμε τον κινητήρα του οχήματος μας?Αν ναί πόσο αυτό είναι ασφαλές και πόσο συχνά.Είμαι ιδιοκτήτης ενός Polo 1.4L Inspired 5ος του 2008.Σας ευχαρίστω για την προσοχή σας.Μετά τιμής.
  12. Kαλησπέρα φίλε μου.Μερικές φορές ίσως αυτός ο θόρυβος να ακούγεται και απο τις σιαγόνες λογω υγρασίας στην επαφή τους με τα ταμπούρα,εάν βέβαια έχει ταμπούρα το αμάξι σου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.