Jump to content

mirrorofsorrow

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About mirrorofsorrow

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

mirrorofsorrow's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 1450 ευρώ κοστίζει το DSG 7 στο νέο Polo.
  2. Αυτός ο 1.2 TSI θα φορεθεί πολύ (κάτι σαν τον 1.4 TSI) και θα υπάρχει σε δύο εκδόσεις, ο ένας που γνωρίζουμε ήδη με 105PS και 17,8χγρ ροπής και μία ηπιότερη έκδοση με 86PS και 16,8χγρ ροπής. Μπήκε στο Polo, σύντομα θα το δούμε στο Golf ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν Audi A3, Golf Plus και αργότερα Octavia.
  3. Φίλε μου, δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα. Αν είσαι συνεχώς στο ψάξιμο και ελπίζεις πως θα πάρεις κάτι το οποίο μετά από 5-6 χρόνια θα είναι ακόμα επίκαιρο και state of the art, μάλλον δεν θα πάρεις ποτέ αυτοκίνητο. Oι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες με το που παρουσιάζουν ένα μοντέλο, ποτέ δεν λανσάρουν αμέσως όλες τις εκδόσεις του και όλους τους διαθέσιμους κινητήρες. Θα πρέπει να ανανεώνουν συνεχώς το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Σκέψου και αυτούς που περιμένουν να πάρουν το R με τα 270 άλογα και όταν, με το καλό, κυκλοφορήσει, σε ελάχιστους μήνες θα ανακοινωθεί το Golf VII. Εκεί λες, να περιμένω άλλα 3 χρόνια να βγει το κορυφαίο νέο ή να πάρω αυτό; Όπως και να το κάνουμε, πάντοτε σε αυτό το δίλημμα θα πέφτουμε.
  4. Συμφωνώ με τον φίλο που είπε να βγάλεις και να πουλήσεις ξεχωριστά τις ζάντες (μπορείς να πας και στο κατάστημα που τις πήρες και να δεις πόσο στις παίρνει). Όσον αφορά το πρόγραμμα, καλύτερα να μην το αναφέρεις στην αγγελία ούτε στο πρώτο τηλεφώνημα στους υποψήφιους αγοραστές. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, πολλοί είναι επιφυλακτικοί με τους τούρμπο κινητήρες. Όταν ο αγοραστής ακούει ότι όλα είμαι μαμά, τότε έχει ένα κίνητρο παραπάνω να το σκεφτεί σοβαρά για την αγορά του. Πχ, πιο πολύ θα τραβήξεις έναν αγοραστή αν του πεις ότι το φυλάς σε γκαράζ και όλα τα σέρβις είναι από αντιπρόσωπο παρά να του πεις έχει φιμέ, ζάντες, πρόγραμμα κλπ.
  5. Πολύ καλή η κίνηση των Γερμανών. Αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον 1.4TSI και τεράστιες οι διαφορές με τον ατμοσφαιρικό 1.4 που αντικαθιστά. Όσον αφορά αυτούς που πήραν τον 1.4 80PS, έτσι συμβαίνει πάντοτε. Παίρνεις κάτι και μετά από πολύ μικρό διάστημα βγαίνει κάτι καλύτερο. ¶λλωστε, το ξέραμε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή και αυτό το πακέτο από την αρχή κιόλας της παρουσίασης του Golf VI. Να δούμε πότε θα τον φέρουν και τι εξοπλισμό-τιμές θα έχει.
  6. Πιστεύω ότι θα δούμε το σύνολο του Cupra σε άλλη ενδυμασία. Κοιτάξτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Cupra και θα πάρετε μαι πολύ καλή ιδέα του πως θα είναι το νέο GTI.
  7. Όσο το υπολόγιζα. Να δούμε και πως θα διαφοροποιηθούν οι εκάστοτε εκδόσεις. Πάντως, στα 16.000 θα πρόκειται για μία απίστευτα ολοκληρωμένη έκδοση και θα παίζει χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία.
  8. Πολύ σωστός. Αυτό μήνυμά σου με έβαλε σε σκέψεις. Ήμουν διχασμένος για τους αισθητήρες αλλά τώρα αρχίζω και σκέφτομαι ακόμα και την κάμερα οπισθοπορείας. Μπορεί να κοστίζουν αλλά, κατά πάσα πιθανότητα θα σε γλυτώσουν από πολλές ανεπιθύμητες επαφές.
  9. Το 1.2 TSI το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. όσα άρθρα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, αποθεώνουν τον κινητήρα λέγοντας πως συμπεριφέρεται σαν έναν πολύ καλό και γεμάτο ατμοσφαιρικό 1.600άρη. Και όλοι μα όλοι λένε τα καλύτερα για τον συνδυασμό 1.2TSI-DSG7. Και αυτός είναι ο συνδυασμός που σκέφτομαι να χτυπήσω. Προσωπική εκτίμηση, είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα ξεκινάει από τα 15χιλ. Το βασικό είναι να μείνει η κατανάλωση χαμηλά και να πετύχεις τον τέλειο συνδυασμό γραμμικότητας-απόδοσης. Με ένα προγραμματάκι και αύξηση στα 130, πιστεύω ότι θα είμαστε άρχοντες.
  10. Οι κάρτες (SD, miniSD, microSD - οι τελευταίες δύο με αντάπτορα), μέχρι 2GB θεωρούνται απλές. Aπό 4GB έως και 16GB, θεωρούνται High Capacity και στις συσκευασίες θα τις δείτε γραμμένες ως SDHC, miniSDHC, microSDHC. Οπότε, αν το 510 αναγνωρίζει την 4άρα, θα αναγνωρίζει και την 16άρα (και όλες τις υπόλοιπες χωρητικότητες φυσικά) χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ότι ένας κατασκευαστής δεν αναφέρει σωστά την μέγιστη δυνατή χωρητικότητα, γίνεται για πάρα πολλούς λόγους. Πχ δεν υποστηρίζει αρχικά HC αλλά με κάποιο update, το κάνει, δεν υπάρχουν την εποχή ανακοίνωσης του προϊόντος μεγαλύτερης χωρητικότητας κάρτες, συνειδητά γράφουν μέχρι 4GB για να γράψουν στο νεότερο ή πιο high-end μοντέλο έως 16GB ώστε να φανεί η διαφορά κλάσης στον αγοραστή και άλλα πολλά.
  11. Μερικά σχόλια για τις φωτο που έχουν δωθεί σε προηγούμενα ποστ Post #162 Αν είναι έτσι το GTI, θα μου αρέσει πάρα πολύ. Μπορεί να είναι αντιγραφή του Golf GTI αλλά και με την υπάρχουσα γενιά το ίδιο πράγμα συμβαίνει. Για τους κατόχους του Polo, αυτό είναι ακλό, για αυτούς του Golf, όχι. Το άσπρο Polo GTI που φαίνεται στην δεύτερη φωτο του ποστ #162, έχει δημιουσγηθεί με βάση τα σχέδια που είδαμε για το επερχόμενο Golf 6 και δε νομίζω να έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα του Polo GTI. Post #164 Βλέποντας τα δίπλα δίπλα, είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που θα τολμήσω να πω ότι το Polo είναι πιο όμορφο από τον μνεγάλο του αδερφό. Γενικα δεν το πιστεύω αλλά, με το που είδα την συγκεκριμένη φωτο, αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Και αυτό βέβαια, τιμά το Polo. Post #167 Ανοιχτή έκδοση δεν πιστεύω να δούμε. Τουλάχιστον του δύο πρώτους χρόνους κυκλοφορίας του. Αργότερα, ίσως. Post #171 Συμφωνώ πως προτεραιότητα έχουν αυτές οι εκδόσεις. Το στέισον το έω σίγουρα και περιμένω να δω και το CrossPolo που πάντα μου άρεσε σαν ιδέα. Το sedan θα είναι επίσης μια πολύ έξυπνη κίνηση. Ελπίζω να το δούμε και αυτό κάποια στιγμή. Για το GTI περιμένω τον 1.4 TSI με απόδοση 180 άλογα και όλα τ ακαλούδια του Ibiza Cupra (DSG7 με αυτάκια, XDS διαφορικό, κεντρικές εξατμίσεις όμορφο σχεδιασμό). Αν με όλα τα παραπάνω καλο΄δια, καταφέρουν να κρατήσουν την τιμή του στα 20χιλ, θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση.
  12. Καλά, μη νομίζετε ότι επειδή τέλη 2012 θα ανακοινωθεί το Gοlf 7, θα βγάλουν σύντομα και το αντίστοιχο R20Τ. Όταν με το καλό κυκλοφορήσει, θα έχει διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από αυτή του απλού. Είναι κάτι σαν την περίπτωση της έκδοσης GΤ Sροrt η οποία αποτελεί μεν μια πιο σπέσιαλ έκδοση αλλά θα αργήσει να αντικατασταθεί με κάποια αντίστοιχη του Gοlf 6.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.