Jump to content

Vag_Scirocco

Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vag_Scirocco

  1. Αν το πιεσεις θα καψει, αν οχι δεν... Λεπτομερεστερα: Με 8,5k χλμ στο κοντερ η καταναλωση στο μενου 2 ειναι στα 8.5-9λ. Tο αυτοκινητο κινειται μεσα στη πολη καθε μερα και αντε μια φορα τη βδομαδα να παει προς Λιμνη Πλαστηρα για ξεδωμα.. Στην εθνικη με 100χλμ/ωρα και 6η, η καταναλωση κυμαινοταν απο 6.1-6.5λ. Στην εθνικη με 140χλμ/ωρα και 6η, η καταναλωση κυμαινοταν απο 8.0-9.0λ. Γενικα το αυτοκινητο για τους ιππους που εχει δεν καιει πολυ. Αλλα οπως ειπα και στην αρχη, αν το ζορισεις τοτε θα δεις και πανω απο 10λ στο μενου.
  2. Αμα δεν σου αρεσουν, μην τους βαλεις. Δεν σε αναγκασε κανεις.
  3. Ωπωπω χαρες !!! Αντε με το καλο παιδες να τα παραλαβετε και εσεις τα δικα σας. Σιγα σιγα βλεπω μαζευομαστε πολλοι, και ποσοι ακομη ειναι στα σκαρια και δεν εχουν γραφει να μοιραστουν το πονο μας/τους... χαχαχαχαχα
  4. Μπραβο ρε AmeN !!! Αυτα ειναι καλα νεα 11η βδομαδα ειχα και εγω !! 30 φτανει και μια βδομαδα να γινει ο εκτελωνισμος... Δηλαδη, το πολυ μεχρι τις 10 του μηνα θα ειναι εδω !! ΟΕΟ !! Οταν μαθεις και το ποτε θα γινει ο εκτελωνισμος, σφυρα μας !! Χρηστο (archery) και το δικο σου μεσα σε αυτα ειναι, οποτε no worries !!
  5. Απο οτι βλεπω μεχρι τελη Μαΐου οι περισσοτεροι θα το εχουμε στα χερια μας... Οποτε μια εδκρομουλα τοτε ή καπου εκει γυρω θα ειναι οτι πρεπει για να δουμε και ακουσουμε τις οποιες διαφορες !!
  6. Vag_Scirocco

    Media-in

    Το οτι αργησε να το διαβασει λιγο παραπανω των 8, δεν ειναι προβλημα του ηχοσυστηματος. Ετσι γινεται και στα πισι και σε ολα τα ειδη που δεχοντε SD καρτες. Αλλωστε το διαπιστωσες και μονος σου οτι μετα πηγαινε σφαιρα. 0.1ms για searching μεσα στο δισκακι ειναι κατι το απιστευτο... φαντασου οι σκληροι δισκοι ειναι στα 4ms αυτη τη στιγμη (και αυτο το καταφερνουν αυτοι που ειναι στις 10k rpm).
  7. Χρηστο, σε ευχαριστω προσωπικα (και εγω και οι αλλοι σιγουρα)... Θα καθησω να το ψαξω καποια στιγμη τωρα που το εμαθα, οχι τιποτα αλλο, αλλα για να ξερουμε πανω κατω ποσο θα πηγαινει και η χρεωση στο καθε service... Μην μας πιανουν και εντελως μλκες...
  8. Εγω σε fabric θα θελα να βγαινει... Αλλιως της τραβαω ενα βαψιμο και δεν θα με ενοχλει και καθολου
  9. To καλυτερο ειναι να σταματησεις να το σκευτεσαι συνεχεια και να "σπαταλας" την ενεργεια σου σε αλλα πραγματα. Οπως ειπες ειναι σκοτωμα η αναμονη. Εγω για να πω την πικρη αληθεια εχω να παω απο την αντιπροσωπεια απο τοτε που το παρηγγειλα. Προσπαθω να μη το σκευτομαι καθολου γιατι αλλιως θα μουν ολη την ωρα στα χαμενα
  10. Archery, καποια στιγμη θα θελα να εξηγησεις τι ειναι το ΕΤΚΑ μιας και εγω δεν γνωριζω... Φτιαξε ενα νεο θεμα αν ειναι να ρωταμε εκει οτι αποριες εχουμε πανω σε αυτο στο μελλον.
  11. Στον Archery αυτο που μου αρεσει ειναι οτι μιλαει παντα με αποδειξεις... Αντε τωρα να του πεις οχι Fulda, θα σου πει: μα εδω δεν βλεπεις τα ατομα ?!?? Και δικιο θα εχει.. μεχρι να βρουμε αλλη φωτο με ατομα της Bridgestone (πχ λεω εγω...)
  12. Vag_Scirocco

    Dcc

    Μπαααα, αν δεν κανω λαθος, η αναρτηση ρυθμιζεται απο μεσα και δεν χρειαζεται καθε φορα να βγαινει ο οδηγος και να την αλλαζει σηκωνοντας το αυτοκινητο... Φαντασου δλδ, να εισαι στην εθνικη, με πιτα κατω το αμαξι και να πας φουριοζος και στα 200 μετρα να πρεπει να κοψεις δεξια για θαλασσα και να μπαινει σε χωμα- τοδρομο... Τι κανεις? πιανεις τερμα δεξια, κατεβαινεις, εργαλεια στο χερι, και σηκωνεις το αμαξι για να μπεις στον χωματοδρομο? ε, να τα χεσω τα 1κ τοτε που θα εδινα για την ρυθμιζομενη (Btw, στα κειμενα σας πατηστε κανα enter, για να αλλαζει η σειρα... Πρεπει να πηγαινω δεξια-αριστερα τη σελιδα για να διαβαζω τις απαντησεις)
  13. Sotosscirocco καμια φωτο εβγαλες να δουμε και μεις ωρε ?!? Αντε να ξεκ@υλ*σ0υμε λιγακι, δεν αντεχεται τοση αναμονη ακομη..
  14. Καλοταξιδο να ειναι donatos. Με το καλο να σου ερθει και εσενα και να το χαρεις οπως θελεις.
  15. Προσωπικα δεν νομιζω να ανεβασουν τις τιμες... Βασικα ουτε καν θα περασει απο το μυαλο τους. Σκευτειτε μονο οτι μεγαλυτερες και καλυτερες εταιρειες, εχουν αρχισει να κανουν εκπτωσεις στα αυτοκινητα τους ή να κανουν δωρα πολλα απο τα εξτρας... Μονο το VAG group δεν εχει ανακοινωσει ακομη μειωση τιμων, σε οποιαδηποτε μαρκα της. Θελω να ελπιζω πως δεν θα αργησει ακομη πολυ να το κανει, γιατι αλλιως την βλεπω να χανει πολλους (μελλοντικους) πελατες.
  16. ι) Απο τη μανα του δεν εχει το Scirocco Η7 λαμπες ή κανω λαθος? τι εννοεις τα "εβαλες" ? ιι) Περνα μια βολτα απο το section του Golf. Κατι ειχε παρει το ματι μου που ανεφεραν τετοια conflicts στον εγκεφαλο λογω αλλαγη λαμπων...
  17. Μιας και ερχεται ολο το σετ, οταν θα κανουν την αλλαγη, εννοειται πως θα τους πεις να κρατησεις το παλιο (για καθε περιπτωση, που στην απευχομαι ολοψυχα) !!
  18. Συμφων με τον archery. Στη βδομαδα παραγωγης προσθετεις αλλες 3 με 4 βδομαδες, μεχρι να ερθει το αυτοκινητο Ελλαδα, να γινει ο εκτελωνισμος και να φτασει, τελος..., στην αντιπροσωπεια που το παρηγγειλες.
  19. Υπομονη Σπυρο και καλα ξεμπερδεματα χωρις αλλα μπερδεματα σου ευχομαι
  20. Συγνωμη, δηλαδη τωρα που τους ειπες το ΟΚ, ακυρωθηκε η προηγουμενη παραγγελια και ξεκινησε αλλη διαδικασια ?? Αντε αλλους τοσους μηνες αναμονη ?? Ελα να πεφτουν τα δωρα παρακαλω... αλλιως τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια... Ακου εκει "το αμελησαν"... Προσεξε μην ερθει και σου πουν: ξερεις και αυτο δεν γινοτανε να μπει γιατι το και το, και ετσι πηραμε την πρωτοβουλια να το αλλαξουμε...
  21. Κι εμενα θα μου αρεσε παρα πολυ να βαλω ζαντα χρωματικου συνδιασμου μαυρου-λευκου. Θα εδειχνε ακομη περισσοτερο το αυτοκινητο ετσι. Ειδικα οσων ειναι λευκο. Αλλα απο την αλλη σκευτομαι οτι δεν θα ειναι της εταιρειας και δεν ξερω... κατι δε μου παει καλα. Θα μου πεις οτι οσοι βαζουν aftermarket στο δικο τους, δεν δειχνει ή δεν ειναι καλες? Συμφωνω, αλλα οπως και να το κανουμε η μια ειναι η μαμα και η αλλη η aftermarket.
  22. Μπορεις ομως, να αγορασεις το sport packet και ξεχωριστα τις Interlagos. Να βαλει στο αμαξι τις δευτερες και να πουλησει τις του πακετου ή να τις κρατησει και να τις εχει γκαβατζα ειτε για χειμερινα λαστικα, ειτε για πιστα, ειτε σε περιπτωση που παθουν κατι οι αλλες. (Λεφτα να εχεις... )
  23. Σχαρα για να βαλω το snowboard θα εβαζα, λασπωτηρες ομως οχι !! Πες μου ενα καλο αυτοκινητο των τελευταιων 5 χρονων που η εταιρεια του φοραει λασπωτηρες... Κανενα.
  24. Καλως ηρθες φιλε και εσυ στη παρεα μας!! Εισαι απο τους πολυ τυχερους απο οτι ειδες. Με το καλο να σου ερθει, να 'ναι γερο και να μη σου βγαλει ουτε ενα προβλημα σου ευχομαι. Καλοταξιδο παντα, και να το χαιρεσαι συνεχεια !!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.