Jump to content

greg1250

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About greg1250

Other Info

  • Car Type
    Eos

greg1250's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια μολις βγηκα εξω και ηχογραφισα τον ηχο με το mob.... τον ηχο τον ακους στο 2 second.... οι ηχοι που ακουγονται μετα ειναι φησιολογικοι το θεμα ειναι ο ηχος στο 2 second..... MOV00067.zip
  2. Παιδια καλημερα, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει, γιατι εχω φρικαρει..... εχω πριν απο 2 μηνες περιπου αγορασει το EOS 1.4 TSi, με τα 160 HP. και μου κοστισε περιπου 30000 ευρο εχει αρχισει και κανει λοιπον εναν ηχο μεταλλικο καθε φορα που παταω το γκαζι. ο ηχος αυτος ακουγεται σε ολο το φασμα των στορφων και απο την 1η μεχρι και την 6η ταχυτητα. ο ηχος ειναι πολυ εντονος και ακουγεται και με κλειστα και με ανοιχτα τα παραθυρα. καθε φορα λοιπον που παταω το γκαζι απο μηδεν χηλιομετρα ακουω αυτον τον ηχο που ειναι σαν να ξεχαρβαλωνεται το αμαξι. πηγα λοιπον στην αντιπροσωπεια και με το που μπαινω μεσα μου λενε ηχος?? και στραβωνουν κατευθειαν. τους λεω λοιπον να ερθει καποιος μαζι μου για να το ακουσουμε. ερχεται και με το ποθ μπαινει μεσα και κανει ενα βημα, τσουκ ο ηχος "skouik" aaaaa.... μου λεει φησιολογικοτατο..... του λεω τι λες... ???? δεν γινεται να ειναι φησιολογικος αυτος ο ηχος.... και αρχιζει να μου λεει οτι το κανουν ολα τα TSi και οτι εχει να κανει με το οτι οταν μπαινει απο τον compressor στο turbo εχει ενα μεταλλικο κομπλερ, και θα κανει παντα αυτον τον ηχο.... ασε μου λεει που σε αλλους αρεσει???? ρε φιλε το turbo το ακουω και μου αρεσει, τον compressor τον ακουω και μου αρεσει, τον ηχο ποθ χωρις στερεοφωνικο δεν μπορω να οδηγησω τι να μου αρεσει??? για πειτε καμμια γνωμη ρε παιδια, γιατι θα φρικαρει το μυαλο μου !!!!!!!! ακου καθε φορα που πατας το γκαζι ολα τα TSi, kai ta GT ακουγονται σαν κουδουνιστρες !!!!
  3. Παιδια καλημερα, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει, γιατι εχω φρικαρει..... εχω πριν απο 2 μηνες περιπου αγορασει το EOS 1.4 TSi, με τα 160 HP. και μου κοστισε περιπου 30000 ευρο εχει αρχισει και κανει λοιπον εναν ηχο μεταλλικο καθε φορα που παταω το γκαζι. ο ηχος αυτος ακουγεται σε ολο το φασμα των στορφων και απο την 1η μεχρι και την 6η ταχυτητα. ο ηχος ειναι πολυ εντονος και ακουγεται και με κλειστα και με ανοιχτα τα παραθυρα. καθε φορα λοιπον που παταω το γκαζι απο μηδεν χηλιομετρα ακουω αυτον τον ηχο που ειναι σαν να ξεχαρβαλωνεται το αμαξι. πηγα λοιπον στην αντιπροσωπεια και με το που μπαινω μεσα μου λενε ηχος?? και στραβωνουν κατευθειαν. τους λεω λοιπον να ερθει καποιος μαζι μου για να το ακουσουμε. ερχεται και με το ποθ μπαινει μεσα και κανει ενα βημα, τσουκ ο ηχος "skouik" aaaaa.... μου λεει φησιολογικοτατο..... του λεω τι λες... ???? δεν γινεται να ειναι φησιολογικος αυτος ο ηχος.... και αρχιζει να μου λεει οτι το κανουν ολα τα TSi και οτι εχει να κανει με το οτι οταν μπαινει απο τον compressor στο turbo εχει ενα μεταλλικο κομπλερ, και θα κανει παντα αυτον τον ηχο.... ασε μου λεει που σε αλλους αρεσει???? ρε φιλε το turbo το ακουω και μου αρεσει, τον compressor τον ακουω και μου αρεσει, τον ηχο ποθ χωρις στερεοφωνικο δεν μπορω να οδηγησω τι να μου αρεσει??? για πειτε καμμια γνωμη ρε παιδια, γιατι θα φρικαρει το μυαλο μου !!!!!!!! ακου καθε φορα που πατας το γκαζι ολα τα TSi, kai ta GT ακουγονται σαν κουδουνιστρες !!!!
  4. Παιδια καλημερα, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει, γιατι εχω φρικαρει..... εχω πριν απο 2 μηνες περιπου αγορασει το EOS 1.4 TSi, με τα 160 HP. και μου κοστισε περιπου 30000 ευρο εχει αρχισει και κανει λοιπον εναν ηχο μεταλλικο καθε φορα που παταω το γκαζι. ο ηχος αυτος ακουγεται σε ολο το φασμα των στορφων και απο την 1η μεχρι και την 6η ταχυτητα. ο ηχος ειναι πολυ εντονος και ακουγεται και με κλειστα και με ανοιχτα τα παραθυρα. καθε φορα λοιπον που παταω το γκαζι απο μηδεν χηλιομετρα ακουω αυτον τον ηχο που ειναι σαν να ξεχαρβαλωνεται το αμαξι. πηγα λοιπον στην αντιπροσωπεια και με το που μπαινω μεσα μου λενε ηχος?? και στραβωνουν κατευθειαν. τους λεω λοιπον να ερθει καποιος μαζι μου για να το ακουσουμε. ερχεται και με το ποθ μπαινει μεσα και κανει ενα βημα, τσουκ ο ηχος "skouik" aaaaa.... μου λεει φησιολογικοτατο..... του λεω τι λες... ???? δεν γινεται να ειναι φησιολογικος αυτος ο ηχος.... και αρχιζει να μου λεει οτι το κανουν ολα τα TSi και οτι εχει να κανει με το οτι οταν μπαινει απο τον compressor στο turbo εχει ενα μεταλλικο κομπλερ, και θα κανει παντα αυτον τον ηχο.... ασε μου λεει που σε αλλους αρεσει???? ρε φιλε το turbo το ακουω και μου αρεσει, τον compressor τον ακουω και μου αρεσει, τον ηχο ποθ χωρις στερεοφωνικο δεν μπορω να οδηγησω τι να μου αρεσει??? για πειτε καμμια γνωμη ρε παιδια, γιατι θα φρικαρει το μυαλο μου !!!!!!!! ακου καθε φορα που πατας το γκαζι ολα τα TSi, kai ta GT ακουγονται σαν κουδουνιστρες !!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.