Jump to content

mixalisk

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About mixalisk

  • Birthday 02/19/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

mixalisk's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω οταν μου ειπε την δη8εν προσφορα του!! χαχαχαχαχαχα
  2. Καλησπερα παιδια σημερα πηγα απο το συνεργειο που ειναι εξειδικευμένο οπως λενε για τισ λακουβες. Η τιμη που μου εβγαλε ειναι 1800 για την προετοιμασια ,δηλαδη το PDR, και αλλα 630 γιατι οπως μου ειπε θα χρειαστει βαψιμο ολη η αριστερη πλευρα, συνολο δηλαδη 2430 ευρω. Επισκεφθηκα και αλλον ενα, που εχει οπως μου ειπε μεγαλη πειρα και ειναι απο τους πρωτους στην ελλαδα που χρησιμοποιει την μεθοδο PDR, και αυτος μου εβγαλε μια τιμη 2600 και βαψιμο την κολωνα πανω απο την θεση του οδηγου γιατι οπως μου ειπε δεν μπορει να το φερει οπως ηταν. Και ρωταω ειναι λογικες τιμες αυτες, γιαατι εμενα μου φαινεται ακριβα και τετοιες τιμες ειναι απαγορευτικες για τετοια εποχη ,και δευτερον αυτη η μεθοδος οπως εψαξα στο νετ στο φερνει οπως ηταν το αυτοκινητο χωρις βαψιμο πως γινεται να μιλανε ολοι αυτοι για βαψιμο 1,2,5 κομματια λαμαρινας????
  3. Ωραια ολα αυτα ρε παιδια αλλα εχει συγκεκριμενα κανεις σε συνεργεια με αυτα τα εργαλεια τςρα προσφατα σχετικα??και ιδιαιτερα στο συγκεκριμενο????
  4. Καλησπέρα παιδία Την παρασκευη εριξε στην Κω χαλαζι σε μεγεθος καρυδιού με αποτελεσμα ολο το καπό ο ουρανος και ολη η μερια του οδηγου να ειναι χτυπημενη απο το χαλαζι και ειναι γεματο βαθουλωματα. Απο φιλους που επαθαν την ιδια ζημια ακουσα τιμες για επιδιορθωση απο 1300 εως και 3000-3500 ευρω.Απο οτι ακουσα ηρ8αν καποια συνεργεια απο αθηνα για να επισκευασουν αυτοκινητα και σημερα βρηκα ενα φυλλαδιο μιας εταιριας που λεγεται AUTO Beauty με εδρα την Αργυρουπολη, αγνωστη σε εμας εδω, και χρησιμοποιει ενα τροπο χωρις στοκους κλπ. Εχει επισκεφθει καποιος απο το forum το καταστημα αυτο να μας διαφωτισει λιγο ???? το site ειναι www.autobeauty.gr
  5. "Πιας το αυγό και κούρευτο" δηλαδή.....
  6. Ειναι πρόβλημα αυτό? ή να το περάσω στο ντούκου??
  7. Καλημέρα στο forum Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ένα περίεργο ήχο στο Golf vi highline .Όταν ανάβω τα φώτα, σε οποιαδήποτε σκάλα, και κατεβάσω την φωτεινότητα του καντράν ακούγεται ενα εκνευριστικό "βββζζζζζζζζ" αλλά δεν έχω καταλάβει από που έρχεται αυτός ο ήχος ( από τον διακόπτη για τα φώτα ή απο το αριστερό χειριστήριο στο τιμόνι) όταν γυρίσω την φωτεινότητα στο maximum σταματάει.Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος??Τι μπορέι να είναι αυτό??
  8. Σε εμένα πάντως το ανοιχτήρι ήταν μέσα στην ηλιοπροστασία (δεν μου έρχεται τωρα πως λέγεται κανονικά) του οδηγού και μάλιστα σκέφτηκα "Δεν πάνε καλά αυτοί οι Γερμανοί ο νους τους στις μπύρες " μέχρι που διάβασα και εγώ το manual.
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση.Όπως λές δεν αξίζει τον κόπο αφού δεν φαίνεται παρά μόνο αν σκύψεις να δώσω ένα τέτοιο ποσό
  10. Γειά σας παιδιά Κατάφερα και έφαγα τον προφυλακτήρα κάτω από το δεξί προβολάκι και λίγο αριστερά σε Golf VI από βλακεία μου όταν προσπάθησα να ανέβω μια ανηφορίτσα και μπήκα πολύ λάθος.Δεν πολυφαίνεται αλλά δεν μπορώ το βλέπω έτσι!!Πόσο περίπου να υπολογίζω για επισκευή??
  11. Κατοχος Golf VI 122ps highline σε λευκο χρωμα απο αρχες Μαϊου. Απολυτα ευχαριστημενος απο το τουτου μου
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.