Jump to content

GazofGT

Members
  • Posts

    336
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About GazofGT

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    golfaki

Recent Profile Visitors

9,231 profile views

GazofGT's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. και ομως δεν δειχνει τιποτα το διαγνωστικο....βαση μηχανης δεν νομιζω τελειως απιθανο ...κατι στα ηλεκτρονικα ειναι και δυστυχως παμε ψαχνοντας...............
  2. SOS πραγματικα παιδια εχω σηκωσει τα χερια ψηλα!!!ολα αρχισαν πριν ενα μηνα σε Golf GT,ειχα καποια μικροκλωτσηματακια στις 2300 με σταθερο γκαζι ωσπου αναβοσβησε το λαμπακι EPC,κατευθειαν αντιπροσωπια οπου αλλαχτηκαν πολλαπλασιστες 1ου και 4ου κυλινδρου,για λιγες μερες ολα καλα ωσπου ξανα το ιδιο αλλαζω τους πολλαπλασιαστες 2 και 3 κυλινδρου μετα απο λιγες μερες ξανα το κλωστημα στο σταθερο γκαζι χωρις να αναψει check EPC,μου αλλαζουν n75 πριν λιγες μερες ξανα το ιδιο τωρα με τα κλωστηματακια!!!το πηγα και σε εξωτερικο συνεργειο οπου ολα στον εγκεφαλο δουλευουν καλα χωρις σφαλματα!!!τι αλλο να φταιει δεν ξερει κανεις καμμια ιδεα απο κανεναν?????????????
  3. μια βοηθεια ο κωδικος του νεου πολλαπλασιαστη που εχει η VW ειναι 036 905 715 G? για golf Gt 170 μιλαω
  4. καλησπερα αδερφε!..ειδα την συζητηση στο forum για το turbotimer της Apexi..εχω αγορασει το ιδιο το αυθεντικο σε μαυρο και θελω να το τοποθετησω..ακουσα οτι αφου σβησεις την μιζα και δουλευει το αμαξι ρελαντι οι πορτες δεν κλειδωνουν..ισχυει κατι τετοιο θα υπαρχει καποιο προβλημα μηπως;;...και τι συνδεση εχεις κανει ακριβως;;; εννοω το εχεις συνδεσει μονο με την μιζα και το χειροφρενο ή και με εγκεφαλο???...εχω το Gt 07 μοντελο με τα 170ps

  5. φιλικο ανοιγμα με Mg Zr 1.8vvc 160 αλογα με φιλτρο , ολοσωμη εξατμιση και το σασμαν απο το 1.4 το Mg zr καθως ειναι μετατροπη,εγω μαμα golf 5 gt 170....ανοιξαμε απο 1 ρολλ απο τα 30km για αποτελεσμα στα 800m η διαφορα να ειναι 2.5 αμαξια μπροστα το Mg,η διαφορα εγινε στην στα πρωτα μετρα και εμεινε σταθερη.Μετα καναμε αλλα δυο ανοιγματα 2 ρολλ και 3 ρολλ με αποτελεσμα μεχρι 4ρτες να ειμαστε κοπια και μονο οταν εβαζα 5μπτη να του ριχνω 2 αμαξια....δεν κανω κοντρες κτλπ συχνα δεν ξερω αν εκατσα καλα......
  6. ξερεις τι συνθηκες καιρικες επικρατουν στην Βουλγαρια?τα αυτοκινητα ταλαιπωρουνται απιστευτα απο χιονι παγο χαμηλες θερμοκρασιες λακουβες και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!!!!το ξερω λογω οτι ειχα ξαδερφο που σπουδαζε 5 χρονια και ειχε αμαξι εκει,μεταχειρισμενο δεν θα επερνα με τιποτα απο Βουλγαρια!!!!!!
  7. μαλλον θα βρω δυο πιτσιλιστηρια απο Golf δηλ. τα μαμα ή κατι παρομοιο με καλη διασπορα!!ωραιο να το κανεις με ξεχςριστο παγουρι κτλπ αλλα καταρχην δεν πιανουν τοσο τα χερια μου και δεν θελω να μπω σε διαδικασιες με πολλες πατεντες.Ειπαμε να το κανουμε οσο πιο απλο γινεται μιας και γινεται ευκολα βγαζοντας το καπακι απο το προβολακι και το δεξι σωληνακι..
  8. μπορει να εχει και πισω μοτερακι λογω οτι υπαρχει μια αποσταση μεχρι να φτασει στον πισω υαλοκαθαριστηρα.Αλλα ο τυπος γραφει οτι επειδη ειναι μικρη η αποσταση ψεκαζει αμεσως,χτες το εβγαλα το δεξι σωληνακι και πατησα τον υαλοκαθαρηστηρα και εβγαλε νερο με πιεση,το ζητημα ειναι ποσα μπεκακια και που θα τα βαλω και τι μπεκακια?θελει κατι με καλη διασπορα π.χ σαν τα μαμα πιστιλιστηρια του GOLF.Επισης οκ ειπαμε θελουμε κατι οικονομικο σχεδον τζαμπα αμα ειναι να βαλω ic S3 και ψυγειο λαδιου τα ξερω και εγω αυτα χρηματα δεν υπαρχουν!!!!
  9. Nομιζω ειναι ανοξειδωτο το ψυγειο και το ic,δεν θα ψεκαζω και συνεχεια. Για καμμια δυσκολη μερα του καλοκαιριου δεν κανει κακο καλο θα κανει!!
  10. μιας και ερχοται καλοκαιρι και η θερμοκρασιες θα χτυπησουν κοκκινο σκεφτηκα κανενα τροπο να δροσιζω λιγο το μαμα ιντερκουλερ του tsi,ψαχνωντας λιγο στο ιντερνετ βρηκα αυτο http://www.golfmkv.c...ead.php?t=79177 Ο τυπος εχει καταργησει το σωληνακι που δινει νερο στον πισω υαλοκαθαριστηρα και στελνει το νερο με ενα μπεκακι μπροστα. Ξερω θα πειτε εκει που το στελνει ειναι το ψυγειο αλλα σιγουρα κατι θα κανει και στο ιντερκουλερ που ειναι πισω!!Το κοστος ειναι μηδαμινο να γινει καθως δεν χρειαζεται αλλο παγουρι,μοτερακι κτλπ.
  11. ο κωδικος της sachs για Golf 5 GT 170 ποιος ειναι ξερει κανεις?για τα αντιστοιχα με τα εργοστασιακα παντα....
  12. Eκανα service σημερα αλλα βρηκαμε ενα προβλημα ειχε καποια λαδια χαμηλα στο καρτερ οχι πολλα...αλλα απο την αντιπροσωπια μου ειπαν για αλλαγη φλαντζα καθρεφτη καρτερ...το ανταλλακτικο μου ειπαν οτι ειναι φτηνο αλλα ολα μαζι μαζι με τα αργατικα βγαινει 300 ευρω!!!!!!!!εχει κανεις παρομοια εμπειρια?
  13. αυτο πρεπει να ειναι χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...η μια μερτηση ειναι τεστ οπως γραφει...specs γραφει απο κατω στο βιντεο..
  14. μου ηρθαν τα λαδια για το service απο γνωστο καταστημα του internet,με προβληματισε ομως οτι τα λαδια ειναι παραγωγης 11-10-2010,το μπουκαλι ειναι σφραγισμενο και τα λαδια ειναι τα mobil esp formula 5-30 με το πρασινο καπακι...ειναι οκ εχω προβλημα που ειναι απο το 2010?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.