Jump to content

maka

Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maka

  1. Εγώ (Golf vi 160 revo εδώ και 40.000 Km) στις 95.000 Km αισίως και δεν λείπει σταγόνα!! Βέβαια τα σέρβις πριν τις 10.000 κι οχι ανά 15.000.
  2. Έχει κανείς ιδέα τα χαρακτηριστικά σε ηχεία golf vi με rcd 510, ή πόσο κοστίζει (το μπροστά δεξί); Παίζει να κάηκε ξαφνικά; Έχω καιρό να το "τσιτάρω". Αν υπάρχει καμιά καλή πρόταση καλοδεχούμενη....
  3. Αλλάχτηκε με καινούργια και κόστος τελικά 370 Ευρώ.
  4. +1 αντλία νερού και για μένα λόγω διαρροής (golf vi 160 με 86.000km περίπου) με κόστος κοντά στα 450 Ευρώ σε εξουσιοδοτημένο. Άργησε σχετικά αλλά ήρθε....
  5. εγω φιλε μου πηγαινω το δικο μου golf vi tsi στην Σταυρούπολη στο GROUP TECH και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ο τύπος είναι και αντιπρόσωπος της CARGATE!!!
  6. Ρε παιδιά η ρίγα βάφεται ή μπαίνει κόκκινη ταινία από πάνω;
  7. Το cosmo είναι με τα 230; Αν ναι, στάθηκε πολυ καλα το gt!!!
  8. Βλέπω να αλλάζουμε προληπτικά την καδενα πλεον!!!! Αυτό που δεν κατάλαβα ρε Κώστα είναι πως προέκυψε το ποσό των 1000+++++ Ευρώ όταν η καδένα οπως μας αναφέρεις παραπάνω εχει 60 Ευρώ..
  9. Ρε παιδιά τι πρόβλημα αφορά το συγκεκριμενο ποστ; Ήχος κατα την λειτουργία του κλιματιστικού; Σε μενα ακουγεται κάτι σαν "χουρχουρητό" όταν ξεκινάω ή κανω όπισθεν και λειτουργεί το κλιματιστικο.Golf 6..
  10. Χθες κερασα το 2ο τσαγακι μου (μετα revo εποχης) σε honda civic v- tec με τα 160 [το πρωτο ηταν σε corsa opc]. Δεν ξερω αν ηταν μαμα αλλα μεχρι και τα 210 ηταν 4-5 αυτοκινητα πισω. Η κοντρα ξεκινησε απο τα 80km/h οταν αναγκαστηκα να κοψω γιατι θα περνουσα πανω απο ενα yaris που οδηγουσε γυναικα στην αριστερη λωριδα. Το honda ερχοταν φορτωμενο ηδη απο πισω ενω εγωω μολις ειχα κουμπωσει 3η και παταμε. Μαλ..κια που δεν πηγα δεξια γιατι ο τυπος ηταν κολλημενος πισω μου και "κλεβε" αερα. Παντως αρκετα δυνατο το civic. Εχω το golf 6 160 με revo & εισαγωγη itg!!
  11. Έτσι να αυξανόμαστε!!!!!!!!!!!!! Με γειες..
  12. Με την πρωτη ευκαιρία θα ανεβασω video για τον προαναφερόμενο ήχο. Να ξεκαθαριστει ότι ακουγεται μονο με ανοιχτα παράθυρα και γενικα εκτος αυτοκινητου. Παντως στις περισσοτερες αντιπροσωπειες ειναι ασχετοι. Το πηγα στη Θεσ-νικη και μου είπαν ότι κακως εβαλα εισαγωγη και ότι ο ήχος ακουγεται μεσα απο αυτήν κάτι που δεν ισχύει (ακουγεται και με βγαλμενη εισαγωγη μονο με τον σωληνα).
  13. Δηλαδή; Ειναι δυνατός ή αδιάφορος; Εγω έχω ακουσει πολυ καλά λόγια. Άσχετο, ρε παιδια δικαιολογουνται ίχνη απο λάδια πάνω στην εισαγωγη;Από που σκ... βγαίνουν;
  14. Την εχω περάσει εγώ golf vi 160 με revo. Πολύ καλός ήχος απλά μάλλον λόγω του κομπρέσσορα ακούγεται ένας θόρυβος- τριξιμο απο τι στιγμή που θα δουλέψει αυτός μέχρι τις 1.500 περίπου στροφές. Η τιμή της είναι από 360 έως 380 Ευρώ ανάλογα το κατάστημα.
  15. Δεν νομίζω οτι χρειαζεται να ζητας συγνωμη για κάτι που πραγματικά σε απασχολεί, όπως επίσης να υπάρχει και μια ευγενική προσέγγιση απο εμάς τους υπόλοιπους που διαφωνούμε με το άνοιγμα του θέματος. Επί του θέματος τώρα εγώ περιμένω πάντα να πέσουν οι στροφές και πιστευώ οτι ειναι καλύτερο για τον κινητήρα να κυκλοφορίσει το λάδι πριν ξεκινήσει το αυτοκίνητο.
  16. Πήγα σήμερα συνεργείο και σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικου ο ηχος δεν υποδηλωνει καποιο μηχανολογικο προβλημα, οπως πχ αντλια νερού κτλ, αλλα θεωρειται φυσιολογικός και εχει να κανει με την χοανη..
  17. Εκ των υστέρων είδα ότι εχεις και συ εισαγωγή χοάνη. Ακούς κάτι ανάλογο; Άσχετο, αλλά έχεις κάνει δυνατές παρεμβάσεις... Μέχρι τις 1500 περίπου σε κάθε βύθισμα του γκαζιού, ενώ ακούγεται χαρακτηριστικά σε κάθε εκκίνηση. Το δοκίμασα και χωρίς την εισαγωγή απευθείας από τον πλαστικό σωλήνα πάνω στον οποίο προσαρμόζεται η χοάνη αλλά και πάλι ακούγεται. Αύριο έχει συνεργείο να δώ τι παίζει κι αν όντως υπάρχει θέμα πρέπει να βγάλω το revo και να πάω αντιπροσωπεία. Εχω ακόμη έναν μήνα εγγύηση. Αν τους το πάω με την itg για να το ακούσουν θα μου πουν τίποτα για παραβίαση εγγύησης;
  18. Το θέμα είναι φίλε DIMIV ότι άν είναι φυσιολογικός αυτός ο ήχος θα αναγκαστώ να ξαναβάλω το φιλιτροκούτι. Είναι φοβερά εκνευριστικό..
  19. Ναι αλλά κι ο katana εχει αντικαταστησει το φιλιτροκουτι με apr εισαγωγη και δεν ακουει τιποτα..
  20. Δεν ξερω αν ειναι ή οχι η αντλία νερού αλλά δεν είναι σίγουρα ο ηχος της σκουριασμενης κουνιας. Ακουγεται σαν να περιστρεφεται κάτι και ακουμπαει ενα μεταλλικο αντικειμενο πανω του με διαρκεια κι οχι στιγμιαία. Αν πάντως ειναι η αντλία νερού άντε να το καταλάβουνε τα σαίνια στην αντιπροσωπεία αφού με την μαμα εισαγωγη δεν ακουγεται τίποτα..
  21. Ρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς σας, κάτοχος tsi (με κομπρέσορα) μετά την τοποθέτηση εισαγωγής έναν ύποπτο μεταλλικό θόρυβο που ακούγεται απο τον κομπρέσορα, μόλις αυτός συμπλέκεται και μέχρι τις 2.000 στροφές περίπου; Είναι κάτι σαν να τρίβεται μέταλλο με μέταλλο και να γρατζουνάει. Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό αφού πρίν την τοποθέτηση δεν ακουγόταν τίποτα; Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει.. Golf vi 160 έχω με revo και εισαγωγή itg maxogen.
  22. Ακουγεται πολυ ασχημα σαν να τριβονται μεταξυ τους μεταλλικα αντικείμενα (στιγμιαία), μου φαινεται πολυ παραξενο για να ναι φυσιολογικο. Το θέμα είναι ότι ξεκίνησε με την τοποθέτηση της εισαγωγής. Θελω να ρωτίσω για τα υπολοιπα μέλη με άλλες εισαγωγές ακούν τίποτα ανάλογο ή όχι;;; Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω..
  23. Κι εγώ με εισαγωγη itg ακούω εναν μεταλλικό ήχο με το άνοιγμα του κομπρέσορα μεχρι τις 1200 περίπου!!
  24. Μέχρι στιγμής όχι αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει διαφορα σίγουρα..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.