Jump to content

cronos

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cronos

  1. Φιλοσίδη? Πού είναι αυτός?
  2. Τώρα τελευταία ακούγεται ένα περίεργο τρίξημο στο Golf V που διαθέτω. Φαίνεται να προέρχεται από την εμπρός δεξιά ανάρτηση. Το τρίξημο αυτό γίνεται έντονο όταν στρίβω. Δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή αν υπήρχε και νωρίτερα, αλλά το παρατήρησα αφότου πάτησε η δεξιά ρόδα σε μια λακούβα. Δυστυχώς στη περιοχή μου δεν υπάρχει ένα συνοικιακό συνεργείο να το πάω. Αντίθετα υπάρχει ο Gratsias Αγίας Παρασκευής απ'όπου το αγόρασα. Δε θέλω να το πάω εκεί για κάτι το οποίο δεν είναι σοβαρό, γιατί θα πρέπει να συμπηρώσω έγγραφα εισαγωγής, να μου το κρατήσουν κανά δυό μέρες μέχρι να το κοιτάξουν και βέβαια να πληρώσω τα εργατικά που το έλενξαν. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.
  3. Προσωπικά πάω στο Χαλάνδρι για πλύσιμο, σε ένα - δε θυμάμαι το όνομά του - απέναντι από τον Μπουρμπουλύρθα. Ο φίλος από το Χαλάνδρι θα ξέρει για ποιο μιλάω. Από κεί και πέρα, όταν έχω χρόνο να το πλύνω, χρησιμοποιώ ένα σκεύασμα που έχω αγοράσει, το οποίο είναι κάτι δύο σε ένα. Και πλύσιμο και κέρωμα. Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει ένα καλό σκεύασμα μόνο για κέρωμα?
  4. Να ρωτήσω, τί γνώμη έχετε για το κέρωμα που περνάνε στα αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων. Προσωπικά το πάω μία φορά το μήνα σε πλυντήριο και του κάνω και ένα χέρι κέρωμα. Φυσικά είναι λίγο αστείο σε σχέση με τα ειδικά σκευάσματα αλλά για λίγο καιρό διατηρεί την λάμψη του.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.