Jump to content

dim33k

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About dim33k

  • Birthday 05/26/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

dim33k's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με GTI V και θα ήθελα τη γνώμη σας. Εδώ και 4 μήνες περίπου, και πάντα από ψυχρές εκκινήσεις (αν είναι ζεστό και κρυώσει λίγο, μετά ανεβάζει κανονικά!) αργεί πολύ να ανεβάσει θερμοκρασία από 70 σε 90 βαθμούς. Περίπου τον τριπλάσιο χρόνο από παλιότερα (το αυτοκίνητο είναι 3,5 χρ. και ξέρω πως συμπεριφέρεται κανονικά). Το διαπίστωσαν και στον Φιλοσίδη που το συντηρώ. Αλλάξαμε θερμοστάτη, βαλβίδα ψυχρής, μία βαλβίδα στην έξοδο του ψυγείου και δοκιμάσαμε και καντράν από άλλο GTI αλλά δεν άλλαξε κάτι (εδώ να πω ότι ο ίδιος ο κ. Φιλοσίδης Σταύρος ασχολήθηκε και μάλιστα, εκτός από τον θερμοστάτη, δεν πλήρωσα κάτι άλλο). Το μόνο που συνέβη από τότε που άλλαξε συμπεριφορά το αυτοκίνητο ήταν ένα update του εγκεφάλου μηχανής αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά για να είμαι σίγουρος ότι όλα ξεκίνησαν από εκεί. Ίσως… άσχετο! Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
  2. dim33k

    Golf Mk5 Gti Owners

    Ναι, αυτό βλέπω και εγώ... νέκρα!!! Μάλλον αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
  3. dim33k

    Golf Mk5 Gti Owners

    Καλημέρα σε όλους, Είμαι 3,5 χρ. περίπου μέλος και κάτοχος GTI, σας παρακολουθώ από το site αλλά βέβαια δεν έχω καταφέρει ποτέ να έρθω σε συναντήσεις (δουλειά, παντρεμένος, παιδί – κάποιοι θα καταλαβαίνουν τι εννοώ!) και δεν έχω επικοινωνήσει και ποτέ μαζί σας. Παρόλα αυτά παίρνω το θάρρος να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς το παρακάτω: Εδώ και 4 μήνες περίπου, και πάντα από ψυχρές εκκινήσεις (αν είναι ζεστό και κρυώσει λίγο, μετά ανεβάζει κανονικά!) το GTI μου αργεί πολύ να ανεβάσει θερμοκρασία από 70 σε 90 βαθμούς. Περίπου τον τριπλάσιο χρόνο από παλιότερα. Το διαπίστωσαν και στον Φιλοσίδη που το συντηρώ. Αλλάξαμε θερμοστάτη, βαλβίδα ψυχρής, μία βαλβίδα στην έξοδο του ψυγείου και δοκιμάσαμε και καντράν από άλλο GTI αλλά δεν άλλαξε κάτι (εδώ να πω ότι ο ίδιος ο κ. Φιλοσίδης Σταύρος ασχολήθηκε και μάλιστα, εκτός από τον θερμοστάτη, δεν πλήρωσα κάτι άλλο). Το μόνο που συνέβη από τότε που άλλαξε συμπεριφορά το αυτοκίνητο ήταν ένα update του εγκεφάλου μηχανής αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσω χρονικά για να είμαι σίγουρος. Ίσως… άσχετο! Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και sorry για το μακροσκελές post.
  4. dim33k

    Golf Mk5 Gti Owners

    Το έχει κάνει και σε μένα αυτό. 2 φορές με διαφορά ενός χρόνου. Στον "Φιλοσίδη"μου είπανε ότι έχει βγει update για την οθόνη. Το κάνανε στα πλαίσια της εγγύησης. Δεν ξέρω βέβαια αν διορθώθηκε κάτι αλλά εδώ και ένα μήνα δεν μου το ξανάκανε!
  5. και λίγα λές
  6. Αυτό το κόλπο όντως κάνει reset στα Opel (το ξέρω από το Corsa της γυναίκας μου) αλλά και στα Golf στην περίπτωση που δεν δουλεύει το αυτόματο ανέβασμα - κατέβασμα. Δεν ξέρω αν κάνει κάτι και σε αυτή την περίπτωση. Μπορώ να το δοκιμάσω και να σας πω αλλά... αμφιβάλλω!
  7. Θα ρωτήσω και... βλέπουμε. Από τριγμούς τι γίνεται μετά την αλλαγή των γρύλων; Εγώ που άλλαξα το μοτέρ στον πίσω υαλοκαθαριστήρα όλο και κάτι ακούω κατά διαστήματα
  8. Οπότε λες να μην κάνω τίποτα ακόμη; θα ρωτήσω πάντως ξανά τον ηλεκτρολόγο του Φιλοσίδη αν ξέρει κάτι νεότερο. Αν μάθεις και εσύ κάτι ενημέρωσε μας!!!
  9. Πρόβλημα με τον πίσω υαλοκαθαριστήρα είχα και εγώ μόλις πήρα το GTI (V) μου πριν από 1 χρόνο. Εν κινήσει, χωρίς να κουνήσω τον μοχλό τον καθαριστήρων, άρχιζε και δούλευε. Τον ανοιγό-κλεινα και σταματούσε. Στην αρχή μου κάνανε reset από το διαγνωστικό. Συνέχιζε τα ίδια. Το ξαναπήγα και για καλή μου τύχη το έκανε μπροστά στον ηλεκτρολόγο (μάλιστα πολλές φορές ξεκίναγε και σταματούσε στην μέση του παραθύρου) και μου αλλάξανε το μοτέρ. Από τότε όλα εντάξει. Όσο για τα παράθυρα εμένα μου το κάνει αν κλείσω τα παράθυρα με το κλειδί απ' έξω. Το είπα στον ηλεκτρολόγο και μου είπε να αλλάξω τα μοτεράκια. Φοβάμε τους τριγμούς από τις πόρτες και μέχρι στιγμής δεν το έχω κάνει
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.