Jump to content

lak100

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About lak100

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

1,044 profile views

lak100's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδια εγω θελω το crusie control επειδη θα οδηγω με χειρογκιαζο το θελω για να κινουμαι με μια σταθερη ταχυτητα. με βολευει περισσοτερο το adaptive cruise control? επιβραδυνει αυτοματα οτα εντοπισει αμαξι μπροστα? πως το ενεργοποιουμε? παμε στην ταχυτητα που θελοιυμε και παταμε το κουμπι γιανα κλειδωσει?
  2. παιδια ποια η διαφορα του golf με το golf plus? εχω την αισθηση οτι το golf plus ειναι παλεοτερο μοντελο δηλαδη σαν το προηγουμενο golf σωστα?
  3. παιδια η camera για πισω αξιζει εχει καλη εικονα? ρωταω γιατι λογω κινητικου προβληματος δεν μποω να γυρναω προς τα πισω και ποσο κοστιζει
  4. υπαρχουν ηλεκτρικα ρυθμιζωμενα καθισμα σαν εξτρα εξοπλισμος?
  5. υπαρχουν ηλεκτρικα ρυθμιζωμενα καθισμα σαν εξτρα εξοπλισμος?
  6. οταν ερθει η ωρα της αγορας θα επιλεξω το highline πακετο. τωρα αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν υπαρχουν στον εξτρα εξοπλισμο ηλεκτρικα ρυθμιζομενα καθισματα.
  7. παιδια μπορω να εχω αναλυτικα τις διαφορες comfortline και highline?
  8. Εχει σιγουρα το highline cruise control?
  9. παιδια ποια εκδοση να προτιμησω και γιατι? θελω σιγουρα cruise control γιατι θα το μετατρεψω με χειρογκαζο. το πολυλειτουργικο τιμονι αξιζει? ποια ειναι τα υπερ του?
  10. Στο M μπορει να γινει τελειως χειροκινητο δηλαδη να αλλαζω ταχυτητες απο τον λεβιε η ειναι μονο απο τα αυτια στο τιμονι?
  11. βασικα εγω θα το παρω με γκαζι και φρενο στο χερι λογω αναπηριας που εχω και ο αυτοματος πιλοτος ειναι στα βασικα που χρειαζομαι
  12. παιδια μπορειτε να μου εξηγησετε τα modes του dsg?
  13. παιδια ποια η διαφορα του adaptive cruise control απο το απλο cruise control?
  14. Γεια σας παιδια χρονια πολλα και καλη χρονια. λοιπον, ειμαι νεος εδω ονομαζομαι δημητρης και ειμαι απο καστορια ειμαι 18 ετων. θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καπου στον ιντερνετ ο εξτρα εξοπλισμος για το νεο golf? ενδιαφερομαι γι αυτο με τα 160 αλογα και το dsg
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.