Jump to content

k3rn3l

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by k3rn3l

  1. Εγώ πάλι θα έλεγα να πάρεις το 2.0...
  2. Φίλε μου σε αυτές τις περιπτώσεις θελει ηρεμία... Μην αγχώνεσαι... Εγω δέν θα είχα προβλημα αν μου αλλάζανε ενα αερόσακο!!! Έιμαι παθών και ξέρω πώς σκέφτεσαι και πώς νιώθεις. Εχω ενα αυτοκίνητο που αγορασα πριν 6 μήνες (scirocco 2.0 tsi) και ήδη εχω αλλάξει (φυσικά μεσα στην εγγύηση) τουρμπίνα & πεταλούδα γκαζιού!!! Τί να κάνουμε???? Ετσι είναι!!!! καινούργιο μοντέλο... Πές τους να σου φτίαξουνε γρήγορα το μωρό σου και ολα καλα!!!! Εεεεεεεε... καλοκαίρι ειναι!!! Μην το τραβάς μακριά χωρίς λογο!!! Γνώμη μου!!! Αντε καλοτάξιδο και να το χαρείς χωρίς άλλα προβλήματα...
  3. Με πρόλαβε ο φίλος stef80... Thanks stef.
  4. Ιasonas εμένα το scirocco και 500 αλογα να γίνει πάλι φίλος μου θα εισαι!!! Σημερα τρέχω με ενα evo x!!!
  5. Καλά κανετε και ειστε συγκρατημένοι με τα νούμερα αλλα το δικό μου αυτοκινητο δεν κρατιέται... Τελος παντων θα ανεβασω μια δυναμομέτρηση για του λόγου το αληθές!!! Το θέμα ειναι οτι η δυναμομετρηση πλέον θα γίνει με full εξάτμιση και εισαγωγή... Εκει θα κλάψουνε μανούλες. 500+ Και κάτι τελευταίο.... Το scirocco 2.0 tsi ΔΕΝ ειναι golf gti!!!!! Εκεί μπερδευεστε εσεις!!! Οι διαφορές πολλές και καλύτερα θα μπορουσε να σας ενημερώσει ο Θανος(gt-innovation)...
  6. Παιδιά μην μπερδευεστε!!! Ποιος είπε οτι δεν βαζει την δύναμη στον δρομο??? Απλα το οδόστρωμα στον περιφερειακο της θεσσαλονικης ειναι γυαλί!!! Σε καλό δρόμο το αυτοκινητο μαζευει σαν τρελό... Μην ξεχνάτε και το μπλοκέ(ηλεκτρονικο)... Κάνει δουλειά!!! Οσο αφορα τα νουμερα που λεω για υποδήναμη και ροπή θα σας δωσω ενα παράδειγμα και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας... Πάτημα με mini couper βελτιωμένο τέρμα 240+ και εγώ μαμά το couper ήταν μπροστά σχεδόν 5 κενά στο χιλιόμετρο... Μετά το πρόγραμμα με το ίδιο couper στον ιδιο ακριβώς δρόμο έκανα μιαμιση κολόνα διαφορά!!! Σε αυτοκίνητα δεν ξέρω ποσα ειναι! Πάντως ειναι πολλά!!! Και πιστέψτε με οτι ούτε στην 1η δεν μπορεί να πεταχτει το couper παρολο το βαρος του! Όσο για τα m3 μπορώ να πω ένα λόγο παραπάνω μιας και το προηγουμενο αυτοκίνητο μου ηταν m3!!! Ξεκινάνε καλητερα τα m3 αλλα αν πετυχω στο δρομο ρολαριστά κανένα θα κλάψει με μαυρο δάκρυ.... φυσικά αργοτερα θα με μαζέψει και θα περάσει αλλα μεχρι να γίνει αυτό θα ξενερωσει ασχημα!!!
  7. Καλησπέρα σε όλους... Μετά απο πολύ ψαξιμο και πολλές συζητήσεις γυρω απο αυτο το θέμα κατέληξα σε προγραμμα gt-innovation... Να πω οτι εχω μιλήσει με REVO,APR,MTM.....κ.α. Ετσι πριν απο λιγες μέρες βρέθηκα θεσσαλονίκη και πέρασα απο τα παιδιά με τα οποία ειχαμε κανει μια πρώτη επαφή στο vw festival!!! Με την μικρή συζήτηση που ειχαμε με τον φίλο Θάνο (gt-innovation) κατάλαβα οτι εχω να κάνω με επαγγελματιες!!! Το προγραμμα περάστηκε στο αυτοκίνητο και το μονό που εμενε ηταν να δουμε το αποτέλεσμα... (Το scirocco μου ειναι 2.0 tsi και απο γκάζι δοξα τον θεο εχει και απο μαμά...) Το μαρτύριο της υπόθεσης ηταν οτι την ώρα που ημουν θεσσαλονίκη ήταν ώρα αιχμής και δεν μπορούσα να το δοκιμάσω καθολου... Ετσι επρεπε να κάνω υπομονη μεχρι την έξοδο για διόδια (στην επιστροφή για Πτολεμαιδα). Ενα πράγμα εχω να πω μόνο... Η Πτολεμαιδα απο θεσσαλονίκη ειναι 150 χιλιόμετρα... Για 150 χιλιόμετρα ειχα ενα μονιμο χαμογελο!!! Νόμιζα οτι γυρνούσα με αλλο αυτοκινητο... Απο 200 ps 272+ps και απο 28,5 ροπή 44+!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο περπάτημα...(μόνο με ένα προγραμμα) Το αυτοκινητο πλεον γεμίζει όλες τις ταχύτητες με όσες στροφές και αν εχει σαν τρελό!!!! (Στον περιφερειακό της θεσσαλονίκης με 19αρια που φοράω και λάστιχα μιας βδομάδας ΤΟΥΟ αφήνει και 4ες κάτω) Εχω εντυπωσιαστεί πολύ με το αποτέλεσμα... Δεν περίμενα ποτέ οτι ενα προγραμμα μπορει να κάνει τέτοια διαφορα!!! Μπράβο στα παιδιά... Έχουν κάνει πολύ καλη δουλειά με το πρόγραμμα!!! Γραμμικότητα στην δύναμη και στην ροπή και αξιοπιστία στο 100%... Οσο για την αξιοπιστία μου το τόνισαν πάρα πολλες φορές!!! Εχουν δουλέψει πάρα πολυ πάνω σε αυτο το προγραμμα και ειναι απροβλημάτιστο!!! Τέλος εχω να τονίσω το ενδιαφέρον της εταιρίας τις επόμενες μερες.. Τηλεφωνικη επαφη με μένα για τις εντυπώσεις μου και συμβουλές απο μέρος τους... Οποιος έχει στο μυαλό του για πρόγραμμα, καλο θα ήταν να εκανε μια κουβέντα με gt-innovation... H συγκεκριμένη εταιρία βελτιωσης δινει και έκτπωση στα μέλη του club...
  8. Ναι ε? Οταν λεμε ''ανοιγει'' τι ακριβώς παιζει? Παιζει κάτι με τον εγκέφαλο?
  9. Να στρώσει????? χαχαχαχαχαχαχαχαχα 26.000 χιλιομετρα εχει!!!! Εστρωσε αραγες?
  10. Καλημέρα mourh. Ευχαριστώ φίλε μου... Μην Ψαρώνεις με το REVO... Αυτοκολλητο ειναι μόνο. Δυστυχώς η revo δεν εχει βγαλει ακόμα προγραμμα! Τα αυτοκολλητάκια ολα τα 'εχω κανει εγω! REVO & NURBURGRING...
  11. Λοιπόν... Εβαλα ελατηρια h&r σε dcc ανάρτηση! Χαμήλωμα 3.5 cm... Εδειξε πολύ ποιο αγριο... χαμηλωσε αρκετα... Και το βασικότερο η αναρτηση δουλευει τέλεια... Ισως ειναι καλυτερα και απο μαμα... Δεν εγινε κουτσουρο και με το πατημα του κουμπιου καταλαβαινεισ κατευθειαν την διαφορα... Σε μια βδομαδα μπαινουν και οι 19 αρες... εκει θα εχουμε λιγο προβλημα... ΛΑΚΟΥΒΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
  12. Πάρτε τηλ. και στις 2 αγγελίες και αν το σηκώσει κανεις γράψτε με.... MOYΦΑΑΑΑΑΑΑ.....
  13. Μπράβο στα παιδιά ολα που ηρθαν... Περασαμε ομορφα.. Ξεφυγαμε λιγο απο τις δουλειές μας... Να ξαναγίνει!!!
  14. Επειδή εγώ ειμαι μακρινος σχετικά επισκέπτης θα ηθελα ενα κινητο καποιου που θα ερθει σιγουρα εκει να μπορω να συννενοηθω.... Και αν βρισκομουν και με καποιον λάρισα να παμε ολοι μαζί ακομα καλύτερα... Ευχαριστω!!!
  15. Ποιος ειπε οτι δεν μπαίνει αερας απο την οροφη στο scirocco????? Αν πηγαίνεις ταπα με την οπισθεν και ανοιχτη οροφη γινεται χαμος μέσα.... xaxaxaxaxaxaxaxa τέλος παντων επειδη το πηρα με οροφη αυτο που εχω να πω ειναι ολα εγιναν για την εξωτερικη εμφαμιση ποιο πολυ! εμένα ειναι πολυ σκουρη φιμε η οροφη... παιζει το ενδεχομενο επειδη το αυτοκινητο εχει φιμε τζαμια μαμα να ειναι και η οροφη τοσο πολυ φιμέ? και χωρις χαβαλε η οροφη δεν παιρνει και πολυ αέρα... Πολυ θορυβο φερνει μεσα οταν ειναι ανοιχτη. Αλλαζει λιγο τον αερα αλλα........ τιποτα σπουδαιο.
  16. Προσωπική μου αποψη ειναι να μπει η ρυθμιζομενη αναρτηση. Οταν εκανα 3 φορές παρακαλω test drive το 160αρι χωρίς ρυθμιζόμενη το μόνο που με χαλούσε ηταν η πολυ σφιχτη λειτουργία της. Οταν πηρα το δικο μου μου φάνηκε τελειως διαφορετικο το αυτοκινητο... στην sport λειτουργια μου θυμίζει το 160αρι... στην αυτοματη λειτουργια ειναι η τελεια κατασταση... στην comfort κατασταση ειναι passat στον δρόμο. ) Yπόψιν μένω πτολεμαιδα που η λακούβες ειναι περρισοτερες απο τα αυτοκίνητα.
  17. Καλως σας βρήκα φίλε GraveDigger... Πολύ πιθανών να ερθω με ενα φίλο που εχει ενα 5αρι gti άσπρο... Και αυτός προσεχώς θα γινει μελος του club... Αντε να μαζευόμαστε!!!!!!
  18. Θα χαρώ πολύ αν μαζευτουν πολλα ατομα!!! Αντε μαζευτείτε και εγω θα λιώσω και 2 λάστιχα με το scirocco για πάρτι σας!) Να γεμισει το parking καπνιλα!!! :lol:
  19. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! τρελό αυτοκινητο... Δεν προλαβαινουν να αλλαζουν λάστιχα!!!
  20. Mην με κανεις τέτοια τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φίλος ο Σαράφης.... και μηχανικός μου στα Bmw που ειχα ο Πάπας... Γιαυτό το αυτοκίνητο εχω ταξιδεψει πολλές φορές να το δω να ντριφτάρει!!! ¶στα να πάνε. Πολλά λεφτά το συγκεκριμένο. Είμαι για κάτι ποιο μικρό...
  21. iasonas γιατί με χτυπάς εκει που πονάω???? Τέλος πάντων θα σου πω... Η μεγάλη τρέλα μου ειναι τα bmw... Αλλά μετά απο αρκετά bmw που πέρασαν απο τα χερια μου καταλαβα οτι δεν αξίζει να εχεις ενα αυτοκινητο μονο για τα γούστα σου... Μου ελειπε ενα αυτοκινητο που να κανει ενα ταξίδι ήρεμο. Που να μην καιει !!!!! που να μην βγάζει τρεις και λιγο πρόβλημα(λογω παλαιότητας). Που να μην εισαι με την ψυχη στο στομα συνέχεια.(300+ αλογα και μπάντες με 120+ χιλιομετρα) Σε προκαλει το αυτοκινητο με τοσο γκάζι.... Το scirocco μου εκλεψε την καρδια. Μολις το ειδα απλα το πηρα.. Η αποφαση ήταν του 10λεπτου. Παντως στο πίσω μερος του μυαλού μου υπάρχει ενα Ε30 Μ3 με υδραυλικο χειρόφρενο και rollbar kai λιώσιμο στην πίστα μεσα. Κάποια στιγμη θα γίνει και αυτό!!! Θα μου πειs γιατι δεν πήρα ενα bmw με τα 34.000 ευρω που εδωσα για το scirocco... Mόνο 316 έπαιρνα... αν μπορούσα να θυσιάσω 50.000 ευρω ήξερα τι θα πάρω!!! Τωρα ομως το sciroccaki δεν τα αλλαζω με τίποτα. Σε γενικό σύνολο ειναι οτι καλύτερο ειχα ποτέ μου.
  22. Φίλε speedy χρόνια πολλά και σε σένα και καλή χρονιά.... ειναι πολύ ευκολο να μαθεις για τιμές στις Σέρρες... http://www.serrescircuit.gr/ μπες στο site και στην καρτέλα "πίστα" δες δεξιά τον τιμοκατάλογο χρήσης... Ακόμα και ποσα λεφτα θελουν για να ανοιξουν τα χρονομετρα... Λέει τα παντα...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.