Jump to content

melaslog

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About melaslog

  • Birthday 10/17/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Passat

melaslog's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. SUPER. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ;
  2. Καλημέρα. Σου ήρθαν αυτά που παρήγγειλες; Επειδή έχω και εγώ Β5, τι έφερες; Με ενδιαφέρει για γύρω απο τα παράθυρα εξωτερικά. Πως είναι;
  3. Γιατί μου τη λες έτσι φιλαράκι; Το αμάξι είναι 2 τόννους (με εμένα μέσα που είμαι 130 κιλά), είναι 4*4 και αυτόματο και από τα 192 άλογα που λέει του κόβουν λίγο τα παραπάνω. Εξάλλου ποιός δεν το βελτιώνει και λίγο στα πλαίσια που μπορεί; Εδώ άλλοι πάνε και τα κάνουν καραγκιόζη με φουσκωτά φτερά, αεροτομές παντόφλες κλπ Δε μιλήσαμε κιόλας για καραφτιαξίματα 400+ ίππων. Οποιος το βελτιώνει το κάνει για να είναι βελτιωμένο και όχι για να το λέει.
  4. Θα μου άρεσε κάτι μεταξύ 220-250 hp ή από μια άλλη προσέγγιση κάτι γύρω στις 2000,00. Από κατανάλωση πως τα πάμε;γιατί μέσα στη πόλη αγγίζει μερικές φορές και τα 20 lt/100km.
  5. Φίλε, μόνο και μόνο για τον κόπο σου, σε ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο για να μην σε πρήζω. Και πες καλά το αποφασίζω κάτι τέτοιο, επειδή είμαι άσχετος που τα κάνω όλα αυτά, ποιόν εμπιστεύομαι, πως τον ελέγχω; και αν είναι να πάω σε μηχανικό για τα πρώτα και σε προγραμματιστή για την ECU, αρχίζει ο ένας " δεν είναι έτσι ", ποιός σου τα είπε αυτά κλπ. και αν κάτι μετά στραβώσει θα λέει ο μηχανικός "δεν έκανε καλό προγραμματισμό ο άλλος", ο άλλος θα λέει ...... Κόστος;;; Εχεις κάποιον εσύ;
  6. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Meltemi. Κράτησα το site για μελλοντική χρήση. Θα περιμένω βέβαια και τη γνώμη του Αλκη που από ότι βλέπω πρέπει να ξέρει κάτι παραπάνω.
  7. Παιδιά ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Φίλε Αλκη αύριο θα σου στείλω κωδικό κινητήρα(δεν κατάφερα να έρθω στο meeting). Δεν είμαι και πολύ σχετικός με βελτιώσεις κλπ. Σίγουρα θέλω κάποια άλογα παραπάνω (τα 300 ακούγονται όμορφα) αλλά δεν θέλω να γυροφέρνω συνεργεία. Τη λύση Turbo την φοβάμαι λίγο για προβλήματα αλλά όπως είπα δεν είμαι και πολύ σχετικός. Τι καίει περισσότερο ατμόσφαιρα φτιαγμένο ή turbo γιατί άντε να δώσεις κάποια λεφτά για φτιάξιμο αλλά μην τα πληρώνεις και κάθε μέρα και σε κάνα χρόνο πληρώσεις άλλα τόσα βενζίνη; Και καλά το κάνω, θέλω και άλλες αλλαγές; αμορτισέρ, φρένα κλπ; Σας ζάλισα εεεεε;
  8. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσω να έρθω.
  9. melaslog

    4motion

    Φίλε γειά σου. Εγώέχω PASSAT 2.8 V6 4*4. Είναι του 1998 και είναι άψογο. Πρέπει να είναι ίδια τεχνολογία με golf. Δεν νομίζω να σου βγάλει πρόβλημα, μόνο που καίειειειειει.
  10. Εχω ένα passat 2.8 V6 1998. Βλέπω δεκάδες posts και πολλές εταιρείες για βελτίωση turbo. Ξέρει κανείς για βελτίωση ατμοσφαιρικού; Ρώτησα για τσιπ και μου είπαν 350-400 ευρώ και αύξηση περίπου 10% στην Tuning-faster. Δουλεύει, δεν δουλεύει;ξέρει κανείς;
  11. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ.(ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ 2 ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ TOPIC) ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ. ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΕΙΜΑΙ 34 ΕΤΩΝ, ΛΟΓΙΣΤΗΣ. ΧΡΟΝΙΑ ALFISTI ΜΕ 33 ΚΑΙ 156 ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ PASSAT 2.8 V6 1998. ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΟ MEETING. ΜΑΡΙΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.