Jump to content

divnick

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About divnick

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

divnick's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εδώ κ 3 μήνες είμαι κάτοχος ενός golf tsi 160ps και είμαι υπερευχαριστημένος με το αυτοκίνητο. Δεν έχω μετανιώσει ούτε ευρώ
  2. Ρε παιδιά τα αυτοκίνητα δεν συκρίνονται καν... Τι να λέμε... το (pap)auris δεν πιάνει μία στ golf κ ας λέει ο καθένας κολλημένος ιάπωνας τα δικά του.
  3. Παιδιά σίγουρα θα το χαρούμε.GOLF και τέλος..... Εγώ σε 20 μέρες παραλαμβάνω (θέλω να πιστεύω).Αντε να δούμε..
  4. divnick

    Golf VI

    Κατά πόσο επηρεάζεται δεν ξέρω γιατί δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου για να το οδηγήσω. Έβαλα το sportpaket porto. Αν και θα προτιμούσα ένα με 18" ζάντες αλλά δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα με τους υπέροχους δρόμους.
  5. divnick

    Golf VI

    Ούτε εμένα μου άρεσαν και γιαυτό έβαλα και σπορ πακέτο. Ένα link που βρήκα είναι από τη γερμανική σελίδα της vw. http://www.volkswagen.de/vwcms/master_publ...fomaterial.html Απλά πάτα εκεί που λέει download pdf και έχει το προσπέκτους στα γερμανικά. Αλλά έχει και φώτο από τις ζάντες. Ελπίζω να βοήθησα.
  6. divnick

    Golf Vi R20t

    Απλά πανέμορφο... Αν κυκλοφορήσει έτσι όπως είναι στις φώτο θα πουλήει τρελά.
  7. divnick

    Golf VI

    Που θα πάει θα δω και γω. Βασικά δεν μ ενδιαφέρει αν τραβάει τα βλέμματα ή όχι. Στο δρόμο θέλω να δω πως είναι. Γιατί αλλιώς το βλέπεις στην αντιπρσωπεία.Και γω κάτι άκουσα ότι σε τόσο καιρό θα βγει το νέο μοντέλο... Όσο για το νέο polo άγνωστο.. Σ ευχαριστώ anestis..Και γω αυτό λέω.. Γιαυτό και γω τους γράφω και όταν έρθει δεν τους βάζω μέσα.. .. Ας πάνε να πάρουν αυτοί ιαπωνικά...
  8. divnick

    Golf VI

    Εγώ πάντως δεν έχω πετύχει κανένα στο δρόμο ακόμα. Σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη ούτε ένα. Και το δικό μου αργεί ακόμα. Πάντως και οι δρόμοι να γεμίσουν εμείς θα το χαιρόμαστε. Και ότι και να μου λένε κάποιοι γνωστοί μου ότι έκανα λαλακία που πήρα golf επειδή θα το έχουν όλοι, τους γράφω... Δηλαδή έπρεπε να πάρω ferrari?????
  9. Γεια σας και καλή χρονιΑ. Νίκος από 3καλα και φοιτητής στην όμορφη Σαλονίκη. Μελλοντικός κάτοχος ενός golf vi (σε 3+μηνες που θα έρθει)...Λίγο πίκρα αλλά οκ. Καταπληκτικό το site. Έχω φάει άπειρες ώρες εδώ μέσα.
  10. Γεια σου και χρόνια πολλά. Εγώ έκλεισα το 1.4tsi 160 ps και εκδοση highline αλλά με χειροκίνητο κιβώτιο στα 22650 (βασική τιμή). με DSG αν δεν κάνω λάθος έχει 24400. Όσο για τα έξτρα θα τα βρεις μόνο αν πας σε κάποια αντιπροσωπεία. Βέβαια αν θες μπορώ να σου πω μερικά κ τιμές στο περίπου
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.