Jump to content

nikosatl

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikosatl

  1. Σε ευχαριστω πολυ "xristost" αλλα και απο σενα το μερακι περισευει και αυτο βγαινει μεσα απο την πολυ καλη δουλεια που κανεις,ειδα την προκληση/προσκληση για το ATS-MOTORSHOW LIVE 2009 και πολυ μετανοιωσα που δεν τελειωσα εφετος με τις αναρτησεις,ζαντολαστιχα και δισκοπλακες εμπρος-πισω της Porche για το Τ3 μου,δεν πειραζει του χρονου θα δηλωσω συμμετοχη και μπορει........... Υ.Γ Α Κ Α Κ Ι Ε.......να μην ξεχασεις η Βοτκα να ειναι standart και το χαβιαρι beluga [prod.2008]
  2. χαιρετε κυριες και κυριοι πολυ πολυ χαιρομαι που ανακαλυψα το forum και την μεγαλη οικογενεια σας,εψαχα-εψαχνα και μονο Αγγλια,Γερμανια και Ελβετια ευρισκα,καθε χρονο παιρνω μερος σε Treffen στην Ευρωπη,ο λογος ειναι απλος,ειμαι λατρης του παλιου Bulli t2 και υπερτυχερος κατοχος ενος μοναδικου μεταχειρισμενου VW T3 Camper που το εφτιαξα το 2007 με παρα πολυ μερακι [και μεγαλο κοστος],πολλοι θα αναρωτηθουν γιατι??Δεν μπορει κανεις να δωσει απαντηση εκτος και εαν νοσταλγεις το χθες και οτι ομορφο,που χαθηκε στο δρομο μεχρι να ερθει το σημερα,θα μπορουσε καποιος να πει οτι κατεχει κατι που δεν το βλεπεις σε καποιον αλλο,αλλα αυτο δεν με αφορα γιατι το να εισαι μερακλης ειναι πολυ μεγαλη δουλεια.Συντομα θα εχω φωτογραφειες και θα ειμαι διπλα σε οποινδηποτε θελησει τεχνικες πληροφοριες και οτιδοιποτε σχετικο.Για μια ακομη φορα σας λεω ποσο πολυ χαρηκα που σας ανακαλυψα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.