Jump to content

mout

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mout

  1. Sorry, για την καθυστέρηση της απάντησης αλλα ναι για αυτό το ποσο. Αν μπεις στο site τα βλέπεις ολα
  2. Εγω μάλλον θα του κάνω απο την anytime insurance by interamerican το πακέτο plus με 266,45€ το εξάμηνο. Περιλαμβάνει: Aστική Ευθύνη Κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα Νομική προστασία Οδική βοήθεια Πυρκαγιά Φυσικά Φαινόμενα Τρομοκρατικές ενέργειες Ολική κλοπή Μερική κλοπή Θραύση κρυστάλλων Προσωπικό ατύχημα οδηγού Ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο Παλαιότητα ανταλλακτικών
  3. Επειδή απο οτι βλέπω οι περισσότεροι απο εμας περιμένουμε να παραλάβουμε τα νέα μας αυτοκίνητα. Προτείνω να γράφουμε ασφαλιστικές εταιρείες και πακέτα για να είμαστε πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι στην απόφαση μας για ασφαλιστική κάλυψη!
  4. Εγώ δεν θα σου πρότεινα το καινούργιο σου αυτοκίνητο να το πειράξει κάποιος άλλος εκτός Vw γιατι ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Επίσης θεωρώ οτι για να λενε στα 15.000 χλμ να γίνει αλλαγή αυτό είναι και το σωστό γιατι δεν νομίζω να μην ήθελε η Vw να σε δεί νωρίτερα στο συνεργείο της και να σου πάρει τα χρηματα σου!!!
  5. mout

    Scirocco Calendar

    Πολύ super το φωτο αλμπουμ που εχεις συλλέξει! Πάντως για το calendar δεν το έχω βρει πουθενά με ημερομηνίες και αν κοιτάξω απο την πιο εμπεριστατομένη σου αναζήτηση σχετικα με το scirocco δεν θα υπάρχει. Μάλλον θα θέλουν να χαλάσουμε ενα μέρος από τους 13 μισθούς μας για να το αποκτήσουμε!
  6. Σαν τρελαμένος sciroccακιας και εγώ και στην αναζήτηση μου για κάτι παραπάνω σχετικά με το νέο μου αμάξι βρήκα αυτό το calendar το οποίο το μοιράζομαι και με όλους εσάς. Ελπίζω να σας αρέσει!
  7. Καλημέρα σε όλους! Σας παραθέτω ένα δυσάρεστο νέο που θα πάει πίσω την παράδοση του scirocco μας. Κυριακή, 25 Ιανουάριος 2009 VW: Σε μερική ανεργία τα 2/3 των υπαλλήλων της Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης, η γερμανική Volkswagen ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφύγει στη λύση της μερικής ανεργίας για τα 2/3 των 92.000 υπαλλήλων της στη Γερμανία, για μια εβδομάδα τον Φεβρουάριο. «Αυτή η μείωση της παραγωγής θα μας επιτρέψει να προσαρμόσουμε τις δυνατότητές μας στη ζήτηση», εξήγησε ο Γιόχεν Σούμ, επικεφαλής του προσωπικού της Volkswagen σε ανακοίνωση του. Η μερική ανεργία που θα τεθεί σε εφαρμογή από τις 23 έως τις 27 Φεβρουαρίου δεν θα πλήξει τους τομείς της έρευνας-ανάπτυξης ούτε ορισμένους κλάδους που είναι υπεύθυνοι για την τελειοποίηση των εξαρτημάτων, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση. Η ανακοίνωση αυτή γίνεται λίγο μετά την απόφαση της αυτοκινητοβιομηχανίας του Μονάχου, της BMW να θέσει 26.000 από τους εργαζόμενούς της σε μερική ανεργία για δυο μήνες από την 1η Φεβρουαρίου. ΠΗΓΗ: e-go Διάβασε περισσότερα Αναρτήθηκε από AUTOCARNET BLOGGER στις 11:16 μμ 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.