Jump to content

dimosthenes

Members
  • Posts

    195
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dimosthenes

  1. Η αλήθεια είναι ότι το passat που οδηγούμε είναι το πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά και μηχανολογικά, γι' αυτό και πιστεύω πως θα κρατήσει και μια καλή μεταπωλητική αξία. Όμως το καινούριο είναι καινούριο, αν θα το αγόραζα σίγουρα θα έπαιρνα το Bluemotion που ταιριάζει στα χιλιόμετρά μου και στη σύγχρονη πραγματικότητα...
  2. Αυτά δε μετράνε στην Ελλάδα, η πετρελαιοκίνηση είναι κακή και το λενε όοοοολοι οι μεγάλοι επιστήμονες... ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Τζώνης ο Βαβούρας...όοοοολοι γι'αυτό και συ μη μιλάς για οφέλη γιατί δεν ξέρεις...
  3. Κλασσικό facelift ώστε να μοιάζει με τα υπόποιπα νέα μοντέλα - Golf, Polo.
  4. Καλορίζικες Γιώργο. Τώρα τις είδα. Ταιριάζουν με το γενικότερο στιλ που έχει το αμάξι σου, χωρίς καμία παραχώρηση.
  5. Γιώργο, η ζάντα αυτή παίζει πολύ ρέπλικα. Είναι η πρώτη ζάντα που σου προτείνουν λαστιχάδες και αντιπροσωπείες με το που αναφέρεσαι σε μαμά ζάντα. Πρόσεξε την αγορά από e-bay και δες και έξω. Η ίδια κυκλοφορεί και 18άρα (δεν το προτείνω).
  6. Καλά την εμφάνιση που αποκτά το passat με τη 18άρα δε θα τη σχολιάσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα Conti έχουν καλή συμπεριφορά από τα πρώτα χιλιόμετρα, ζεστά ταξιδεύουν αρκετά αθόρυβα. Στο δικό μου (TSI) σε πιο σπορ οδήγηση κόπηκαν τα πολλά σπινιαρίσματα και μπαίνεις με πιο σαφές τιμόνι στις κλειστές στροφές που όμως γίνεται απότομο αν πέσεις σε ανωμαλίες του οδοστρώματος.
  7. Καλορίζικες και από μένα, πολύ ωραίο. Φοράμε και το ίδιο λάστιχο, πιστεύω πως θα μείνεις ευχαριστημένος και από θέμα άνεσης.
  8. Όσο για τα παραπάνω κιλά της 18άρας ευκαιρία για δίαιτα
  9. Επειδή το passat σου το έχεις κάνει highline (και παραπάνω) κοίτα και τις 16άρες του highline που πιστεύω πως θα είναι και φθηνή λύση. Από κει και πέρα οι πεντάκτινες monte carlo είναι για μένα οι ομορφότερες για το χρώμα σου και οι οικονομικότερες όλων των 17΄΄ ρώτα και σε αντιπροσωπείες (όχι μόνο Θεσ/νίκης) να σου κάνουν προσφορές πριν προχωρήσεις σε μεταχειρισμένες
  10. Στην πεθερά δε θα αναφερθώ αλλά θα σχολιάσω σε ανάλογο post
  11. Από τη στιγμή που έχει ανοίξει ανάλογη συζήτηση για να μην συνεχίζουμε off topic, όποιος θέλει ας σχολιάσει εδώ. Προσωπικά θα γράψω έχοντας προσωπική εμπειρία. Το passat μου είναι 1.4 sportline και φοράει 205/55/16 χειμερινά και 235/40/18 θερινά. Καταρχήν, επειδή κάποιος το έγραψε το passat φοράει σε 17΄΄ ή 18΄΄ 235 και όχι 225. Με τις 18άρες το αυτοκίνητο είναι πιο άμεσο, η διαφορά απόδοσης είναι μικρή (θυμίζω πως το αντιπροσωπείας 1.4 r-line φοράει 235/45/17) όπως και η κατανάλωση. Όμως σαφώς όταν θα κινηθείς κάποια στιγμή σε επαρχιακό κακό δίκτυο ή μέσα στην πόλη θέλει λίγη παραπάνω προσοχή, πράγμα που δεν πρέπει να το θεωρήσουμε απαραιτήτως κακό καθώς έτσι κι αλλιώς η πιο προσεκτική οδήγηση προστατεύει επιβάτες και αυτοκίνητο. Δε νομίζω πως πρέπει να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στο 45 και στο 40 προφίλ αναφορικά με την άνεση. Με όποιο κινητήρα και να τα συνδυάσεις το θέμα είναι η καθημερινότητα μέσα στην πόλη, αν έχεις δεύτερο κανένα πρόβλημα, διαφορετικά θέλει πολλή σκέψη. Προσωπικά αν δεν είχα δεύτερο θα το άφηνα με 16΄΄.
  12. Γιώργο καλορίζικο, πολύ ωραίο. Όσο για τα υπόλοιπα άστα. Αν τα πάρεις δε το γλυτώνεις το χαμήλωμα και μετά άσε...€€€€€€€€€€€€€€
  13. Ακριβώς όπως έγινε και με το προηγούμενο μοντέλο. Ένα εκτεταμένο facelift για να τονώσει την αγορά. Προσωπικά τη βρίσκω σωστή κίνηση ώστε να κρατηθούν καλές μεταπωλητικές τιμές στα μοντέλα πενταετίας.
  14. Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω...
  15. Έχω δει πολλά 16άρια με 235, δε νομίζω ότι το «κόψιμο» είναι τόσο μεγάλο για να σε αποθαρρύνει να επιλέξεις μια ομορφότερη ζάντα με σαφώς καλύτερη οδική συμπεριφορά.
  16. Φίλε μου προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι. Θα προωθήσω όμως την προσφορά σου σε κάπ...

  17. Το 1.4 tsi. Δεν μπορώ να πω ότι έχω σημαντική διαφορά στις επιδόσεις, σίγουρα όμως υπάρχει. Το πάτημα είναι πιο άμεσο και ενδιαφέρον. Πάντως τώρα πια η ίδια η VW δίνει το 1.4 tsi r-line με 235/45/17. Επίσης υπολόγισε ότι οι 18άρες που έβαλα είναι κατά 2 με 3 κιλά βαρύτερες από τις 16άρες.
  18. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο...
  19. Ευχαριστώ φίλε μου. Οι ζάντες ήταν του Νικου... Τις πουλούσε καιρό αλλά ο κόσμος γενικά φοβάται τις 18άρες. Έτσι τις πήρα εγώ που έψαχνα δεύτερο ζευγάρι, για να βάλω στις 16άρες τα χειμωνιάτικά μου
  20. Την εμφάνιση δε θα τη σχολιάσω. Διαφορά στην άνεση δεν καταλαβαίνω. Γενικά μου άρεσε πάρα πολύ. Το passat τις θέλει τις ίντσες του...
  21. Ζάντες εργοστασιακές Samarkand 18΄΄ (μεταχειρισμένες) + Continental Sport Contact 3 235/40/18
  22. Αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός και μέσα στις εξελίξεις πάρε το jetta tsi αφού το βρίσκεις στις ίδιες τιμές. Καμία σχέση θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ. Αλλιώς ψάξε περισσότερο για 1.4 tsi. Mη κοιτάς τα άλογα κοίτα τις ροπές. Και με το jetta θα πετάς.
  23. Πολύ καλά έκανες και πήγες στην αντιπροσωπεία. Ακόμη και αν δε θέλει κανείς να το χαρακτηρίσει ως θέμα εγγύησης, τουλάχιστον ας προσπαθήσει να σε εξυπηρετήσει. Καλά έπραξε λοιπόν και ο Παζαρόπουλος, από τη στιγμή που και αυτός και όλοι μας περνάμε δύσκολες μέρες. Πάντως το φανοποιείο του Παζαρόπουλου και φτηνό είναι και καλό (για Θεσσαλονίκη τουλάχιστον).
  24. Το πιθανότερο είναι πως σου έδωσαν πρόχειρη απάντηση. Το μόνο που μπορεί να φταίει, αν τελικά τίθεται θέμα ασυμβατότητας, είναι ο εγκέγαλος τιμονιού (όπως ήδη ανέφερε ο professor). Πάντως να ξέρεις πως ο μόνος τρόπος για να μάθεις σίγουρα τον κωδικό του εγκεφάλου είναι να ανοίξεις το καπάκι κάτω από το τιμόνι. Στην αντιπροσωπεία είναι πολύ πιθανόν να σου δίνουν λάθος εγκέφαλο από αυτόν που πραγματικά φοράς.
  25. Ότι και να λέμε το θέμα είναι πως αντιμετωπίζεις ένα σοβαρό πρόβλημα, που είναι σίγουρο πως θα ξαναγίνει. ¶ρα καλό θα ήταν και η εταιρεία να το γνωρίζει και να δούμε σε ποιο βαθμό μπορεί να σε βοηθήσει. Τουλάχιστον αν δεν μπορεί να καλυφθεί η ζημιά από την εγγύηση να σου γίνει μια καλή έκπτωση στις εργασίες αποκατάστασης. Επίσης αν θέλεις ανέβασε μια φωτογραφία να δούμε για τι μιλάς, αφού ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικές ευαισθησίες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.