Jump to content

thanos_pc

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thanos_pc

  1. Ααα οπόπε αν βρω ένα πριν τον 11/10 πληρώνω 320 ευρώ. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
  2. Έχω βρει ένα του 6/10, ένα του 11/10, ένα τον 2/10 και ένα τον 10/10. Από ποιν μήνα και πριν πρεπει να κοιτάζω για τα φτηνότερα τέλη κυκλοφορίας?
  3. Καλημέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω ενα skoda yeti 1.8 4x4 του 2010 μοντέλο και ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε αν τα μοντέλα του 2010 πληρώνουν 300 ευρώ σήμα και όχι σύμφωνα με τους ρύπους.
  4. Όχι δεν εννοώ οτι παίρνει μπροστά ... δεν παίρνει προφανώς απο την στιγμή που έχω πρώτη μεσα στο κιβώτιο...κλωτσάει απλά... απλά έχω την απορία αν σε αυτή την φάση υπάρχει κύνδινος να καβήσει δόντι η καδένα
  5. Όχι εννοώ να μην έχω πατημένο συμπλέκτη εννοώ να μπω και αφηρημένα να βάλω μπροστά με ταχύτητα και να μην πάρει μπροστά καθώς έχει την ταχύτητα μέσα..Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να καβαλήσει δόντι η καδενα;
  6. Θα κάνω μία βλακωδης ερώτηση.. εχω ένα golf v gt και γενικά πολλές φορές ξεχνιέμαι και από γρηγοραδα βάζω μπροστά την μηχανή με την πρώτη στο κιβώτιο..Είχα ακούσει ότι έτσι μπορεί να καβαλήσει δόντι η καδενα..Ισχύει κάτι τέτοιο;; Η να δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα;;
  7. Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να ακούγεται πάρα πολύ τριγμός από το πορτπαγκαζ όταν πέφτω σε λακούβες..ακούγονται τα λαστιχάκια στο οποίο και ακουμπάει νομίζω.. Έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και ξέρετε αν επισκευάζεται? Έχω ένα Golf V GT..
  8. Έρώτηση : Μπορώ να βγάλω το πρόγραμμα και να έχω την εργοστασιακή ιπποδύναμη χωρίς να χαθεί το πρόγραμμα? Εννοώ αν θέλω κάποια στιγμή να το γυρίσω σε αυτό να μην χρειαστεί πάλι να πληρώνω.
  9. Εγώ σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σε όλα τα site λένε ότι μάλλον θα φορολογήσουν τα αυτοκίνητα με άδεια απο 1/1/2007 και μετά με τους ρύπους που βγάζουν..Οπότε μάλλον θα κλαίμε...βλέπω να έρχεται το σηματάκι πάνω από τα 400 ευρώ..
  10. Τι κατανάλωση έχει το δικό σας VW Golf GT 170? Το δικό μου στο ξεκίνημα της πρώτης αν το πατήσω λίγο πιο πολύ και όχι τέρμα χαλαρά βλέπω κάτι στιγμαίες τιμές 99l/100km , 60, 35αρια και καταλήγουμε κοντα στο 14-16..κάνοντας αλλαγές σε 2 και 3η πάλι διαπιστώνω κάτι στιγμαίες τιμές 25-30 και φτάνει στο 14-16 αλλά πάντα με χαλαρό πάτημα.. Στην εθνική με 5-6η και 100-120 βλέπω από 6.5 - 9.5 αντε το πολυ κανα 11 αναλογα το πάτημα..γενικά από οσο εχω δει μεσα στην πόλη βγάζω ενα 10.5 -11 περιπου μέσο όρο.. Να επισημάνω ότι έχω και πρόγραμμα SP Power πάνω που υποθετικά το αμάξι είναι στους 200 ιππους και βάζω 100αρα βενζίνη Avin.. Θεωρείται υπερβολικά τα νούμερα μήπως πρέπει να το κοιτάξω??
  11. Ναι ναι τα μαμά.. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ερώτηση...Τα KONI Sport τα πήρα πίσω και όταν τα πήγα σπίτι τα πίεσα και τα 4 σχετικά εύκολα αλλά δεν είχα επαναφορά σε κανένα από τα τέσσερα, έμεινε μέσα το σίδερο...τι παίζει με αυτά θα έπρεπε να είχαν επαναφορά? Να υποθέσω είναι κατεστραμένα.. Από το μαγαζί μου είπαν ότι είχαν πετάξει λάδια
  12. Σαν κατασκευαστής η VW για το Golf GT με τα 170 τι βενζίνη προτείνει ?? Εμένα έχει και πρόγραμμα από τον Pazaropoulo πανω το SP Power και δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα να βάζω απλη 95ara
  13. Άλλο αμάξι με τα Sachs τα αμορτισεράκια!!! Πολύ πιο ομαλό στο δρόμο και πολύ πιο άνετη οδήγηση
  14. Ρυθμίζονται ναι αλλα σίγουρα και στο τέρμα μαλακό θα είναι πάλη σκληρή.. Άσε που για να τα ρυθμίσω το κόστος πάει περίπου 60-70 ευρω μαζι με την ευθυγράμμιση που θα χρειαστεί πάλι μετά το αμάξι καθώς τα πίσω πρέπει να βγουν..και αν δε με ικανοποιούν σε άνεση θα πάει χαμένο το 70αρι..οπότε λέω να βάλω μια και καλή τα μαμά πάνω..για τους δόμους μας τα sport δεν κανουν θεωρώ ειδικά όταν πηγαίνεις και καμιά επαρχία εκεί ειναι χειρότερα
  15. ωραία να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτά ήθελα τα μαμά.. με κούρασαν ένα χρόνο τα koni sport που ειχε ο προηγούμενος κάτοχος... κάθε λίγο και λιγάκι που έπεφτα σε λακούβα βάραγε όλο το αμάξι και όλο και περισσότερα τριξίματα από την καμπίνα από το ταμπλό από το πορτπαγκάζ, μέχρι και την παραμικρή λακούβα την καταλάβαινα για τα καλά. Δεν ξέρω αν με αυτά θα σηκωθεί και καθόλου το αυτοκίνητο ?
  16. Λογικά εμένα θα μου βάλουν στο GT τα Sachs ST είναι καλά αυτά?
  17. Εγώ το πήγα σε 2 μηχανικούς με συνεργεία VW-Audi-Skoda-Seat και οι 2 μου είπαν οτι αυτά τα αμάξια φοράνε Sachs ή Bilstein.. Τώρα έχω βρει να βάλω και τα 2 στην ίδια τιμή. Εσείς ποια από τα 2 μου προτείνετε να βάλω Sachs ή Bilstein?
  18. Στην αντιπροσωπεία το πήγες και αν επιτρέπετε σε ποιά?
  19. Εμένα φοράει πρόγραμαμα του Παζαρόπουλου απο 170 στα 205
  20. To πρόβλημα με την καδένα είναι γενικό σε όλα τα Golf 5,6?? Εννοώ ότι όπως και να έχει κάποια στιγμή θα βγάλει βλάβη?
  21. Να ενημερώσω οτι αυτο που μου γράφει διάφορες τιμές στην κατανάλωση γίνεται οταν βάζω νεκρά και κινούμαι...οταν ακινητοποιηθω παει κανονικά στο 0.5l/100km...Οταν ειμαι με καποια ταχύτητα στο κιβώτιο και αφήσω το ποδι μου απο το γκάζι ο μετρητής παει στο 0.0 μόνο οταν βάλω νεκρά και κινούμαι γράφει τις τυχαίες τιμές...ειναι φυσιολογικό αυτο;
  22. Δεν μπορώ να ξέρω σε ποιο επίπεδο ειναι ρυθμισμένες όπως και να έχει αυτες οι αναρτήσεις μπήκαν στις αρχές του 2013 θα αξίζει να μπω σε αυτή την διαδικασία? Οι σκληρές αναρτήσεις δεν χαλάνε και το αμάξι σε βάθος χρόνου?
  23. Έχω αγοράσει το αμάξι εδώ και ένα χρόνο και από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη φοράει πάνω τα ΚΟΝΙ κίτρινα spor τα οποία είναι ρυθμιζόμενα. Εμένα το αμάξι μου φαίνεται πολυ κούτσουρο στο δρόμο και γενικά καταλαβαίνω και την παραμικρή λακούβα..δεν το συζητάω αν πέσω σε καμιά μεγάλη νιώθω πως θα σπάσει κάτι..Θέλω να την αλλάξω αυτή την ανάρτηση και να παω σε κάποια για νορμάλ οδήγηση και απορόφηση των κραδασμών.Σε ένα μαγαζί που ρώτησα μου πρότειναν τα KONI τα πορτοκαλί για πιο κοντά στα εργοστασιακά αλλιώς μετα για κάτι πιο χαλαρό ακόμα Kayaba..Για sachs μου είπαν οτί δεν τα προτίνουν γιατί τα φοράνε τα πιο απλά golf...Ποια μου προτείνετε να βάλω με γνώμονα ότι δεν το τρέχω το αμάξι και ότι κάνω πολύ νορμάλ οδήγηση?? Σκόπος μου είναι να μην νιώθω τους κραδασμούς.
  24. Εδώ και μερικές μέρες έχω παρατηρήσει την ένδειξη κατανάλωση βενζίνης να μην λειτουργεί σωστα..και τι εννοώ..όταν ξεκιναώ και κινούμε και πατάω γκάζι το βλέπω να γράφει σωστά την ενδειξη κατανάλωσης αλλά μόλις αφήσω το πόδι μου από το γκάζι το βλέπω να συνεχίζει να μετράει και να δείχνει διάφορες τιμές πχ (2l/100km...5l/100km....3l/100km περίπου τέτοιες τιμές) ενώ δεν πατάω γκάζι και απλά τσουλάει το αμάξι...όταν πατησω φρένο και ακινητοποιηθώ μετα από 1-2 δευτερόλεπτα πηγαίνει η ένδειξη κατανάλωσης κανονικά στο 0.4l/100km. Στο παρελθόν θυμάμαι όταν άφηνα το γκάζι ενώ προχωρούσε το αυτοκίνητο έβλεπα στιγμαία την κατανάλωση να λέει 0.0l/100km ενώ τώρα δεν το κάνει συνέχεια αυτό αλλά γράφει σαν να έχω κατανάλωση ενώ δεν πατάω γκάζι...Πάντως στο Μ.Ο μου βγάζει νορμάλ νούμερο 10.5l περίπου.. Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο?
  25. Εγώ έβαλα τα στοιχεία από την άδεια μου και μου το έβγαλε...175 ρίπους συνδιαμένο βγάζει το GT με τα 170 δηλαδή θα πάει από 255 σε 428 αν μας πιάσει..άντε γεια...μου φαίνεται να το δίνω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.