Jump to content

SAVVASGT

Members
  • Posts

    643
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SAVVASGT

  1. Μπράβο Ρε Γιώργο Επιτέλους Βάζεις Τα Γυαλιά Σε Πολλούς Εδώ Μέσα,Καλά Χιλιόμετρα Να Έχεις Με Τον Πύραυλό Σου Και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Πολύ Καλό Το Project Σου. ΥΓ. Περιμένω Νέα Σου Για Την Προσεχώς Loba........
  2. Απο Ότι Είχα Ρωτήσει Για Το Δικό Μου Όλοι Μου Λέγανε Να Βάλω Τον BWA Και Όχι Κάποιον Άλλο Οπότε Δεν Θέλω Να Σου Κάνω Τον Πολύξερο,Άλλοι Μου Είπαν Πως Οι ΑΧΧ Σπάνε Τώρα Άντε Βγάλε Άκρη.Η Επιλογή Δική Σου.
  3. Θα Βάλεις Απο Την Μικρή Την Porsche Τα Φρένα,Κινητήρα Κοίτα Να Βάλεις Τον BWA PSS10 Με Κλειστά Τα Μάτια.Τα Πράγματα Απο Που Θα Τα Πάρεις;;;;
  4. Αν Το Αμάξι Σου Είναι Πριν Το '07 Βάλε Κινητήρα Του GTI Αν Πάλι Εϊναι Μετά Του '07 Με Κάθε Επιφύλαξη Να Βάλεις Του S3 Αλλά Με Μεγάλοι Προσοχή Στα Ηλεκτρονικά Σου.Απο Φρένα Θα Βάλεις Τα Τετραπίστονα Της Brembo.
  5. Να Φανταστώ Ότι Δεν Θα Δηλωθεί;;;Αλήθεια Σε Ποια Περιοχή Βρήκες Αυτήν Την Τιμή 3000 Κομπλέ Μαζί Με Τοποθέτηση;;;Σασμάν;;;; Πλεξούδες;;;;Εγκεφάλους;;;;;
  6. Τι Γίνεται Ρε Παιδιά ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ Υπάρχει Κανένα Νέο Απο Το Vote???????????????????????????????
  7. Την Είχα Σε Golf GT Θα Δεις Αρκετή Διαφορά Ειδικά Αν Ακούσεις Πόσο Αέρα Τραβάει Με Ανοιχτώ Το Καπάκι.
  8. Έχουμε Κανένα Νέο Απο Το Vote?Βρέθηκε Τίποτα;;;ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
  9. Μια Βόλτα Στην Αντιπροσωπεία Πιστευω Θα Σου Λύση Τις Απορίες.
  10. Καλά Ρε Συ Τι Γράφεις Πάλι;;;;;Πω Πω Πω.....Που Τα Έμαθες Όλα Αυτά;;;;ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
  11. Τάσο Με Την Επίθεση Που Δέχτηκα Απο Βελτιωτές Διάφορους Στην Αγορά Πίστεψέ Με Έχω Αρχήσει Και Πιστεύω Τα Πάντα Πλέον Ότι Μπορούν Να Γίνουν Μέχρι Και Τούρμπο Σε 1,5 Σταθερό Σε Γάιδαρο.
  12. Σαν Επιλογή Θα Ήθελα Την Δεύτερη,Τώρα Όσο Αφορά Την Απάντησή Μου Θα Σε Πω Έτσι Απλά Πως Και Συ Στην Θέση Μου Να Ήσουν Το Ίδιο Πράγμα Θα Έγραφες.
  13. Κοίτα Να Δεις.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Του Φόρουμ Να Με Ενημερώσουν Δημόσια Γιατί Βγήκε Το Vote?
  14. Ε Ναι Γιατί Να Το Βγάλουν;;;Αυτός Που Το Έβγαλε Ας Έρθει Δημόσια Να Μας Πει Δύο Λόγια Γιατί Το Έβγαλε;;;;Ή Εκτώς Αν Είμαστε Φορουμ Των Βελτιωτών!!!!!
  15. Παιδιά Να Ρωτήσω Που Πήγε Το Vote????????? Ας Ελπίζω Να Έγινε Καταλάθος Και Όχι Εσκεμένα.
  16. Παιδιά Έχω Ανοίξει Ένα Vote Εδώ ----> http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=52294#entry497725 Κάντε Ένα Vote Αν Θέλετε Για Να Μαθαίνουν Μέσα Απο Τα Λάθη Τους Οι Βελτιωτές Άσκετα Αν Νομίζουν Ότι Το Δικό Τους Είναι Πάντα Το Καλύτερο Και Ότι Φταίει Το Αμάξι Για Κάτι Το Vote Δεν Είναι Μόνο Για Την Σπασμένη Τουρμπίνα Που Αναγράφω.
  17. Γι' Αυτό Τον Λόγο Εϊναι Τα Forum.
  18. Δεν Έχει Lag Αν Βάλει Κάποιος Το Intercooler Του S3.Αν Έχεις Κάτι Άλλο Σου Συμβαίνει!!!
  19. Φίλε Μου Έχω Ανοίξει Και Vote Για Τα Προγράμματα Αν Θες Ρίξε Μία Ψήφο Εδώ ---------->>>http://www.vwclub.gr...showtopic=52294 Και Για Να Προλάβω Μερικούς Το Vote Δεν Είναι Μόνο Για Σπασμένες Τουρμπίνες Αλλά Γενικά Τα Προβλήματα Που Έχουν Οι Κάθε Εταιρίες.
  20. Ε Και Να Μην Μπαίνει Τότε Μπαίνει Της Autotech ή Όπως Αλλιώς Λέγεται!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.