Jump to content

the lagman

Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

About the lagman

  • Birthday 05/23/1980

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θέρμης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    Μόρτης

the lagman's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Πάλι γαμώτο άργησα να μπω στο φόρουμ να βρω καμιά συνάντηση για Θεσ/κη... Την επόμενη φορά.. Ρε παίδες κάποτε μου ερχόταν κανά μέιλ για συναντήσεις, τώρα τί έγινε το καταργήσαμε??? Κύριοι Κοσμάς και μούρη 'ξηγηθείτε..
  2. Έχω revo τα τελευταία 20000 χλμ με απολύτως κανένα πρόβλημα και όσον αφορά τώρα την κατανάλωση, το καλοκαίρι σε ταξίδι Θεσ/κη - Αλεξ/πόλη με max speed στην ευθεία ή ανηφόρα τα 120km/h η μέση κατανάλωση ήταν 6,6 l/100km. Επιστροφή 7,0 l/100km. Βέβαια αν το πλακώσεις ασ'τα να πάνε. Α και μιλάω πάντα για 95άρα.. Ζήτημα να έβαλα 100άρα 5 φορές στα τόσα χλμ.
  3. Παιδιά έχω ψηθεί κι εγώ για την K&N 57s 9501..Τη βρήκα εδώ: http://www.siriocenter.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=134&the2id=155&the3id=1205&theid=1205&open1=134&open2=155&open3=1205&thepid=2753&page=1. Έχει παραγγείλει κανείς απο εδώ ποτέ; Νομίζω ότι έχει πάντως την καλύτερη τιμή αγοράς.. Την έχει φθηνότερα και από Ebay..
  4. Να'ταν η βενζίνη εφαρμογή να την κρακάραμε κι αυτή..

  5. Να'ταν η βενζίνη εφαρμογή να την κρακάραμε κι αυτή..

  6. Σήμερα, περίπου 01:30 το βράδυ επι της Καραμανλή (θεσσαλονίκη), στο ύψος του Ιπποκράτειου με κατεύθυνση ανατολικά.. Ποιό παλικαράκι έσπαγε το κόκκινο gt του με φιμέ μαζί μου μέχρι την Μπότσαρη όπου και τελικά έστριψε;;;
  7. Γιατί ρε Κοσμά, ποιό απ'όλα δεν πρέπει να αλλάξω; (Μην ξεχνάς ότι έχω και revo οπότε αν εννοείς τα μπουζί, τ'αλλάζω για αυτονόητους λόγους..)
  8. Ευχαριστώ πολύ φίλε! Μόλις τα παρήγγειλα.. Όλα μαζί (εκτός απο φίλτρο αέρα κ υγρά φρένων) 138.63¤ από gmarket..
  9. Παιδιά χάρηκα πολύ που τα είπαμε άλλη μια φορά κ από κοντά.. Να ευχαριστήσω θερμά τον Κοσμά (που έτρεχε από golf σε golf με ένα laptop στο χέρι και το vag com να κρέμεται!!) για τα λογκαρίσματα και τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε μέσω vag com.. Βέβαια ξενέρωσα λίγο για το σφάλμα στην Ν249-σκάστρα, αλλά έπρεπε να το περιμένω κάποια στιγμή Αύριο συνεργείο.. Κοσμάααα με το που γίνουν οι αλλαγές να ξέρεις πάμε για looooooooogggggggggg!!!!!!!!!!!
  10. Παιδιά δεν θέλω να τα στήσουμε με τον peolinio γιατί είναι σίγουρο ότι με παίρνει...Το θέμα είναι πόσο..Ήθελα απλά να συγκρίνω τις διαφορές των δύο προγραμμάτων στο δρόμο κάνοντας κάποια ανοίγματα.. Πριν βαλω κι εγώ revo με είχε κάνει μια βόλτα κ όντως θέριζε το μοτέρ του (φτου-φτου!!).. Εγώ πάντως και για τις 24 είμαι μέσα αρκεί να είναι από τις 18:00 και μετά..
  11. Μέσα κι εγώ μάγκες.. @Peolinio κανόνισε να'σαι κι εσύ εεεε????
  12. Φίλε μου κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή... Θέλει περίπου 100 με 120χλμ μέχρι να ολοκληρωθεί το adaptation..μετά άστα να πάνε..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.